agusiazet Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Tytuł mylący, jakoś nie dopatrzyłam się, aby deklarowicze psa olali! Quote
mysza 1 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 agusiazet napisał(a):Tytuł mylący, jakoś nie dopatrzyłam się, aby deklarowicze psa olali! Nie wszyscy na szczęscie, to było do tych, którzy nie płacą. A jest ich trochę. Tytuły zwykle są mylące. Wróciłam z wakacji i na dniach rozliczę rzetelnych deklarowiczów :) którzy pamiętają o Jasperku. Quote
mysza 1 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Dzisiaj w hotelu u Donki była Mala_czarna, widziała Jasperka i mówiła, że jest bardzo fajnym, przyjacielskim psem. Zrobiła mu trochę zdjęć, jutro powinna przysłać to wstawię i może coś nada się do ogłoszeń to mu zrobimy nowe, bo te od Myszy2 już pewnie pospadały nisko. Quote
Mysza2 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 mysza 1 napisał(a):Dzisiaj w hotelu u Donki była Mala_czarna, widziała Jasperka i mówiła, że jest bardzo fajnym, przyjacielskim psem. Zrobiła mu trochę zdjęć, jutro powinna przysłać to wstawię i może coś nada się do ogłoszeń to mu zrobimy nowe, bo te od Myszy2 już pewnie pospadały nisko. super:), może trafi się jakiś dobry portrecik:) Quote
mysza 1 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Niestety, portretu nie ma, Jasperek jest żywiołowy i trudno mu zrobić zdjęcie. Zauważyłam, że jest chudy, wystają mu żebra i kości miednicy. Wiem, że teraz będzie dostawał karmę specjalistyczną po Gotyku :( który odszedł, mam nadzieję, że przytyje i będzie ją dobrze tolerował. Gdyby miał biegunki, chyba podamy kreon. Quote
mysza 1 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 wujek & ciocia napisał(a):moja DS za VIII poszła , pzdr :) Bardzo dziękujemy.:loveu: Quote
phase Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Na zdjęciach widać, jak Jasperek ciągle w ruchu, hehe. :) A co się stało, że on tak schudł? Quote
Mysza2 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 mysza 1 napisał(a):Własnie nie wiem. Donka kiedyś pisała chyba że on ma jakieś niedomagania z przewodem pokarmowym, coś mi się kojarzy. Moja deklaracja poszła Quote
Havanka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Mysza2 napisał(a):Donka kiedyś pisała chyba że on ma jakieś niedomagania z przewodem pokarmowym, coś mi się kojarzy. Moja deklaracja poszła Moja za sierpień też wpłacona. Quote
Donka5 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Jasperkowi bardzo służy karma którą dostał po Gotyku....jak na razie żadnej biegunki.Wcześniej niestety się powtarzały.... Quote
Mysza2 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Donka5 napisał(a):Jasperkowi bardzo służy karma którą dostał po Gotyku....jak na razie żadnej biegunki.Wcześniej niestety się powtarzały.... To może nabierze trochę ciałka:) Quote
Donka5 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Gotuje dla Niego siemię....ma b,wrażliwy układ pokarmowy.... Quote
anawa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Pomocy!!! http://www.dogomania.pl/threads/212538-Pomóżcie-uratować-młodego-husky!!! Proszę, rozsyłajcie, gdzie się da.... Nie mamy czasu na dyskusje, tu musi zdarzyć się cud! Quote
zachary Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ja też swoją deklarację za sierpień przelałam.Jasperku, może ktoś cię pokocha w końcu.Zasiedziałeś się u donki5, chociaż nie widać, abyś siedział, ciągle w ruchu.:loveu: Quote
Recommended Posts