*Magda* Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='Aleksandra95']hej hej :) mały.:)[/QUOTE] Ale jak mały? Quote
Aleksa. Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='magdabroy']Ale jak mały?[/QUOTE] nie mogę powiedzieć taki mały no.:evil_lol: jutro jadę poznać osobiście :lol: Quote
Ty$ka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Fajnie Dora biega, co Ty chcesz :) Mnie się bardzo podoba w jaki sposób różne rzeczy wykonują północniaki - tak niechętnie, od siebie, jakby chciały całymsobą powiedzieć "co ty ode mnie chcesz, przecież ja to umiem..." :lol: Quote
Yuveza Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Booże, co wy macie z tym nie mogę powiedzieć, na razie nie mówię, nie zapeszam:lol: Quote
betty_labrador Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 fajny filmik! fajnie Ci dorka skakała, nagraj nastepny raz od poczatku :D ja wiem co to bedzie- karaczan jakiś Afrykański :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ja tu dawno, żednych fotek nie widziałam :mad: :eviltong: Quote
betty_labrador Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Zaczęła sie szkoła fotoblog w odstawce :cool3: Quote
Aleksa. Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='M&S']Cześć Dziewczyny:)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Fajnie Dora biega, co Ty chcesz :) Mnie się bardzo podoba w jaki sposób różne rzeczy wykonują północniaki - tak niechętnie, od siebie, jakby chciały całymsobą powiedzieć "co ty ode mnie chcesz, przecież ja to umiem..." :lol:[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']fajny filmik! fajnie Ci dorka skakała, nagraj nastepny raz od poczatku :D[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Ja tu dawno, żednych fotek nie widziałam :mad: :eviltong:[/QUOTE] [quote name='M&S']Witanko wieczorowe:)[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']Zaczęła sie szkoła fotoblog w odstawce :cool3:[/QUOTE] Heeej. :) Przepraszam, ale dopiero początek szkoły, a a już zawalona jestem... :roll: ocena ze sprawdzianu z biologii z całych kręgowców 3 ;) więc całe szczęście.. zobaczymy co będzie z niezapowiedzianej kartkówki.. dzisiaj jeszcze też była kartkówka z chemii. :roll: W poniedziałek kartkówka z polaka.. jeszcze lektura na czwartek,wypracowanie, odpowiedź z mapy na geo.. a i jeszcze pyta z hiszpana no a to dopiero początek roku... :shake: znalazłam jedno dla Was Dorki zdjęcie z miną :evil_lol: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-FdkCVsY1s-c/UEn_-NMoT4I/AAAAAAAAAII/aDdqHkUpE_Y/s640/IMG_9802.JPG[/IMG] Quote
darii_iia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Nie chciałabym chodzić do Twego liceum. :roll: Współczuję. :shake: Jaka mądra mina Dorki. :loveu: Quote
Kirinna Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 ale już za rok matura:) przynajmniej dobrze się przygotujesz ja przeżyłam 2 lata w takiej szkole. teraz na szczęsce ostatni rok bo już mam dość, nie martw się głowa do góry i dasz rade:) Quote
Aleksa. Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='darii_iia']Nie chciałabym chodzić do Twego liceum. :roll: Współczuję. :shake: Jaka mądra mina Dorki. :loveu:[/QUOTE]no dzięki. :p ta bardzo mądra.:D [quote name='Kirinna']ale już za rok matura:) przynajmniej dobrze się przygotujesz ja przeżyłam 2 lata w takiej szkole. teraz na szczęsce ostatni rok bo już mam dość, nie martw się głowa do góry i dasz rade:)[/QUOTE] matury się boję, a z angielskiego to już w ogóle.;) Tamten rok strasznie olałam, więc w tym chyba muszę się bardziej przyłożyć.. :/ dzięki i Tobie powodzenia ! :) Ty tegoroczna maturzystka. :) Quote
Kirinna Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 dziekuje, ja sie boje najbardziej matmy, ale mam jeszcze dużo czasu do nauczenia się:) Quote
paulaa. Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='Kirinna']dziekuje, ja sie boje najbardziej matmy, ale mam jeszcze dużo czasu do nauczenia się:)[/QUOTE] a jakie rozszerzenia bierzesz ? :smile: boże, nie wierze, że już tylko rok do matury. :-o Quote
