Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania102']Cioteczki pojawia się szansa na dt Prado w Niemczech, myslę, że tam bedzie miał sporo większe szanse na adopcje.
Na razie nic nie jest pewne ale trzymajcie kciuki.[/QUOTE]

Czy coś wiadomo o tej szansie??

Posted

[quote name='Monday']Czy coś wiadomo o tej szansie??[/QUOTE]

prawdopodobnie wszystko na dobrej drodze...poki co nie piszemy ,zeby nie zapeszac ..ale byc moze juz niebawe Prado pojedzie do niemcow:)

Posted

[quote name='monika083']prawdopodobnie wszystko na dobrej drodze...poki co nie piszemy ,zeby nie zapeszac ..ale byc moze juz niebawe Prado pojedzie do niemcow:)[/QUOTE]

:) Ale by było!!!!!
Kurcze, już doczekać się nie mogę....a skąd macie tam DT?

Posted

dt spoza dogo, znajoma znajomej ale pewne rece i to najważniejsze. Będziemy jechac, Jamor juz paszport przyszykował:)
Realnie to czy myslicie, że on tu kiedykolwiek znajdzie dom?

Posted

Dzieki agni, ten miesiąc byłby porażką gdyby nie Twój bazarek. Dzięki za bazarek i za wsparcie, kiedy mój pies był chory:Rose:

Będziemy jechać do Niemców w najbliższym czasie, (musimy zgrać z tz pracę) jadę osobiście go zawieźć, to zobaczę na własne oczy jak Prado z Niemcami się dogaduje:)
Mam nadzieję, że tam ktoś da mu szansę. Tutaj niestety miał propozycję ds płatnego (chyba niektórzy pamiętają tą sytuacje) i łańcucha w kojcu.

Posted

[quote name='Ania102']Dzieki agni, ten miesiąc byłby porażką gdyby nie Twój bazarek. Dzięki za bazarek i za wsparcie, kiedy mój pies był chory:Rose:[/QUOTE]

oj tam :calus: zarumieniłam się tylko :oops:
oby tylko szybko wszystkie wpłaty doszły ;)

Posted

[quote name='Monday']oby jak najszybciej tam pojechał....a mam nadzieję, że wiadomości nadal mieć będziemy co u niego słychać...
a to domowy czy podwórkowy dt?[/QUOTE]

oczywiscie bedziemy miec caly czas wiesci o Pradzie,
Bo to nie chodzi o to ,zeby psa sie pozbyc tylko ,zeby polepszyc jego byt. Nie po to tyle energii ,kasy ,sil wladowalismy( a szczegolnie wlasnie Ania) zeby psa ratowac ,zeby teraz trafil niewiadomo gdzie.
Takze cioteczki nie martwcie sie . To zasluga wszystkich tu na watku dobrych duszyczek ,ze Prado w koncu opusci hotel ,a dt jest domowy ,z ogrodem ,Pradzio bedzie chodzil gdzie chce.
Ania jak stoisz z finansami? Z mojego bazarku bedzie jeszcze 65 zl -to choc troche na transport bedzie.

Posted

cioteczki jesliby bardzo ciężko z finansami było, mogę poprosic kundelkową skarbonkę o dofinansowanie transportu, mam tam sd..nie będzie to pewnie wiele, ale zawsze coś!

[B]Ania102[/B] daj tylko znać!

mocniuchno trzymam kciuki za Prada nieustannie