Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Zasłabł na spacerze, zaczął się wywracać, wymiotować:( Wg weterynarza to zapalenie gardła, ale on ma 12 lat i to może być wszystko:(

jak czuje się Sony?

Posted

Pysioo napisał(a):
Co u Biry?

Wszystko w jak najlepszym porządku. Kochana z niej sunia. Wspaniała w domu (nie szczeka, nie niszczy, nie brudzi), na spacerach jest ok, wspaniale bawi się z innymi psami, biega, kopie i tarza się jak szalona! Zdumiewa mnie, ze nikt się nią nie zainteresował z ogłoszeń!

Posted

Kamila Proc napisał(a):
przeciez to pies-ideal

Tak ideał, ale do czasu, jak się wystraszy to ważne jest tylko uciekać i tyle, nic się nie liczy! Mam nadzieję, że i to z czasem się zmieni!

Posted

Prawdziwy cykorek, ale postępy są, bo nie cykoruje na byle odgłos, tylko na taki, którego jeszcze nie słyszała. Ale ma też swoje cykorki zakodowane, np. panicznie boi się odgłosu trzepania dywanów. A panie z przedszkola naprzeciwko mojego bloku, trzepią chodniki zawsze jak wracamy z porannego spaceru i wtedy Bisia panikuje! Ale ogólnie jest o niebo lepiej jak na początku, Bisia jest szczęśliwa, radosna, ogonek w górze i coraz częściej myślę, że ona u nas zostanie na zawsze, bo nie wyobrażam sobie, aby wydać ją nawet do najwspanialszego domu, żeby przechodziła wszystkie swoje lęki od początku. Tylko muszę jeszcze szanownego małżonka zapoznać i oswoić z tym pomysłem!

Posted

Właśnie odbyła się kąpiel Biry, bo wróciła strasznie brudna ze spacerku. Dała się ukąpać właściwie bez problemu, wytrzeć i wysuszyć też! Poza tym dostała nowe szelki (które już na spacerze naderwała, ale to wina wady fabrycznej szelek) i smycz rozciągalną ośmiometrową! Wieczorem zakroplimy się na kleszcze i pchły, kupiłam frontline, bo Bisia sporo się drapała ostatnio!