rk66 Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Ona jest niesamowita. :loveu: Nie chcę zapeszyć, ale dom to ona szybko znajdzie. Tym niemniej kciukasy zaciśnięte. Jutro KUNDEL! :thumbs: Pokazywałam zdjęcia małej w pracy. Same achy, echy, ale domu nikt nie dał. :-( :-( :-( Quote
TinaTigra Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Hej! Czy ona jest wysterylizowana? Ile waży- albo może jakiej jest wielkości, tak porównawczo np. czy wielkością jest zbliżona do sznaucerka miniaturki? Quote
AgaG Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Nie wiem o sterylkę zapytam, natomiast on ajest bardzo malutka jak kotek :loveu: Quote
tarantino100 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 To starsza sunia, no to pewnie neutralny. Fajna mała. Też chciałam napisać Gremlin, ale ktoś już to zrobil przede mną :evil_lol: Quote
pixie Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 to moze Muszka Gremlinka.... modne ostatnio podwojne...intrygujaco brzmi i moze by juz to dac w tytule...bardzo wciaga...no bo jak moze wygladac Muszka Gremlinka...sama Muszka, no to mniej wiecej mozna sobie wyobrazic, ale Muszka Gremlinka???? konia z rzedem kto odgadnie, ze ona taka WYJATKOWA i tak chyba na alegro tez bym ja nazwala ja jestem za Quote
rk66 Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Muszka Gremlinka A niech ma bida wyjątkowe imię, w końcu sama jest wyjątkowa, oryginalna, niepowtarzalna... :razz: Quote
pixie Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 :laola: [quote name='rk66']Muszka Gremlinka A niech ma bida wyjątkowe imię, w końcu sama jest wyjątkowa, oryginalna, niepowtarzalna... :razz: :laola: takie imie moze przyniesc tylko szczescie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: kujemy to szczescie... jutro pierwsza proba...przed kamerami Quote
Toska Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='rk66'] popatrzcie !!! ta maleńka sunieczka czeka na dom w krakowskim schronie !!! starsza , bezbronna , po operacji - czyż nie powinna wygrzewać się u pańci na kanapie ? kto ją przytuli do serca ? Quote
AgaG Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 dziewczyny zdaje się, że ciocia Aga G. będzie ją prezentować. Wykorzystam wszystkie wasze teksty jesli nie macie nic przeciwko bo jestem tak zmęczona, że inwencji mi brak:oops: :mad: trzymajcie kciukasy Quote
oktawia6 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Zaraz wypadnie ze strony! jest na końcu-super piesia-nie widziałam takich kapitalnych uszu-identyczne jak Gremlins! Słodka i od razu człowiekowi chce się uśmiechać jak widzi te uszka-tylko pysio jeszcze smutny:-( Quote
ulvhedinn Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Muszka Gremlinka:evil_lol: pasuje jak ulał!!! Takich malutkich staruszek nie powinno mi się pokazywać.... bo potem mnie gryzą!!! W sumienie oczywiście:lol: Quote
Toska Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Muszka w potrzebie !!! kto da dom i serce maleńkiej suczynce ? Quote
kiwi Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 muszka bedzie dzisiaj w telewizorze, trzymajcie kciuki za mikruska!! Quote
Maupa4 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Dlaczego nikt nie chce dać domku ??? Przecież maluszkę-staruszkę można wszędzie ze sobą zabierać !!! A może ludzie boją się że ZŁAPIE WIATR W USZY i odleci ?!? :) Quote
TinaTigra Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 A o której i na którym programie będzie w tym telewizorze? Quote
rk66 Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Gremlisia musi dostać to co najlepsze :happy1: :happy1: :happy1: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
rk66 Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Nikt po Muszkę nie zadzwonił :-( Ale to akurat nie jest najgorsza infomacja. Muszka została przewieziona bezpośrednio po programie do lecznicy na Piłsudskiego. Ledwo oddycha, wymiotuje, chodzić nie może, leciała Adze przez ręce :placz: Ma robione badania i podaną kroplówkę. Stan ciężki :placz::placz::placz: Dom tymczsowy potrzebny!!!!!!!!!!!! I skąd znowu kasę wziąć na leczenie????? Quote
Aga_Mazury Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 jesooooo.........co się z nią dzieje???.........to po operacji jakieś powikłania??????...trzymaj się Muszko...śliczna....... Quote
rk66 Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Nic jeszcze nie wiadomo, może powikłania??? Ale ponoć kilka dni po operacji miała szczepienie przeciw chorobom zakaźnym. może to to. Osłabiony organizm + szczepienie :-(:-(:-( Quote
Aga_Mazury Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 ...no, ale to przecież chyba takie szczepienie to tylko wet może zrobić a kto jak nie wet powinien wiedzieć, że szczepienia podaje się psom zdrowym....(z reguły)...a nie osłabionym...........trzymamy kciuko-łapy... Quote
Toska Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 o matko :placz: , Gremlinko trzymaj się !!! walcz !!!! zdrowiej !!! widziałam ją dziś w "Kundlu"-miałam nadzieję , że ktoś się po nią zgłosi !!! dziewczyny , piszcie , co z nią Quote
Aga_Mazury Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 o kasę nie ma co się narazie martwić.....skombinuje się..trzeba ją ratować !!!! Quote
ulvhedinn Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 O Boże.... trzymaj się przynajmniej ty Gremlinko!!!! Quote
Recommended Posts