Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Tytuł mylący, jakoś nie dopatrzyłam się, aby deklarowicze psa olali!

Nie wszyscy na szczęscie, to było do tych, którzy nie płacą. A jest ich trochę. Tytuły zwykle są mylące.

Wróciłam z wakacji i na dniach rozliczę rzetelnych deklarowiczów :) którzy pamiętają o Jasperku.

Posted

Dzisiaj w hotelu u Donki była Mala_czarna, widziała Jasperka i mówiła, że jest bardzo fajnym, przyjacielskim psem. Zrobiła mu trochę zdjęć, jutro powinna przysłać to wstawię i może coś nada się do ogłoszeń to mu zrobimy nowe, bo te od Myszy2 już pewnie pospadały nisko.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dzisiaj w hotelu u Donki była Mala_czarna, widziała Jasperka i mówiła, że jest bardzo fajnym, przyjacielskim psem. Zrobiła mu trochę zdjęć, jutro powinna przysłać to wstawię i może coś nada się do ogłoszeń to mu zrobimy nowe, bo te od Myszy2 już pewnie pospadały nisko.

super:), może trafi się jakiś dobry portrecik:)

Posted

Niestety, portretu nie ma, Jasperek jest żywiołowy i trudno mu zrobić zdjęcie.

Zauważyłam, że jest chudy, wystają mu żebra i kości miednicy. Wiem, że teraz będzie dostawał karmę specjalistyczną po Gotyku

• :( który odszedł, mam nadzieję, że przytyje i będzie ją dobrze tolerował. Gdyby miał biegunki, chyba podamy kreon.

• Posted

mysza 1 napisał(a):
    Własnie nie wiem.

Donka kiedyś pisała chyba że on ma jakieś niedomagania z przewodem pokarmowym, coś mi się kojarzy.
    Moja deklaracja poszła

Posted

Mysza2 napisał(a):
    Donka kiedyś pisała chyba że on ma jakieś niedomagania z przewodem pokarmowym, coś mi się kojarzy.
    Moja deklaracja poszła

Moja za sierpień też wpłacona.

Posted

Donka5 napisał(a):
    Jasperkowi bardzo służy karma którą dostał po Gotyku....jak na razie żadnej biegunki.Wcześniej niestety się powtarzały....

To może nabierze trochę ciałka:)

Posted

Ja też swoją deklarację za sierpień przelałam.Jasperku, może ktoś cię pokocha w końcu.Zasiedziałeś się u donki5, chociaż nie widać, abyś siedział, ciągle w ruchu.:loveu: