taxelina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Mi sie podoba, widac ze kocha z Toba sie bawic i pracowac :loveu: Quote
Aleksa. Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Paula03']Hehe :D I jak? :)[/QUOTE] super ! :loveu: najbardziej mnie rozwaliło to jak się cieszysz, skaczesz żeby Kati Ci przyniosła dysk:diabloti: Quote
Paula03 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='unikatowydiament']już oglądnełam:)[/QUOTE] :) [quote name='deer_1987']Mi sie podoba, widac ze kocha z Toba sie bawic i pracowac :loveu:[/QUOTE] Dzięki :) Mam nadzieję, że jej się podoba to co robimy :) [quote name='Aleksandra95']super ! :loveu: najbardziej mnie rozwaliło to jak się cieszysz, skaczesz żeby Kati Ci przyniosła dysk:diabloti:[/QUOTE] Ja za każdym razem jak to oglądałam śmiałam się z siebie :D No, ale ją trzeba motywować na różne sposoby :diabloti: Quote
taxelina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Widac ze jej sie podoba :loveu: a jak Misia? Quote
Paula03 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='deer_1987']Widac ze jej sie podoba :loveu: a jak Misia?[/QUOTE] Oby :loveu: A Misia dobrze, teraz sobie chodzi po domu :) Muszę z nią iść niedługo do weterynarza, żeby ją obejrzał czy wszystko dobrze i pazurki nam przy okazji obetnie, bo ostatnio rosną jej jak szalone :) Quote
Aleksa. Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Paula03']Oby :loveu: A Misia dobrze, teraz sobie chodzi po domu :) Muszę z nią iść niedługo do weterynarza, żeby ją obejrzał czy wszystko dobrze i pazurki nam przy okazji obetnie, bo ostatnio rosną jej jak szalone :)[/QUOTE] a sama jej nie obcinasz ?:D Quote
Paula03 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Aleksandra95']a sama jej nie obcinasz ?:D[/QUOTE] Nie :D Bo ona ma czarne pazurki i ja nie wiem w którym miejscu obciąć, żeby krew nie leciała :) Zresztą jak się ze mną przejdzie i przewietrzy to nic jej się nie stanie :diabloti: Quote
taxelina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Peppar o jedyne zwierzatko u nas ktoremu sama obcinam :) Quote
Paula03 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Aleksandra95']no tak.:diabloti:[/QUOTE] Nom :diabloti: [quote name='deer_1987']Peppar o jedyne zwierzatko u nas ktoremu sama obcinam :)[/QUOTE] A ja nikomu nie obcinam, z Misą chodzimy do weta, a Kati same się ścierają :) Quote
Qeeriefire Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Paula03']Nie :D Bo ona ma czarne pazurki i ja nie wiem w którym miejscu obciąć, żeby krew nie leciała :) Zresztą jak się ze mną przejdzie i przewietrzy to nic jej się nie stanie :diabloti:[/QUOTE] Znam to :D Tyle,że obcinanie pazurów u Neli jest koszmarem, pluje, 'fuczy', rzuca się po stole :evil_lol: Filmik świetny i miło na Was patrzeć jak pracujecie :) Quote
Karro Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Filmik super, miło ogląda się :loveu: Teraz czekamy na fotki ;) Quote
Misia&Ruby Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Super filmik :) Nie wiem, który raz już to pisałam, ale napiszę jeszcze raz- podziwiam was :) Quote
sator_k_ Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Obejrzałam w całości i bardzo mi się podobał. Agility wygląda o wiele lepiej niż na pierwszym filmiku :) Dobrze, że ustawiacie teraz prostsze torki :) A frisbee jeszcze trochę poćwiczycie przynoszenie i będzie fantastyczne! :D Quote
Paula03 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='Collie']Znam to :D Tyle,że obcinanie pazurów u Neli jest koszmarem, pluje, 'fuczy', rzuca się po stole :evil_lol: Filmik świetny i miło na Was patrzeć jak pracujecie :)[/QUOTE] Dobrze, że nie muszę tego z Kati przeżywać :D Dziękujemy :) [quote name='understandme']Filmik super, miło ogląda się :loveu: Teraz czekamy na fotki ;)[/QUOTE] Dzięki ;) Zdjęcia, może wrzucę jakieś jutro, albo w weekend :) [quote name='Misia&Ruby']Super filmik :) Nie wiem, który raz już to pisałam, ale napiszę jeszcze raz- podziwiam was :)[/QUOTE] Dzięki ;) Nie ma czego podziwiać, naprawdę :) A Ruby by nie chciała pobawić się frisbee? :lol: [quote name='sator_k_']Obejrzałam w całości i bardzo mi się podobał. Agility wygląda o wiele lepiej niż na pierwszym filmiku :) Dobrze, że ustawiacie teraz prostsze torki :) A frisbee jeszcze trochę poćwiczycie przynoszenie i będzie fantastyczne! :D[/QUOTE] Dziękuję :) Tak teraz ustawiamy prostsze tory, ale ogólnie od pewnego czasu ćwiczymy tylko slalom, który porządnie nas demotywuje... Właśnie cały czas pracujemy nad aportowaniem i chociaż dużo jeszcze do roboty, to chyba powoli zaczyna nam to wychodzić :) Quote
Lucky. Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 super wam idzie, ale fakt najlepszy jest 'taniec' żeby zmotywować, Kati do przyjścia :P Quote
Misia&Ruby Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Paula03'] Dzięki ;) Nie ma czego podziwiać, naprawdę :) A Ruby by nie chciała pobawić się frisbee? :lol: [/QUOTE] Jak to nie ma? Mało kto umie mieć tak dobry kontakt z psem i nauczyć go tyle sztuczek! :) Co do frisbee i Ruby... Hmmm... Interesuje ją to tyle- a nawet mniej- co zeszłoroczny śnieg :D Kiedyś rzuciłam frisbee w jej stronę, to ta tylko patrzyła się na nie, a na koniec dostała nim w główkę :oops: Od tej chwili nawet nie próbujemy się za to brać :lol: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Cudna sesja:) [url]http://img17.imageshack.us/img17/4014/dsc5853t.jpg[/url] Wasza współpraca jest do pozazdroszczenia:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Wszyscy się witają, ale.... z kim...? Bo nikt nie odpowiada... Pzdr. Quote
xyzxyz Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Witam ;) Kati jest świetna, wyczochraj ją ode mnie! :D Quote
przeszlus Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dogomania zadziwiać mnie nie przestaje :P A raczej dogomaniacy, i te popularne 'witaje', czy pytania gdzie jesteś ???? :lol: Quote
Recommended Posts