Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Nie zapomnij o Misiu, chociaż Ty to bys nie zapomniała;)[/QUOTE] Jasne że nie zapomnę:)....zastanawiam się właśnie co mam zawieźć Misiaczkowi:) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Tora&Faro']Jasne że nie zapomnę:)....zastanawiam się właśnie co mam zawieźć Misiaczkowi:)[/QUOTE] Na uszy, które uwielbia, podobno reaguje biegunką, nie wiem co by mu sprawiło radość (poza piłką:eviltong:) Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Gosia, skrzynkę masz zapchaną ;)[/QUOTE] Już się odgruzowuję:) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Na wątku Misia opisałam sytuację, dostałyśmy kasę po Nestorze oraz z bazarków Tory& Faro, razem 1130 zł :loveu:, u Misia odjęłam dług, czyli 441 zł, u Emi także zeruję.:multi: Wielkie dzięki Gosia:loveu: Ups, zapomniałam, ze to nie ja mam pierwszy post:evil_lol: Gusia, dopisz proszę w uznaniach spadek po Nestorze plus bazarki Tory&Faro- 418 zł. Dzięki Quote
gusia0106 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Na wątku Misia opisałam sytuację, dostałyśmy kasę po Nestorze oraz z bazarków Tory& Faro, razem 1130 zł :loveu:, u Misia odjęłam dług, czyli 441 zł, u Emi także zeruję.:multi: Wielkie dzięki Gosia:loveu:[/QUOTE] Ojej, to faktycznie super wieści! Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Udało nam się;):loveu: Teraz trzeba zbierać kasę na bieżące wydatki:) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Właśnie myślę co tu sprzedać, poza ciuchami to już chyba nic nie mam. Ksiązki jeszcze ale mam do nich sentyment. Może allegro cegiełkowe nas poratuje na kolejny miesiąc Emi. Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Właśnie myślę co tu sprzedać, poza ciuchami to już chyba nic nie mam. Ksiązki jeszcze ale mam do nich sentyment. Może allegro cegiełkowe nas poratuje na kolejny miesiąc Emi.[/QUOTE] Allegro na bank poratuje sytuację i to nieźle....zrobię jakieś bazarki, będzie dobrze:) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ja chyba usługowy strzelę- umyje okna czy posprzątam:evil_lol: lepsze niż karnet fitness a jaki pożytek dla psów:eviltong: Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Ja chyba usługowy strzelę- umyje okna czy posprzątam:evil_lol: lepsze niż karnet fitness a jaki pożytek dla psów:eviltong:[/QUOTE] To jest pomysł:evil_lol:....muszę głęboko przemyśleć czy wykupywać karnet na wrzesień:evil_lol: Quote
lika1771 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 bedac na dogo duzo widziałam,ale to mnie rozwaliło [url]http://www.dogomania.pl/threads/191972-rozmnażajmy-suczki-bo-wszystkie-szczeniaczki-znajdu[/url] Quote
Mysza2 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Właśnie myślę co tu sprzedać, poza ciuchami to już chyba nic nie mam. Ksiązki jeszcze ale mam do nich sentyment. Może allegro cegiełkowe nas poratuje na kolejny miesiąc Emi.[/QUOTE] Cioteczki z tego bazarku z biżuterią, który się zakończył będzie 165 zł , czekam jeszcze na jedną wpłatę i potwierdzenia że paczki doszły Quote
Nutusia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Ja chyba usługowy strzelę- umyje okna czy posprzątam:evil_lol: lepsze niż karnet fitness a jaki pożytek dla psów:eviltong:[/QUOTE] Poczekajcie aż trafię w totka albo się jakaś tośkowa bogata ciotka z Hameryki objawi i wystawcie bazar dla takich "zdolnych inaczej" jak ja, z nauką wstawiania zdjęć, linków, zakładania wątków itp. Coś mi mówi, że nie byłabym jedyną zainteresowaną... :) Quote
milka74 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Bazarki robicie fajniutkie, ale pomysł tego ostatniego...SUPER:evil_lol:...będą chętni oj będą;) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Gosi (Tora&Faro) i Skitterowi za zakup oraz zawiezienie karmy dla Emi. Jesteście kochani:loveu::loveu::loveu: Quote
ronja Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Była Gosia z Przemkiem - przywieźli karmę dla Emi, puszki dla Wisienki i wielką torbę ciasteczek:) Emi się cieszyła, buziaki dawała. Gosia też twierdzi, że z Emi lepiej - futerko zrobiło się mięciutkie i lśniące, brzuszek prawie ładny. jutro skontaktuję się z dr Dembele jeszcze raz, bo nie oddzwonil i nie wiem co dalej... Quote
go-ja Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Przelałam właśnie 50 zł od Bartka B z FB jak kiedyś. Wujek Bartek pamięta o Emi i ciocia go-ja też pozdrawia :) promuje Emi na FB. Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='ronja']Była Gosia z Przemkiem - przywieźli karmę dla Emi, puszki dla Wisienki i wielką torbę ciasteczek:) Emi się cieszyła, buziaki dawała. Gosia też twierdzi, że z Emi lepiej - futerko zrobiło się mięciutkie i lśniące, brzuszek prawie ładny. jutro skontaktuję się z dr Dembele jeszcze raz, bo nie oddzwonil i nie wiem co dalej...[/QUOTE] Fajnie, dzięki Gosia i Przemek :loveu: [quote name='go-ja']Przelałam właśnie 50 zł od Bartka B z FB jak kiedyś. Wujek Bartek pamięta o Emi i ciocia go-ja też pozdrawia :) promuje Emi na FB.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy:loveu: Quote
go-ja Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Przepraszam i zapraszam do Amona: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192027-Amon-pomozmy-zanim-trafi-pod-kola-aut...?p=15298884#post15298884[/url] Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Wróciliśmy:) Jak zwykle wizyta u Marty i Bartka to czysta przyjemność:loveu:, tylko jak na mój gust stanowczo za krótka...ledwo przyjechaliśmy już trzeba było wracać, do tego ta koszmarna pogoda...brrrrr Emisia cudna:loveu: naprawdę odnieśliśmy wrażenie że wygląda dużo lepiej niż jeszcze tydzień temu, jest jakby ciut grubsza, sierść ma mięciutką i pachnie już inaczej:).....pięknieje dziewczynka w oczach:loveu: Poprzytulałyśmy się i buziaczki dostałam:loveu:....naprawdę super:) PS bardzo fajnie się Emisi kolor sierści zmienia....:) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Cieszę się bardzo. Może niedługo zaczniemy jej domu szukać, może znajdzie się jakiś fajny człowiek, który ją pokocha. Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Gosi (Tora&Faro) i Skitterowi za zakup oraz zawiezienie karmy dla Emi. Jesteście kochani:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Cała przyjemność po naszej stronie, przynajmniej mieliśmy pretekst do odwiedzin u Emi:):loveu: Quote
Isadora7 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Aukcja dla Emi zrobiona brakuje mi tylko numeru konta i mogę wystawiać. Poniżej screen aukcji (trzeba kliknąć żeby zobaczyć miniaturę - bo aukcja oczywscie większa) [CENTER][URL="http://img823.imageshack.us/my.php?image=1283377218846copy22.png"][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/747/1283377218846copy22.th.png[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
_Goldenek2 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kto pomoże [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188803-Straciła-swoje-dzieci-czy-ona-także-ma-umrzeć-w-schronisku?p=15279126#post15279126"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1888...6#post15279126[/COLOR][/URL] :( Quote
Recommended Posts