Ty$ka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Hejka :) Będzie dobrze, dasz radę ze szkołą ;) Quote
Kirinna Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='paulaa.']a jakie rozszerzenia bierzesz ? :smile: boże, nie wierze, że już tylko rok do matury. :-o[/QUOTE] nie wierze że to pisze ale matma rozsz. geografia rozsz. i angielski rozsz. Quote
Naklejka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 W szkole straszą maturą, wchodzę na dogo by się odprężyć, a tu też matura :evil_lol: Ja nie wiem co będę pisała, ale pewnie rozszerzoną biologię, może chemię... Maty się nie boję, bardziej języka obcego, chcę niemiecki, ale może też spróbuję z angielskim :p Quote
betty_labrador Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 hej :) mina świetna Dorowa :) oj oj ale Cie zawalili :shake: współczuje. Przebrniesz przez to , mądra jestes to dasz radę :) :D Quote
Daga&Maks Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 jeszcze na dogo maturą straszycie, dobrze że dopiero za rok mnie to czeka :D Quote
monika15 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']Heeej. :) Przepraszam, ale dopiero początek szkoły, a a już zawalona jestem... :roll: ocena ze sprawdzianu z biologii z całych kręgowców 3 ;) więc całe szczęście.. zobaczymy co będzie z niezapowiedzianej kartkówki.. dzisiaj jeszcze też była kartkówka z chemii. :roll: W poniedziałek kartkówka z polaka.. jeszcze lektura na czwartek,wypracowanie, odpowiedź z mapy na geo.. a i jeszcze pyta z hiszpana no a to dopiero początek roku... :shake: [/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gdzie ty do liceum chodzisz, że Was tak katują? Ja też jestem w drugiej klasie i moje liceum-z tego co mówia nauczyciele;p-też jest b. dobre, a mamy na razie zapowiedzianą tylko jedną kartkówkę (i to 28 wrześnie:diabloti:). Ja już pozapisywałam się na korki, żeby tą maturę (rozszerzona matma i angielski:-?)jako tako zdać :) w tamtym roku nic tylko się obijałam, a teraz bedę musiała nadrabiać:evil_lol: także dziewczyny nie jesteście same;p sliczne mają kolorki te hopki:loveu: Quote
Aleksa. Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='Kirinna']dziekuje, ja sie boje najbardziej matmy, ale mam jeszcze dużo czasu do nauczenia się:)[/QUOTE] dasz radę.:):) [quote name='Ty$ka']Hejka :) Będzie dobrze, dasz radę ze szkołą ;)[/QUOTE] mam nadzieje. :) [quote name='Naklejka']W szkole straszą maturą, wchodzę na dogo by się odprężyć, a tu też matura :evil_lol: Ja nie wiem co będę pisała, ale pewnie rozszerzoną biologię, może chemię... Maty się nie boję, bardziej języka obcego, chcę niemiecki, ale może też spróbuję z angielskim :p[/QUOTE] wszędzie matura :evil_lol: [quote name='betty_labrador']hej :) mina świetna Dorowa :) oj oj ale Cie zawalili :shake: współczuje. Przebrniesz przez to , mądra jestes to dasz radę :) :D[/QUOTE] hej.;) ta, jej miny czasem powalają. :p [quote name='dagaa111']jeszcze na dogo maturą straszycie, dobrze że dopiero za rok mnie to czeka :D[/QUOTE] mnie też za rok . : o [quote name='monika15']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gdzie ty do liceum chodzisz, że Was tak katują? Ja też jestem w drugiej klasie i moje liceum-z tego co mówia nauczyciele;p-też jest b. dobre, a mamy na razie zapowiedzianą tylko jedną kartkówkę (i to 28 wrześnie:diabloti:). Ja już pozapisywałam się na korki, żeby tą maturę (rozszerzona matma i angielski:-?)jako tako zdać :) w tamtym roku nic tylko się obijałam, a teraz bedę musiała nadrabiać:evil_lol: także dziewczyny nie jesteście same;p sliczne mają kolorki te hopki:loveu:[/QUOTE] Chodzę do liceum pod Warszawą. ;) daj spokój nieźle nauki będzie widzę w tym roku :evil_lol: Dziękuję :loveu: Quote
Oscar Patric Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 na pewno dasz radę,a Dorcia jest fenomenatla:) Quote
Recommended Posts