Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tora&Faro']Jasne że nie zapomnę:)....zastanawiam się właśnie co mam zawieźć Misiaczkowi:)[/QUOTE]
Na uszy, które uwielbia, podobno reaguje biegunką, nie wiem co by mu sprawiło radość
(poza piłką:eviltong:)

Posted

Na wątku Misia opisałam sytuację, dostałyśmy kasę po Nestorze oraz z bazarków Tory& Faro, razem 1130 zł :loveu:, u Misia odjęłam dług, czyli 441 zł, u Emi także zeruję.:multi:
Wielkie dzięki Gosia:loveu:

Ups, zapomniałam, ze to nie ja mam pierwszy post:evil_lol:
Gusia, dopisz proszę w uznaniach spadek po Nestorze plus bazarki Tory&Faro- 418 zł. Dzięki

Posted

[quote name='mysza 1']Na wątku Misia opisałam sytuację, dostałyśmy kasę po Nestorze oraz z bazarków Tory& Faro, razem 1130 zł :loveu:, u Misia odjęłam dług, czyli 441 zł, u Emi także zeruję.:multi:
Wielkie dzięki Gosia:loveu:[/QUOTE]

Ojej, to faktycznie super wieści!

Posted

Właśnie myślę co tu sprzedać, poza ciuchami to już chyba nic nie mam. Ksiązki jeszcze ale mam do nich sentyment.

Może allegro cegiełkowe nas poratuje na kolejny miesiąc Emi.

Posted

[quote name='mysza 1']Właśnie myślę co tu sprzedać, poza ciuchami to już chyba nic nie mam. Ksiązki jeszcze ale mam do nich sentyment.

Może allegro cegiełkowe nas poratuje na kolejny miesiąc Emi.[/QUOTE]

Allegro na bank poratuje sytuację i to nieźle....zrobię jakieś bazarki, będzie dobrze:)

Posted

[quote name='mysza 1']Ja chyba usługowy strzelę- umyje okna czy posprzątam:evil_lol: lepsze niż karnet fitness a jaki pożytek dla psów:eviltong:[/QUOTE]

To jest pomysł:evil_lol:....muszę głęboko przemyśleć czy wykupywać karnet na wrzesień:evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Właśnie myślę co tu sprzedać, poza ciuchami to już chyba nic nie mam. Ksiązki jeszcze ale mam do nich sentyment.

Może allegro cegiełkowe nas poratuje na kolejny miesiąc Emi.[/QUOTE]
Cioteczki z tego bazarku z biżuterią, który się zakończył będzie 165 zł , czekam jeszcze na jedną wpłatę i potwierdzenia że paczki doszły

Posted

[quote name='mysza 1']Ja chyba usługowy strzelę- umyje okna czy posprzątam:evil_lol: lepsze niż karnet fitness a jaki pożytek dla psów:eviltong:[/QUOTE]

Poczekajcie aż trafię w totka albo się jakaś tośkowa bogata ciotka z Hameryki objawi i wystawcie bazar dla takich "zdolnych inaczej" jak ja, z nauką wstawiania zdjęć, linków, zakładania wątków itp. Coś mi mówi, że nie byłabym jedyną zainteresowaną... :)

Posted

Była Gosia z Przemkiem - przywieźli karmę dla Emi, puszki dla Wisienki i wielką torbę ciasteczek:)
Emi się cieszyła, buziaki dawała.
Gosia też twierdzi, że z Emi lepiej - futerko zrobiło się mięciutkie i lśniące, brzuszek prawie ładny.

jutro skontaktuję się z dr Dembele jeszcze raz, bo nie oddzwonil i nie wiem co dalej...

Posted

[quote name='ronja']Była Gosia z Przemkiem - przywieźli karmę dla Emi, puszki dla Wisienki i wielką torbę ciasteczek:)
Emi się cieszyła, buziaki dawała.
Gosia też twierdzi, że z Emi lepiej - futerko zrobiło się mięciutkie i lśniące, brzuszek prawie ładny.

jutro skontaktuję się z dr Dembele jeszcze raz, bo nie oddzwonil i nie wiem co dalej...[/QUOTE]
Fajnie, dzięki Gosia i Przemek :loveu:
[quote name='go-ja']Przelałam właśnie 50 zł od Bartka B z FB jak kiedyś. Wujek Bartek pamięta o Emi i ciocia go-ja też pozdrawia :) promuje Emi na FB.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy:loveu:

Posted

Wróciliśmy:)

Jak zwykle wizyta u Marty i Bartka to czysta przyjemność:loveu:, tylko jak na mój gust stanowczo za krótka...ledwo przyjechaliśmy już trzeba było wracać, do tego ta koszmarna pogoda...brrrrr

Emisia cudna:loveu: naprawdę odnieśliśmy wrażenie że wygląda dużo lepiej niż jeszcze tydzień temu, jest jakby ciut grubsza, sierść ma mięciutką i pachnie już inaczej:).....pięknieje dziewczynka w oczach:loveu: Poprzytulałyśmy się i buziaczki dostałam:loveu:....naprawdę super:)

PS bardzo fajnie się Emisi kolor sierści zmienia....:)

Posted

[quote name='mysza 1']Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Gosi (Tora&Faro) i Skitterowi za zakup oraz zawiezienie karmy dla Emi. Jesteście kochani:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Cała przyjemność po naszej stronie, przynajmniej mieliśmy pretekst do odwiedzin u Emi:):loveu:

Posted

Aukcja dla Emi zrobiona brakuje mi tylko numeru konta i mogę wystawiać. Poniżej screen aukcji (trzeba kliknąć żeby zobaczyć miniaturę - bo aukcja oczywscie większa)
[CENTER][URL="http://img823.imageshack.us/my.php?image=1283377218846copy22.png"][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/747/1283377218846copy22.th.png[/IMG][/URL][/CENTER]

Posted

Kto pomoże [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188803-Straciła-swoje-dzieci-czy-ona-także-ma-umrzeć-w-schronisku?p=15279126#post15279126"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1888...6#post15279126[/COLOR][/URL] :(