Monday Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='Ania102']Cioteczki pojawia się szansa na dt Prado w Niemczech, myslę, że tam bedzie miał sporo większe szanse na adopcje. Na razie nic nie jest pewne ale trzymajcie kciuki.[/QUOTE] Czy coś wiadomo o tej szansie?? Quote
monika083 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='Monday']Czy coś wiadomo o tej szansie??[/QUOTE] prawdopodobnie wszystko na dobrej drodze...poki co nie piszemy ,zeby nie zapeszac ..ale byc moze juz niebawe Prado pojedzie do niemcow:) Quote
Monday Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='monika083']prawdopodobnie wszystko na dobrej drodze...poki co nie piszemy ,zeby nie zapeszac ..ale byc moze juz niebawe Prado pojedzie do niemcow:)[/QUOTE] :) Ale by było!!!!! Kurcze, już doczekać się nie mogę....a skąd macie tam DT? Quote
Ania102 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 dt spoza dogo, znajoma znajomej ale pewne rece i to najważniejsze. Będziemy jechac, Jamor juz paszport przyszykował:) Realnie to czy myslicie, że on tu kiedykolwiek znajdzie dom? Quote
wujek & ciocia Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 sądzę, że raczej nie, niestety ..... :( Quote
aagataa8 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='wujek & ciocia']sądzę, że raczej nie, niestety ..... :([/QUOTE] Może u niemców będzie inaczej?...Tam chyba trochę inna mentalność ludzi mimo wszystko Quote
agni Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 dobre wieści u Prado i ja następne dobre przynoszę - zakończyłam cegiełkowy dla Prado z wynikiem 476 zł !!!! :multi: Quote
Magolek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Mam nadzieję, że Prado poszczęści się i znajdzie kochający domek i swojego człowieka. :) Quote
Kamila Proc Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='agni']dobre wieści u Prado i ja następne dobre przynoszę - zakończyłam cegiełkowy dla Prado z wynikiem 476 zł !!!! :multi:[/QUOTE] brawo, swietny wynik!!! Quote
Ania102 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Dzieki agni, ten miesiąc byłby porażką gdyby nie Twój bazarek. Dzięki za bazarek i za wsparcie, kiedy mój pies był chory:Rose: Będziemy jechać do Niemców w najbliższym czasie, (musimy zgrać z tz pracę) jadę osobiście go zawieźć, to zobaczę na własne oczy jak Prado z Niemcami się dogaduje:) Mam nadzieję, że tam ktoś da mu szansę. Tutaj niestety miał propozycję ds płatnego (chyba niektórzy pamiętają tą sytuacje) i łańcucha w kojcu. Quote
monika083 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 na pewno bedzie dobrze..musi ! Ania ,niech Jamor popracuje z nim troche ze slownikiem :P Quote
alice midnight Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='monika083']na pewno bedzie dobrze..musi ! Ania ,niech Jamor popracuje z nim troche ze slownikiem :P[/QUOTE] jeja a jednak...co za zmiany ogromne kciuki! Quote
agni Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Ania102']Dzieki agni, ten miesiąc byłby porażką gdyby nie Twój bazarek. Dzięki za bazarek i za wsparcie, kiedy mój pies był chory:Rose:[/QUOTE] oj tam :calus: zarumieniłam się tylko :oops: oby tylko szybko wszystkie wpłaty doszły ;) Quote
agni Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 no ciekawe jak jest po niemiecku hau hau :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Elka_Ka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Świetne wiadomości:cool2: Niech się Pradusiowi poszczęści:kciuki: Aniu mam nadzieję, że Twojemu piesiowi już lepiej? Quote
caldien Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 wg mojego niemca brzmi to :" woł woł." ;) Quote
Monday Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 oby jak najszybciej tam pojechał....a mam nadzieję, że wiadomości nadal mieć będziemy co u niego słychać... a to domowy czy podwórkowy dt? Quote
monika083 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Monday']oby jak najszybciej tam pojechał....a mam nadzieję, że wiadomości nadal mieć będziemy co u niego słychać... a to domowy czy podwórkowy dt?[/QUOTE] oczywiscie bedziemy miec caly czas wiesci o Pradzie, Bo to nie chodzi o to ,zeby psa sie pozbyc tylko ,zeby polepszyc jego byt. Nie po to tyle energii ,kasy ,sil wladowalismy( a szczegolnie wlasnie Ania) zeby psa ratowac ,zeby teraz trafil niewiadomo gdzie. Takze cioteczki nie martwcie sie . To zasluga wszystkich tu na watku dobrych duszyczek ,ze Prado w koncu opusci hotel ,a dt jest domowy ,z ogrodem ,Pradzio bedzie chodzil gdzie chce. Ania jak stoisz z finansami? Z mojego bazarku bedzie jeszcze 65 zl -to choc troche na transport bedzie. Quote
agni Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ja jeszcze nie mam wszystkich wpłat za cegiełkowy ale już jak trzeba to część wyślę a potem resztę - więc jak? Quote
monika083 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='agni']ja jeszcze nie mam wszystkich wpłat za cegiełkowy ale już jak trzeba to część wyślę a potem resztę - więc jak?[/QUOTE] kochana ,to juz z Ania ustal. Quote
alice midnight Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 cioteczki jesliby bardzo ciężko z finansami było, mogę poprosic kundelkową skarbonkę o dofinansowanie transportu, mam tam sd..nie będzie to pewnie wiele, ale zawsze coś! [B]Ania102[/B] daj tylko znać! mocniuchno trzymam kciuki za Prada nieustannie Quote
Recommended Posts