zadra Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Dzisiaj o 16-tej przychodzi Pani z dorosła córką zobaczyć Amelkę. Quote
zadra Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Amelka bardzo nie lubi wychodzić na deszcz!!!! Quote
karolciasz28 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dostałam maila o Amelke nie było mnie i dopiero pisze i dopiero będę odpisywać. Quote
sonia71 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Nadalle napisał(a):Oby się udało!:happy1: no w końcu-bo malutka już dawno ,na początku powinnaś być w domku ale to pewnie zadra po cichu myślała że jak na twoim banerku będzie miała watek Lusi to nikt cię nie znajdzie :) a tu proszę może nawet bedziesz w Zamościu-powodzenia Amalko :) Quote
zadra Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Dzisiaj dzwoniła pani z Radzynia w sprawie Amelki.ma sie jeszcze skonsultowac z mężem i dzwonić.Troche zniechęciła ja wizytra przedadopcyjna. Quote
zadra Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 zadra napisał(a):Dzisiaj dzwoniła pani z Radzynia w sprawie Amelki.ma sie jeszcze skonsultowac z mężem i dzwonić.Troche zniechęciła ja wizytra przedadopcyjna. Niestety Pani się nie odezwała ponownie! Quote
zadra Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Amelka została dzisiaj ponownie odrobaczona.Zaniepokoiły mnie sladowe ilości krwi w kale. Quote
sonia71 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Amelko -malutka -co się próbuje przyplątać do ciebie ,jakieś chróbsko? e-tam może to tylko pojedyńczy incydent :( trzymam kciuki za to . Quote
zadra Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Z Amelką wszystko w porządku.Dziewczyna czuje sie swietnie.Stała ise prawdziwa"pościelówką" Quote
zadra Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 A oto ulubione miejsca Amelki!!! i jeszcze wygrzewanie na słoneczku!!! Quote
lika1771 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Pewnie Ja jeszcze wozic trzeba, aparatka:cool3: Quote
Nadalle Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Jeeeny jaka ona jest cudowna!:loveu: Nikt nie dzwoni po tą Ślicznotkę? Quote
zadra Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Dzwoniły dwie osoby,ale zrezygnowały nie wiedzą co straciły. Quote
sonia71 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 pewnie nie wiedzą ...;) bo jakby wiedziały to byśmy mieli wojnę o Amelkę a tak pojawi się ten ,jeden konkretny domek który zabierze malutką i ...oczywiście nigdy nie odda :) Quote
zadra Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Mialam telefon z warszawy w sprawie Amelki.Pani już ma 10-letniego pieska.Mieszka w bloku.Jak wspomniałam o wizycie przedadopcyjnej zawachala się i zapewniła,że przemyśli sprawe i odezwie się do mnie. Quote
Tola Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Myslę, ze juz nie zadzwoni:roll: Co jest z tymi ludzmi:roll: A Amelka to takie cudo, ze na pewno domek sie znajdzie, tak jak z Teklą:loveu: Spokojnie i rozawaznie czekajmy.:cool3: Quote
Tola Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Wiadomosc z ostatniej chwili - Szukamy kogos z Sierakowa nad Wartą do wizyty przedadopcyjnej Quote
karolciasz28 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Zaraz poszukam kogoś na mapie pomocy dogo. Quote
karolciasz28 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 To w Wielkopolsce?? Znalazłam tyle: [Poznan] ewka i haker (w miare mozliwosciu moge przyjsc i wyjsc z psem albo cos takiego) [Poznań] Marta i Wika [Ostrów Wlkp] missy87 (w Ostrowie Wlkp ( cały rok ) i Poznaniu ( rok akademicki )) [Poznań / Skórzewo] KaRa_ (jesli nikt się nie znajdzie to ewentualnie mogę pomóc) [poznan] mrowa23 [Poznań] supergoga [Poznań] Weronia [Poznań] lovefigaro [Pniewy] Okamia (Poznań, Szamotuły, Pniewy) frogg [Szamotuły] dorota w-l [Poznan] naturino [Poznań] maggiejan [grodzisk wlkp] bambino (między Poznaniem a Zieloną Górą ( bez Poznania )) [Leszno] mamusia_ania (Leszno lub najbliższe okolice) [Poznań] Ra_dunia [Mosina k. Poznania] Saint [Poznań] Ninka [Rawicz] Asia & Ginger Helga&Ares [o. Gniezna] mefka [Leszno/Poznań] Macia [Konin] katarynaABI [Kalisz] Bonsai (mogę pomóc w znalezieniu kogoś w Kaliszu - obecnie jestem w W-wie) [Kalisz] engelina_88 Quote
Tola Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 karolciasz28 napisał(a):Zaraz poszukam kogoś na mapie pomocy dogo. Dzięki:loveu: Z mapy wynika, ze najblizej jest do Poznania lub do Gorzowa. Z Poznania znalazalm parę osób, nie mam nikogo z Gorzowa. Ale najlepiej pasowałby ktos z samego Sierakowa... Quote
Recommended Posts