JOHANNALIND Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No właśnie niech mu się szczęści :) Quote
monika083 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 A Pradzio sypia jak krol na lozku :) Ania dostala jakies foty ,ma pozniej wkleic. Quote
Magolek Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Aniu masz wielkie serducho. Uściski i wieeeeeeeeeeelki buziol za Pradusia. :) Quote
Elka_Ka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Super wiadomość!:bigcool: Aniu jesteś wielka! Quote
alice midnight Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 to czekamy na focie Aniu głowa do góry! Quote
monika083 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ania ma teraz troche osobistych zawirowan zyciowych...takze prosze o cierpliwosc, moze uda jej sie wyslac mi dzis fotki to wkleje. Quote
monika083 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Poznajecie mnie ciotunie?? Teraz zamiasta kojca mam lozeczko :P [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_y3HeXrnIPy4/TVU6J9fjHjI/AAAAAAAAAbE/GDybVI70xjE/s720/7000_3529.jpg[/IMG] A w kuchni lubie byc bo cos tam zawsze mi sie za przysmak trafi:) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_y3HeXrnIPy4/TVU6J1i2shI/AAAAAAAAAbI/f21Fm2Ealoo/s720/7000_3492.jpg[/IMG] Prado juz pooglaszany i poreklamowany , i juz pare osob sie nim interesuje.. Quote
PeLala Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 kochana morducha wreszcie zadowolona.-))) Quote
alice midnight Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 phehe może i wymiarów 90x60x90 i blond grzywy to on nie ma... ale na pewno nie trafi do osoby która sie w pomaganiu psom urodą sugeruje Quote
ossamus Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ...moze i znajdzie....ale zbytnio ladny on nie jest :/ brzydki nawet bym powiedzial :/ Quote
alice midnight Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 phehe może i wymiarów 90x60x90 i blond grzywy to on nie ma... ale na pewno nie trafi do osoby która sie w pomaganiu psom urodą sugeruje ------------------ nie dośc ze posty skacza to się jeszcze dublują...ech dogomanio Quote
Ania102 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [INDENT][quote name='ossamus'] [INDENT]...moze i znajdzie....ale zbytnio ladny on nie jest :/ brzydki nawet bym powiedzial :/ [/INDENT][/QUOTE] Dzieki za odrobine realizmu:) Tym bardziej myslę, że to, że trafił na niemiecki tymczas jest dla niego szansą. No cóż Prado może nie jest piękny ale to mądry pies, duzo przeszedł i należy mu się dobry dom. A z domami to nigdy nie wiadomo...ostatnio dom znalazła mało urodziwa sunia, a śmialismy sie tu nawet z jej słodkiej brzydoty. Monisiu dziękuję, że wstawiłaś zdjęcia:) [/INDENT] Quote
PeLala Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='ossamus']...moze i znajdzie....ale zbytnio ladny on nie jest :/ brzydki nawet bym powiedzial :/[/QUOTE] akurat nikogo twoje zdanie nie interesuje../ Quote
Ania102 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Dobrze, ze Prado tego nie czyta bo byłoby chłopakowi smutno, ja mu całą drogę trułam, że jest wyjątkowy:) Bo jest:) Zrobiłam właśnie Jamorowi przelew za styczeń, początek lutego, paszport i czipa. Jeszcze nie wiem ile wyjdzie za leczenie szczęki. [B]Agni[/B] Twój bazarek uratował nam finanse w tym miesiącu- ściskam ponownie i dziękuję. Kochana z Ciebie ciotka...chociaż czasami mamy odmoienne zdania:) Na ta kawkę to musisz koniecznie zajrzeć- tylko musze troche wyprostować kilka spraw, zeby Ci nastroju nie psuć. Quote
Monday Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Hej Hej, jak to nie jest piękny??? To wspaniały wilkowaty psiak!!!!! Niczego mu na pewno nie brakuje. Quote
ossamus Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Niestety ludzie sa wzrokowcami :/ To dobrze, ze to madre psisko :) Na pewno bedzie wiernym lokatorem u jakiejs rodzinki. Quote
monika083 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Prado jest piekny i cudowny i jestem pewna ,ze znajdzie rownie wspanialy dom. A to ,ze w polsce jest oglaszany chyba od roku i zainteresowanie jego adopcja bylo zerowe a w niemczech po kilku dniach ktos juz jest nim zainteresowany swiadczy niestety o naszym kraju - tutaj przewaznie ludzie chca sie pochwalic pieknym psem ,a nie przygarnac czworonoznago przyjaciela, bo kochaja psy. Quote
viola005 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Slyszalam juz podobne opinie o Niemcach, w Niemczech praktycznie nie ma rodziny bez psa, a czesto biora dwa lub nawet trzy, z azylu. To w Niemczech wprowadzono po raz pierwszy ustawe zakazujaca obcinania psom ogonow i uszu. Polacy powinni sie od nich uczyc opieki nad zwierzetami, ze o Grekach w ogole nie wspomne. A Prado na super wczasach za granica. Gratulacje dla Ani i ciotek opiekunczych Pradka. Alice Midnight, widzsz ze tym razem nie bylo najzlej! Quote
PeLala Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ciekawe jak tam slicznus Pradus............. Quote
Kociabanda2 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [CENTER][SIZE=5][COLOR=darkred][SIZE=2][COLOR=black]przepraszam za offa...[/COLOR][/SIZE] Serdecznie zapraszam na bazarek [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=darkred] [B]PEŁNA MICHA dla Jumbo![/B][/COLOR][/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/202398-Bazarek-PE%C5%81NA-MICHA-dla-Jumbo!-do-25.02.2011-g.21.00.-Zapraszamy[/url]![/CENTER] Quote
BożenaG Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [URL="http://tinypic.com/view.php?pic=wi8yfc&s=7"][IMG]http://i54.tinypic.com/wi8yfc_th.jpg[/IMG][/URL]Aniu Twoje zaangażowanie w pomoc zwierzętom w potrzebie jest bezcenne.Już tyle z nich dzięki Tobie znalazło domki:)Nie śledziłam wątku Prado i nie wiem czy wspominałaś ,że razem z nim pojechała do Niemiec przesympatyczna,bezdomna sunia z rozszczepem łapki,następna ,której odmieniłaś zły los.Trochę mi to nie wyszło ,ale wstawiłam jej zdjęcie. Quote
Ania102 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Dzięki Bożenka:) Ale fajna ta fotka. Prado nadal wyleguje się na łóżku, dużo dał mu 6-miesięczny pobyt u Jamora bo bardzo ładnie chodzi na smyczy. Jest bardzo, bardzo posłuszny. Chyba już by się z nami nie dogadał po polskiemu:) Quote
Recommended Posts