Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Chłopak :loveu: Teodor, w skrócie Teo :loveu:

ładnie :loveu: to za ile na świecie będzie ? :cool3:
Kirinna napisał(a):
nie wiem czy kupiłas ale na akcesoriach sprzedaje ktoś klatkę

nie kupiłam, bo przez wycieczkę brak kasy :diabloti: właśnie patrzyłam, ale Dora jest dłuższa. :shake:
vege* napisał(a):
udanej wycieczki życzę i po powrocie czekam na duuuużo zdjęć i relacji :loveu:

nie dziękuję :diabloti: oby było fajnie :loveu::loveu::loveu: jutro pakowanie :evil_lol: jak ja nie lubie sie pakować :cool3:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

jutro pakowanie :evil_lol: jak ja nie lubie sie pakować :cool3:

Ja też nie lubię, jak gdzieś wyjeżdżam to wszystko ładnie, pięknie, ale jak muszę wracać z wycieczki czy jakiegokolwiek wyjazdu to jakoś nic mi się nie chce z powrotem zmieścić do walizki :lol:
też tak macie cy tylko ja tak mam? :lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Wiem ;) Dopiero co się sama dowiedziałam, a to już mniej niż połowa została :)

:)

vege* napisał(a):
Ja też nie lubię, jak gdzieś wyjeżdżam to wszystko ładnie, pięknie, ale jak muszę wracać z wycieczki czy jakiegokolwiek wyjazdu to jakoś nic mi się nie chce z powrotem zmieścić do walizki :lol:
też tak macie cy tylko ja tak mam? :lol:

ja też tak mam. :p

Posted

[quote name='Talucha']Aaaale Ci fajnie :lol:
Super wycieczka będzie, rób fotki!

aj bez przesady.;)

powinnam zacząć się pakować, ale nie wiem od czego zacząć.:helo::eek2::wallbash: chyba zacznę od spaceru z psem :painting::stupid:

Posted

betty_labrador napisał(a):
hehe, zycze milej wycieczki i pakowania rzecz jasna ;D za to rozpakowywanie jest najlepsiejsze :P

a od czego zacząć? :D od spakowania aparatu :)

ee tam aparat na końcu.:D nie dziękuję. ;) :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
a to szkola nie placi? tutaj dlatego nie wolno takich wycieczcek organizowax bo szkoly nie stac a na rodzicow nie mozna zwalic bo jedni maja kase inni nie..

nieee, to rodzice płacą

Posted

deer_1987 napisał(a):
no to glupio bo pewnie nie kazdego stac..

U nas to największy problem :( Dlatego praktycznie nie mieliśmy juz 3 rok ani jednej wycieczki klasowej :(

Posted

a pisałaś ile taka wycieczka kosztuje??

ja w liceum byłam na tydzień (razem z dojazdem) w Paryżu i pomimo, że to było dość krótko to bardzo dobrze wspominam tą wycieczkę, bardzo dużo udało się zobaczyć :loveu:

Posted

motyleqq napisał(a):
przecież to normalne, tak jest ze wszystkim. jak kogoś stać, to jedzenie, nie stać to nie jedzie

Takie życie... u nas jak były wycieczki szkolne, to dla biedniejszych było jakieś dofinansowanie