Jump to content
Dogomania

Nikita ruda[04.09.2009-10.04.2021] i Ashi biała witają !!!

Recommended Posts

Posted

chita napisał(a):
Nikita genialnie sie komponuje z jesiennym krajobrazem:loveu:

i jaki spaslak:mad: przeciez dobrze wyglada

Dobrze wygląda,bo zaczęłam jej karmę wydzielać,dostaje na śniadanie 350 gram i zjada w 5 minut,a osoby,które mnie znają,wiedzą jakie to dla mnie trudne,ja zwolenniczka wiecznie pełnej miski(tak było do tej pory) zaczęłam psu wydzielać,gdzie kiedyś wszystkich za to potępiałam :(

Posted

Dziewczyny kochane mamy pod opieką pięknego młodego ala wilczurka,którego chcieli uśpić,bo agresywny,więcej na jego wątku:

http://www.dogomania.pl/threads/216716-Zbieramy-na-transport.-Dino-moze-zamieszka%C4%87-w-okolicach-Cz%C5%82uchowa

a tu filmik jego i mojej rudej zadziory:

[video=youtube;OKp8rV9OEa0]http://www.youtube.com/watch?v=OKp8rV9OEa0[/video]

do szczęścia brakuje mu tylko budy,czy ktoś mógłby się dołożyć ???

Posted

sabinka40 napisał(a):
Witam:lol: Nikita jest przesliczna, piekne fotki ma dziewczynka:loveu:
Buziaczki w faflunki i mizianki od cioci Izy:loveu:

Witamy ciocię Izę na naszym wątku,dziękujemy za buziaki :)

Posted

Przeglądałam dziś zdjęcia z wakacji,bo na bazarki fotograficzne potrzebne były i znalazłam takie zdjęcia,moja ciocia z Myśliborza ma takie piękności podwórkowe:

Piękne jasno szare ubarwienie i zielone oczka -cudo piękniejsze niż nie jeden rasowiec :):):)

Posted

Ach wspomnienia z cieplutkich dni-ja chcę już lato,a jeszcze porządnej zimy nie było.Niki po kąpieli wygrzewa się na trawce i nie tylko:

Uśmiechnięte oczęta mojej najmłodszej:

Karmimy łabądki:

I cała zgraja:

Posted

Amelka z TZ:

I rudy śpioch-zbliżenie :D

A tu już zdjęcie z października,wieczorny spacerek-po zabawie z Dinem(podopieczny mojego tozu):

No i z powrotem jesiennie,z wczoraj-coś tam wypatrzyła:

Posted

Nie wiem,czy któraś z was zauważyła,a ja się jeszcze nie chwaliłam,że mój rudzielec to ma gąskę na karku :D:D:D No same się przyjrzyjcie jej łatce na karku:

Co ta pani znów chce ode mnie:

Czeka na patyczka:

I na dzisiaj starczy :)

Posted

ageralion napisał(a):
A niech to gęś kopnie, bokser w gąski :evil_lol:

hihi ogon zasłonięty obrożą,ale też jest,muszę zrobić kiedyś całe zdjęcie jej plamki ;)

Posted

bira napisał(a):
Maleństwo, i jakie słodkie :-)

Tak,była bardzo maleńka i niedożywiona(je.... pseudohodowle).Pamiętam jak dziś,jak ją mąż zobaczył,to się śmiał ze mnie,że szczura wzięłam do domu,a nie boksera,ale dla mnie to nie było ważne,od pierwszego wejrzenia się w niej zakochałam,mężowi powiedziałam,że niech nawet na szczura wyrośnie,ale już jest moja,nie mogłam jej tam zostawić,bezbronnej,wystraszonej :(