Jump to content
Dogomania

Nikita ruda[04.09.2009-10.04.2021] i Ashi biała witają !!!

Recommended Posts

Posted

Yana napisał(a):
ale masz fajną spacerową gromadkę :-) jak Ty to towarzystwo ogarniasz ? śliczne pisaki :-)

A muszę ci powiedzieć,że psiaki mnie uwielbiają:eviltong:,całkiem jak ja je,ale również mają przede mną respekt:mad:,więc się słuchają mnie bardziej,niż swojego właściciela.Uwielbiam głaskanie i pieszczoty z psiakami,ale wiedzą,że jak wrzasnę:angryy:,to grzecznie trzeba do mnie wracać:cool3:-całkiem jak dzieciaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

tatankas napisał(a):
A muszę ci powiedzieć,że psiaki mnie uwielbiają:eviltong:,całkiem jak ja je,ale również mają przede mną respekt:mad:,więc się słuchają mnie bardziej,niż swojego właściciela.Uwielbiam głaskanie i pieszczoty z psiakami,ale wiedzą,że jak wrzasnę:angryy:,to grzecznie trzeba do mnie wracać:cool3:-całkiem jak dzieciaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

moje psy też się czasami innych osób bardziej słuchają niż mnie :evil_lol: cos w tym jest :evil_lol:

Posted

To jeszcze kilka fotek z ostatniego fotografowanego spacerku,bo teraz to u nas 18 stopni tylko,pochmurnie i wietrznie od dwóch dni :(

Posted

Fajną ma Nikita obrożę. Nie chodzai mi o kolor ;-) tylko , że taka szersza. Gdzie ją kupiłaś ? rozglądam się właśnie za czymś takim

Posted

tatankas napisał(a):
To jeszcze kilka fotek z ostatniego fotografowanego spacerku,bo teraz to u nas 18 stopni tylko,pochmurnie i wietrznie od dwóch dni :(

To dzisiaj masz piekna pogode, wiec wymowki brak i foty sie posypia sloneczne :eviltong:
Yana napisał(a):
Fajną ma Nikita obrożę. Nie chodzai mi o kolor ;-) tylko , że taka szersza. Gdzie ją kupiłaś ? rozglądam się właśnie za czymś takim

Yana poluj na bazarki dla ttb i nnych astow, tam dziewczyny szyja na zamowienie, albo odsprzedaja swoje (ja tak kupilam swojej zolta, bo na asta byla za mala :evil_lol:)

Posted

ageralion napisał(a):
Yana poluj na bazarki dla ttb i nnych astow, tam dziewczyny szyja na zamowienie, albo odsprzedaja swoje (ja tak kupilam swojej zolta, bo na asta byla za mala :evil_lol:)

dzięki za info :-)

Posted

Yana napisał(a):

Jak to gdzie-na bazarku na dogo ;)

Posted

chita napisał(a):
hahahaha, wszytskie kałuże zaliczone:evil_lol:Nikita wymiata:loveu:

Wyjęłaś mi to z ust - jak wszystkie kałuże obcykała. Hahaha. :diabloti:

Posted

A tu spacerek ze swoją zgrają,którą musiałam uciszyć,zanim zaczęłam nagrywać,bo własnych myśli nie słyszałam(Nie gadać jak mama nagrywa,a i tak najmłodszej się buzia nie zamykała) i z trzema psiakami:

[video=youtube;5KRK-Gykxso]http://www.youtube.com/watch?v=5KRK-Gykxso[/video]

[video=youtube;9_0IPYL513U]http://www.youtube.com/watch?v=9_0IPYL513U[/video]