Tola Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='zadra']Amelka, właśnie ulokowała uwiła sobie gniazdko na naszym łożu małżeńskim.Wcale nie ma ochoty ustapić miejsca. Co na to Darek:cool3: I jeszcze zapraszamy [FONT=Tahoma]Piękno aniołów, szyk decoupage - bazarek na rzecz zamojskich psów [/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/189060-Piękno-aniołów-szyk-decoupage-bazarek-na-rzecz-zamojskich-psów[/FONT] Quote
zadra Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='Tola']Co na to Darek:cool3: I jeszcze zapraszamy [FONT=Tahoma]Piękno aniołów, szyk decoupage - bazarek na rzecz zamojskich psów [/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/189060-Piękno-aniołów-szyk-decoupage-bazarek-na-rzecz-zamojskich-psów[/FONT] Darek,jak to Darek !!! Quote
Isadora7 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 zadra napisał(a):Amelka, właśnie ulokowała uwiła sobie gniazdko na naszym łożu małżeńskim.Wcale nie ma ochoty ustapić miejsca. Łóżko to naturalne środowisko dla psa :):):) Nie wspomnę o jamnikach, moje trzy leża właśnie w łóżku Quote
zadra Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Ja czuję się doskonale w obecności "zwierząt" w łóżku!! Quote
karolciasz28 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ogłoszenia: kupię psa, cafeaniaml, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, ojej, pet world, animalia, mam misia, e-zwierzak, pineska, psiamania, szerlok, petsy, najpewniej, e-oferty, top-ogłoszenia, tu sprzedaj, mam ofertę, giełda ogłoszeń Quote
zadra Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='karolciasz28']Ogłoszenia: kupię psa, cafeaniaml, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, ojej, pet world, animalia, mam misia, e-zwierzak, pineska, psiamania, szerlok, petsy, najpewniej, e-oferty, top-ogłoszenia, tu sprzedaj, mam ofertę, giełda ogłoszeń Bardzo dziekuję za ogłoszenia dla Amelki.Jużje wrzucam do pierwszego postu. Quote
zadra Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Dzisiejszą noc przespała w naszym łóżku.Była tak grzeczna,że zapomniałam o jej obecności.Malutka jest cudowna zupełnie nieklopotliwa. Quote
lika1771 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Zagladamy i cieszymy sie ze taka kochana sunia,domki dzwoncie!! Quote
zadra Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Amelka jest cudownie delikatnym i wrazliwym psiaczkiem ,nalezy jej sie wyjatkowy domek. Quote
zadra Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Amelcia miała dzisiaj szczepienie na wirusówki.Dziewczynka ma juz wszystko,czekamy tylko na domek. Quote
zadra Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Amelia, która się wyleguje. Amelia siedzi. Amelia znów leży. Amelia chowa pysk. Quote
Tola Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Aktywność Amelki - poraża:evil_lol: Moze ją jakos powstrzymac, bo dziewczyna gotowa się zamęczyc:cool3: Quote
zadra Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Tola napisał(a):Aktywność Amelki - poraża:evil_lol: Moze ją jakos powstrzymac, bo dziewczyna gotowa się zamęczyc:cool3: Nie myślćie sobie,że mała taka spokojna.Jak wybiega przed dom to natychmiast robi przegląd,czy wszystko w porzadku.Jak ktoś pojawia sie na horyzoncie to zaraz zaczyna szczekać i gospodarzyć. Quote
zadra Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Amelka jest przeurocza.Po trymowaniu wygląda pięknie!!! Quote
zadra Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 zadra napisał(a):Amelka jest przeurocza.Po trymowaniu wygląda pięknie!!! Nie tylko śliczna,ale do tego mądra!! Quote
zadra Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Amelce skończyło się allegro,poproszę Isadore o nastepne. Quote
Tola Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Amelcia taka kochana i nadal bez domku. Czekamy nadal na ten jedyny:loveu: Quote
zadra Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Amelka mnie broni jak prawdziwa lwica.Tylko obserwuje i rzuca się do pomocy!!! Quote
zadra Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Dzisiejsza noc malutka spedziła w łóżku z moja córeczką i rano wcale nie chciała wstać na spacerek. Quote
Recommended Posts