Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='unikatowydiament']już oglądnełam:)[/QUOTE]

:)

[quote name='deer_1987']Mi sie podoba, widac ze kocha z Toba sie bawic i pracowac :loveu:[/QUOTE]

Dzięki :)
Mam nadzieję, że jej się podoba to co robimy :)

[quote name='Aleksandra95']super ! :loveu: najbardziej mnie rozwaliło to jak się cieszysz, skaczesz żeby Kati Ci przyniosła dysk:diabloti:[/QUOTE]

Ja za każdym razem jak to oglądałam śmiałam się z siebie :D
No, ale ją trzeba motywować na różne sposoby :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']Widac ze jej sie podoba :loveu: a jak Misia?[/QUOTE]

Oby :loveu:
A Misia dobrze, teraz sobie chodzi po domu :)
Muszę z nią iść niedługo do weterynarza, żeby ją obejrzał czy wszystko dobrze i pazurki nam przy okazji obetnie, bo ostatnio rosną jej jak szalone :)

Posted

[quote name='Paula03']Oby :loveu:
A Misia dobrze, teraz sobie chodzi po domu :)
Muszę z nią iść niedługo do weterynarza, żeby ją obejrzał czy wszystko dobrze i pazurki nam przy okazji obetnie, bo ostatnio rosną jej jak szalone :)[/QUOTE]

a sama jej nie obcinasz ?:D

Posted

[quote name='Aleksandra95']a sama jej nie obcinasz ?:D[/QUOTE]

Nie :D
Bo ona ma czarne pazurki i ja nie wiem w którym miejscu obciąć, żeby krew nie leciała :)
Zresztą jak się ze mną przejdzie i przewietrzy to nic jej się nie stanie :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']no tak.:diabloti:[/QUOTE]

Nom :diabloti:

[quote name='deer_1987']Peppar o jedyne zwierzatko u nas ktoremu sama obcinam :)[/QUOTE]

A ja nikomu nie obcinam, z Misą chodzimy do weta, a Kati same się ścierają :)

Posted

[quote name='Paula03']Nie :D
Bo ona ma czarne pazurki i ja nie wiem w którym miejscu obciąć, żeby krew nie leciała :)
Zresztą jak się ze mną przejdzie i przewietrzy to nic jej się nie stanie :diabloti:[/QUOTE]
Znam to :D Tyle,że obcinanie pazurów u Neli jest koszmarem, pluje, 'fuczy', rzuca się po stole :evil_lol:

Filmik świetny i miło na Was patrzeć jak pracujecie :)

Posted

Obejrzałam w całości i bardzo mi się podobał.
Agility wygląda o wiele lepiej niż na pierwszym filmiku :) Dobrze, że ustawiacie teraz prostsze torki :)
A frisbee jeszcze trochę poćwiczycie przynoszenie i będzie fantastyczne! :D

Posted

[quote name='Collie']Znam to :D Tyle,że obcinanie pazurów u Neli jest koszmarem, pluje, 'fuczy', rzuca się po stole :evil_lol:

Filmik świetny i miło na Was patrzeć jak pracujecie :)[/QUOTE]

Dobrze, że nie muszę tego z Kati przeżywać :D
Dziękujemy :)

[quote name='understandme']Filmik super, miło ogląda się :loveu:

Teraz czekamy na fotki ;)[/QUOTE]

Dzięki ;)
Zdjęcia, może wrzucę jakieś jutro, albo w weekend :)

[quote name='Misia&Ruby']Super filmik :)
Nie wiem, który raz już to pisałam, ale napiszę jeszcze raz- podziwiam was :)[/QUOTE]

Dzięki ;)
Nie ma czego podziwiać, naprawdę :)
A Ruby by nie chciała pobawić się frisbee? :lol:

[quote name='sator_k_']Obejrzałam w całości i bardzo mi się podobał.
Agility wygląda o wiele lepiej niż na pierwszym filmiku :) Dobrze, że ustawiacie teraz prostsze torki :)
A frisbee jeszcze trochę poćwiczycie przynoszenie i będzie fantastyczne! :D[/QUOTE]

Dziękuję :)
Tak teraz ustawiamy prostsze tory, ale ogólnie od pewnego czasu ćwiczymy tylko slalom, który porządnie nas demotywuje...
Właśnie cały czas pracujemy nad aportowaniem i chociaż dużo jeszcze do roboty, to chyba powoli zaczyna nam to wychodzić :)

Posted

[quote name='Paula03']
Dzięki ;)
Nie ma czego podziwiać, naprawdę :)
A Ruby by nie chciała pobawić się frisbee? :lol:
[/QUOTE]

Jak to nie ma? Mało kto umie mieć tak dobry kontakt z psem i nauczyć go tyle sztuczek! :)
Co do frisbee i Ruby... Hmmm... Interesuje ją to tyle- a nawet mniej- co zeszłoroczny śnieg :D
Kiedyś rzuciłam frisbee w jej stronę, to ta tylko patrzyła się na nie, a na koniec dostała nim w główkę :oops: Od tej chwili nawet nie próbujemy się za to brać :lol: