zadra Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 karolciasz28 napisał(a):Ja napiszę do Ra_duni. Pani ,niestety przed chwilą zadzwoniła i zrezygnowała. Quote
zadra Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Cioteczki,wspaniała wiadomość mam dla Was.Amelka już w DS,Wspaniałym DS.Znam Panie od wielu lat.Miały psa Miśka,którego bardzo kochały.Psiak przez ostatnie trzy lata chorował na nowotwora.Dzięki ich miłości i zaangażowaniu Misiek tak długo żył w komforcie pomimo ciężkiej choroby. Dziewczyny sa zakochane w Amelce.Sunia bardzo szybko się zaaklimatyzowała w nowym miejscu.Znam sytuację na bieżaco,ponieważ Amelka została moja sasiadką. Będziemy się widywac na spacerach. Quote
Tola Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 :multi::multi::multi: No to teraz moge juz poskakac z radosci:p Quote
lika1771 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 zadra napisał(a):Cioteczki,wspaniała wiadomość mam dla Was.Amelka już w DS,Wspaniałym DS.Znam Panie od wielu lat.Miały psa Miśka,którego bardzo kochały.Psiak przez ostatnie trzy lata chorował na nowotwora.Dzięki ich miłości i zaangażowaniu Misiek tak długo żył w komforcie pomimo ciężkiej choroby. Dziewczyny sa zakochane w Amelce.Sunia bardzo szybko się zaaklimatyzowała w nowym miejscu.Znam sytuację na bieżaco,ponieważ Amelka została moja sasiadką. Będziemy się widywac na spacerach. Super bardzo sie ciesze:multi::multi::multi::multi: Quote
karolciasz28 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Super!!! To można zmienić tytuł!:multi::multi::multi::multi: Quote
Nadalle Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 To się Ślicznotce trafił domek!! Ciesze się baaaardzo! Quote
E-S Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ooo, to bardzo się cieszę z krasnalka szczęścia :) Quote
zadra Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Cioteczki dziekuję Wam za obecnośc i wspieranie wątku.Dziekuję za zaangazowanie w robienie ogloszeń i allegro dla Amelki.Dzieki temu możemy być świadkami takiego wspanialego finału. Quote
zadra Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Tola napisał(a):To trzeba zmienic tytuł wątku:cool3: Moja mentorka jak zwykle czuwa.Co ja bym bez Ciebie zrobiła Tolu !!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tola Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Słyszałam, ze Amelka oszczekuje juz inne psy z balkonu:cool3: Czyli wszystko ok:evil_lol: Quote
zadra Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Tesknię za malutką,ale ciesze sięże trafiła do tak cudownych dziewczyn. Quote
Isadora7 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 miód na serce jak się czyta takie wiesci Quote
Isadora7 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 No prosze nawet na włąsnym łóżeczku tam gdzie psiak jak najbardziej powinien przebywać :) Quote
Recommended Posts