Zdrapka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Tola']Pani mieszka 30 km od Zamoscia - w Tomaszowie Lub, (tam zamieszkała Fiszka). Zadzwoniła, bo szuka malutkiej suni, a słyszala, ze mamy zawsze kogoś do zaoferowania:cool3:[/QUOTE] No to ekspresowa akcja by była :) Malizna ma szczęście :) na zdjęciach wygląda na większą niż w rzeczywistości, to taki krasnalek malutki :) Quote
Zdrapka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='zadra']Jutro jestem umówiona z Panią ok godz 18-tej.Mam nadzieję,że jst odpowiednia dla Amelki??? W środę Amelka będzie sterylizowana.[/QUOTE] już po 20 - tej - i wiadomo już coś ??? Quote
zadra Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Zdrapka']już po 20 - tej - i wiadomo już coś ???[/QUOTE] Pani była,zakochała się w malutkiej od pierwszego wejrzenia.Pani pracuje w lecznicy weterynaryjnej,więc jak wszystko przebiegnie bez przeszkód to mała będzie miała opiekę weta w pierwszej kolejności.W poniedziałek jedziemy z Tola sprawdzić domek.Mam nadzieję,że wizyta wypadnie pomyślnie.:roll: Quote
IVV Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 o ktorej sterylka ? trzymaj sie malutka!! poproscie o kroplowke podczas zabiegu,latwiej bedzie malej przez to wszystko przejsc i zmiejsza to ryzyko jakichkolwiek komplikacji. Quote
sonia71 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 trzymam kciuki i za jutrzejszą sterylkę i poniedziałkowe sprawdzenie :) Amelka ty szczęściaro :) Quote
zadra Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='IVV']o ktorej sterylka ? trzymaj sie malutka!! poproscie o kroplowke podczas zabiegu,latwiej bedzie malej przez to wszystko przejsc i zmiejsza to ryzyko jakichkolwiek komplikacji.[/QUOTE] Sterylka z samego rana. Quote
zadra Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Amelka czuje się dobrze.Juz dawno sie wybudziła, lezy w swoim legowisku. Quote
zadra Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Telefonowała dzisiaj przyszła pani?? Amelki z zapytaniem jak przebiegła sterylka.Jest bardzo zainteresowana malutką. Quote
IVV Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 a jak Amelka sie dzis czuje ? uwazajcie na hotel w Obornikach [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73"]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73[/URL] Quote
Tola Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='IVV']a jak Amelka sie dzis czuje ? uwazajcie na hotel w Obornikach [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73[/URL][/QUOTE] Przejrzałam wątek, tragedia:shake: Psy miały miec lepiej:-( Ile jeszcze jest takich miejsc... Quote
IVV Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 tak i na dodatek my za to placimy:angryy: porozsylajcie watek prosze ,jak wszyscy wyciagna te bidulki ,to moze to nienachapane towarzystwo zbankrutuje !!! oby jak najszybciej:mad: Quote
Tola Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='IVV']tak i na dodatek my za to placimy:angryy: porozsylajcie watek prosze ,jak wszyscy wyciagna te bidulki ,to moze to nienachapane towarzystwo zbankrutuje !!! oby jak najszybciej:mad:[/QUOTE] Rozsyłam. Smutne to wszystko. Nie wiem jak mozna krzywdzic i tak juz raz skrzywdzone stworzenia. I jeszcze brac za to pieniądze:shake: Nigdy tego ni8e zrozumiem. Amelka czuje się dobrze, zadra jest nią zachwycona. Przyszła rodzina będzie miała cudowna sunię:loveu: Quote
zadra Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Tola']Rozsyłam. Smutne to wszystko. Nie wiem jak mozna krzywdzic i tak juz raz skrzywdzone stworzenia. I jeszcze brac za to pieniądze:shake: Nigdy tego ni8e zrozumiem. Amelka czuje się dobrze, zadra jest nią zachwycona. Przyszła rodzina będzie miała cudowna sunię:loveu:[/QUOTE] Prowadzenie hoteliku,schroniska to praca misja.Jeśli ktoś nie kocha i nie sznuje zwierzat tak to sie kończy.Chca robić kasę i niczego dać w zamian. Quote
IVV Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 jak Melcia ? czy pani ja odwiedzila???? kiedy moze byc zabrana??? Quote
zadra Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Amelia ma się swietnie.Jest cudowna,wrazliwa.Bardzo zaprzyjazniła się z moją Pepią.Kotów się troszkę boi. Quote
zadra Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Amelka zaczyna bawić się,szczekać na przechodniów i spać w łóżku!!!! Quote
Recommended Posts