Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tola']Pani mieszka 30 km od Zamoscia - w Tomaszowie Lub, (tam zamieszkała Fiszka).
Zadzwoniła, bo szuka malutkiej suni, a słyszala, ze mamy zawsze kogoś do zaoferowania:cool3:[/QUOTE]

No to ekspresowa akcja by była :)
Malizna ma szczęście :)
na zdjęciach wygląda na większą niż w rzeczywistości, to taki krasnalek malutki :)

Posted

[quote name='zadra']Jutro jestem umówiona z Panią ok godz 18-tej.Mam nadzieję,że jst odpowiednia dla Amelki???
W środę Amelka będzie sterylizowana.[/QUOTE]

już po 20 - tej - i wiadomo już coś ???

Posted

[quote name='Zdrapka']już po 20 - tej - i wiadomo już coś ???[/QUOTE]

Pani była,zakochała się w malutkiej od pierwszego wejrzenia.Pani pracuje w lecznicy weterynaryjnej,więc jak wszystko przebiegnie bez przeszkód to mała będzie miała opiekę weta w pierwszej kolejności.W poniedziałek jedziemy z Tola sprawdzić domek.Mam nadzieję,że wizyta wypadnie pomyślnie.:roll:

Posted

o ktorej sterylka ?
trzymaj sie malutka!!
poproscie o kroplowke podczas zabiegu,latwiej bedzie malej przez to wszystko przejsc i zmiejsza to ryzyko jakichkolwiek komplikacji.

Posted

[quote name='IVV']o ktorej sterylka ?
trzymaj sie malutka!!
poproscie o kroplowke podczas zabiegu,latwiej bedzie malej przez to wszystko przejsc i zmiejsza to ryzyko jakichkolwiek komplikacji.[/QUOTE]

Sterylka z samego rana.

Posted

a jak Amelka sie dzis czuje ?

uwazajcie na hotel w Obornikach [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73"]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73[/URL]

Posted

[quote name='IVV']a jak Amelka sie dzis czuje ?

uwazajcie na hotel w Obornikach [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73[/URL][/QUOTE]
Przejrzałam wątek, tragedia:shake:
Psy miały miec lepiej:-(
Ile jeszcze jest takich miejsc...

Posted

tak i na dodatek my za to placimy:angryy:
porozsylajcie watek prosze ,jak wszyscy wyciagna te bidulki ,to moze to nienachapane towarzystwo zbankrutuje !!! oby jak najszybciej:mad:

Posted

[quote name='IVV']tak i na dodatek my za to placimy:angryy:
porozsylajcie watek prosze ,jak wszyscy wyciagna te bidulki ,to moze to nienachapane towarzystwo zbankrutuje !!! oby jak najszybciej:mad:[/QUOTE]

Rozsyłam.
Smutne to wszystko.
Nie wiem jak mozna krzywdzic i tak juz raz skrzywdzone stworzenia.
I jeszcze brac za to pieniądze:shake:
Nigdy tego ni8e zrozumiem.
Amelka czuje się dobrze, zadra jest nią zachwycona.
Przyszła rodzina będzie miała cudowna sunię:loveu:

Posted

[quote name='Tola']Rozsyłam.
Smutne to wszystko.
Nie wiem jak mozna krzywdzic i tak juz raz skrzywdzone stworzenia.
I jeszcze brac za to pieniądze:shake:
Nigdy tego ni8e zrozumiem.
Amelka czuje się dobrze, zadra jest nią zachwycona.
Przyszła rodzina będzie miała cudowna sunię:loveu:[/QUOTE]

Prowadzenie hoteliku,schroniska to praca misja.Jeśli ktoś nie kocha i nie sznuje zwierzat tak to sie kończy.Chca robić kasę i niczego dać w zamian.