Kirinna Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 nie wiem czy kupiłas ale na akcesoriach sprzedaje ktoś klatkę Quote
vege* Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 udanej wycieczki życzę i po powrocie czekam na duuuużo zdjęć i relacji :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 magdabroy napisał(a):Chłopak :loveu: Teodor, w skrócie Teo :loveu: ładnie :loveu: to za ile na świecie będzie ? :cool3: Kirinna napisał(a):nie wiem czy kupiłas ale na akcesoriach sprzedaje ktoś klatkę nie kupiłam, bo przez wycieczkę brak kasy :diabloti: właśnie patrzyłam, ale Dora jest dłuższa. :shake: vege* napisał(a):udanej wycieczki życzę i po powrocie czekam na duuuużo zdjęć i relacji :loveu: nie dziękuję :diabloti: oby było fajnie :loveu::loveu::loveu: jutro pakowanie :evil_lol: jak ja nie lubie sie pakować :cool3: Quote
*Magda* Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ładnie :loveu: to za ile na świecie będzie ? :cool3: Jeszcze 15 tygodni ;) Już się nie mogę doczekać :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 magdabroy napisał(a):Jeszcze 15 tygodni ;) Już się nie mogę doczekać :loveu: szybko zleci.:lol: Quote
*Magda* Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a):szybko zleci.:lol: Wiem ;) Dopiero co się sama dowiedziałam, a to już mniej niż połowa została :) Quote
vege* Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a): jutro pakowanie :evil_lol: jak ja nie lubie sie pakować :cool3: Ja też nie lubię, jak gdzieś wyjeżdżam to wszystko ładnie, pięknie, ale jak muszę wracać z wycieczki czy jakiegokolwiek wyjazdu to jakoś nic mi się nie chce z powrotem zmieścić do walizki :lol: też tak macie cy tylko ja tak mam? :lol: Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 magdabroy napisał(a):Wiem ;) Dopiero co się sama dowiedziałam, a to już mniej niż połowa została :) :) vege* napisał(a):Ja też nie lubię, jak gdzieś wyjeżdżam to wszystko ładnie, pięknie, ale jak muszę wracać z wycieczki czy jakiegokolwiek wyjazdu to jakoś nic mi się nie chce z powrotem zmieścić do walizki :lol: też tak macie cy tylko ja tak mam? :lol: ja też tak mam. :p Quote
Talucha Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Aaaale Ci fajnie :lol: Super wycieczka będzie, rób fotki! Quote
Aleksa. Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 [quote name='Talucha']Aaaale Ci fajnie :lol: Super wycieczka będzie, rób fotki! aj bez przesady.;) powinnam zacząć się pakować, ale nie wiem od czego zacząć.:helo::eek2::wallbash: chyba zacznę od spaceru z psem :painting::stupid: Quote
betty_labrador Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 hehe, zycze milej wycieczki i pakowania rzecz jasna ;D za to rozpakowywanie jest najlepsiejsze :P a od czego zacząć? :D od spakowania aparatu :) Quote
Aleksa. Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 betty_labrador napisał(a):hehe, zycze milej wycieczki i pakowania rzecz jasna ;D za to rozpakowywanie jest najlepsiejsze :P a od czego zacząć? :D od spakowania aparatu :) ee tam aparat na końcu.:D nie dziękuję. ;) :) Quote
Aleksa. Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 deer_1987 napisał(a):ale krotka ta wycieczka :) niestety, a droga.. :/ Quote
taxelina Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 a to szkola nie placi? tutaj dlatego nie wolno takich wycieczcek organizowax bo szkoly nie stac a na rodzicow nie mozna zwalic bo jedni maja kase inni nie.. Quote
Aleksa. Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 deer_1987 napisał(a):a to szkola nie placi? tutaj dlatego nie wolno takich wycieczcek organizowax bo szkoly nie stac a na rodzicow nie mozna zwalic bo jedni maja kase inni nie.. nieee, to rodzice płacą Quote
Aleksa. Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 deer_1987 napisał(a):no to glupio bo pewnie nie kazdego stac.. noo tak, wiadomo.. ;) Quote
taxelina Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 A przypomnij kiedy ten wyjazd? ostatnio nie ma mnie na dogo.. Quote
Karro Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 deer_1987 napisał(a):no to glupio bo pewnie nie kazdego stac.. U nas to największy problem :( Dlatego praktycznie nie mieliśmy juz 3 rok ani jednej wycieczki klasowej :( Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 a pisałaś ile taka wycieczka kosztuje?? ja w liceum byłam na tydzień (razem z dojazdem) w Paryżu i pomimo, że to było dość krótko to bardzo dobrze wspominam tą wycieczkę, bardzo dużo udało się zobaczyć :loveu: Quote
Kirinna Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 deer_1987 napisał(a):A przypomnij kiedy ten wyjazd? ostatnio nie ma mnie na dogo.. chyba pojechała dzisiaj Quote
motyleqq Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 deer_1987 napisał(a):no to glupio bo pewnie nie kazdego stac.. przecież to normalne, tak jest ze wszystkim. jak kogoś stać, to jedzenie, nie stać to nie jedzie Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 motyleqq napisał(a):przecież to normalne, tak jest ze wszystkim. jak kogoś stać, to jedzenie, nie stać to nie jedzie Takie życie... u nas jak były wycieczki szkolne, to dla biedniejszych było jakieś dofinansowanie Quote
ania90 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Marta_Ares napisał(a):Takie życie... u nas jak były wycieczki szkolne, to dla biedniejszych było jakieś dofinansowanie u nas bylo tak samo... Quote
Recommended Posts