yumanji Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 andzia69 napisał(a):1 - czy to, ze nie wpłacam ale zaglądam nie upoważnia mnie do zadawania pytań??? 2 - na psy z Szydłowca akurat nie - i co z tego? 3 - na jakie konsultacje? jakie to kwoty? co chcesz konsultować? wklej moze wyniki badań - bo uważam, ze powinny tu się znaleźć! 4 - ja za hotelowanie nie biorę kasy - wiec nie do mnie to pytanie! 5 - pytałam fafnaście razy jaka to karma i pisałam, ze to wcale nie musi być Royal!!!ale ty się upierasz i..no i co z ta karmą? je ją chociaż??? 6 - wiesz...gdybym mogła to moze - ale: mam 3+1 psy, mieszkam na 9 pietrze w wieżowcu więc nie wcisnę żadnego psa - tym bardziej, ze mam 2 bullowate coś jeszcze??? Yumanji - ja cię nie atakuję, ale zaczyna mnie to wkurzac - wkurza mnie to, ze jak ktoś łaskawie weźmie psa na PŁATNY tymczas czy hotel to jeszcze mu trzeba w tyłek włazić, bo się moze obrazić! Za opiekę masz płacone, więc moze choc trochę zaangażuj się w to co robisz i okaż to zainteresowanie psem na wątku bo to, ze sobie wymieniacie poglądy i spostrzeżenia w innych strefach wirtualnych to tylko i wyłącznie między wami - a ja wypowiadam się jako osoba, którą zaprosiłyście na wątek i widzę to co widzę....czyli zero informacji na wątkach, zdjęcia - jak je ktos zrobi to fajnie, ale jak nie - to ich nie ma - nie masz aparatu?zero ogłoszeń!!! no - to tyle z mojej strony - naprawdę nie muszę zagladać na ten wątek, mam co robić... Zdjec bylo mnostwo,wiec sie nie czepiaj. A ,jesli chodzi o zaangazowanie ,to badz uprzejma przyczepic sie do kogos innego,ok?bo akurat,jesli chodzi o zaangazowanie ,to nie mam sobie absolutnie nic do zarzucenia. Quote
yumanji Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='idusiek']te zdjęcia, na których Ramzes wyglada adopcyjnie ;) http://img524.imageshack.us/gal.php?g=dscf7663ln.jpg Dzieki za przypomnienie zdjec,sa swietne. Quote
yumanji Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Betson napisał(a):dla mnie najważniejsze jest to, czy pies jest zdrowy, najedzony i szczęśliwy:-) wiem ile to wymaga czasu i poświęcenia, żeby zajmować się psiakami i za to bardzo podziwiam i dziękuję Yumanji - psiaki mają dach nad głową, jedzenie, opiekę i uczucie. I to się najbardziej liczy:-)jak odbiorę samochód z serwisu za ok. 2 tyg. to się do Was wybiorę, ok? Serdecznie zapraszam.tel 500 893-485 Quote
Betson Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 no to super:-) zadzwonię jak tylko odbiorę samochód i wpadam do was na spacer:-)tel. już sobie zapisałam:-)będę mogła wpaść z moim psiakiem? Quote
anita_happy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 i z kaloszami... Ja na zdjecia u Ramzesa nie narzekam...ale mógly przytyc... Karme trzeba kupic i to wiedza wszyscy... Aimez i Kama bedą w poniedziałek u yumanji to zdadzą relacje...mogą wziac wyniki badan...bo ty yumanji ich na PW nie wyslesz do LU_Gosiak bo nei masz skanera...masz badania na papierze...kama weźmei do pudzian i sie zeskanuje... KTO zdrobi metryczke dla RAMZESA ??? Quote
tula Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ja robie codziennie Ramzesowi ogłoszenie na cafeanimal, robię tez na adopcjapsa i gumtree warszawa, chociaz z tymi dwoma ostatnimi portalami miałam ostatnio przestuj bo wyjeżdżałam na dwa tygodnie, ale w ciągu najbliższych dni się poprawię:) zdjęcia wykorzystuję własnie te które zamieściłyście powyżej i jeszcze inne, które były na wątku. Tekst do ogłoszeń dostałam od Aimez_moi właśnie z tymi zdjęciami. Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 tula napisał(a):ja robie codziennie Ramzesowi ogłoszenie na cafeanimal, robię tez na adopcjapsa i gumtree warszawa, chociaz z tymi dwoma ostatnimi portalami miałam ostatnio przestuj bo wyjeżdżałam na dwa tygodnie, ale w ciągu najbliższych dni się poprawię:) zdjęcia wykorzystuję własnie te które zamieściłyście powyżej i jeszcze inne, które były na wątku. Tekst do ogłoszeń dostałam od Aimez_moi właśnie z tymi zdjęciami. Tula wielkie dzieki, ze pamietasz o chudzinie.....:):) Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Wplata na Ramzesa...... 14.10.2010........Zofija....10zl. bardzo serdecznie dziekujemy.......:):) Quote
anita_happy Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 nie zapeszam...był telefon w sprawie Ramzesa... ja dzis nei mialam głosy na gadanei o psach.. AIMEZ oddzwonilas?? Quote
Aimez_moi Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Dzwonila....rozmawialam....Pan jest zainteresowany Ramzesem .... czytal watek wraz z zona....... na razie to tylko rozmowa...... Quote
IVV Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 a kiedy bedzie wiadomo cos wiecej ? idzie zima ,a Ramzesik dalej bezdomny :( Quote
Aimez_moi Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 W poniedzialek mam zadzwonic........ Quote
Lolalola Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 no to trzymamy kciuki za naszego Ramzeska!!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Oj tak.......i to z calych sil.....:):) Quote
Lolalola Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 kurcze to juz jutro ten telefo tak????? mam nadzieje,ze bedzie dobrze!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 no i byl ten telefon ?????????????????/ Quote
kama210 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Aimez dzisiaj rozmawiala z tym Panem .. razem z żoną czytają wątek i śledzą losy chudzielca ... pozdrawiamy :) są cały czas zainteresowani .. aimez jutro napisze dokładniej musimy pilnie kupić tą specjalistyczną karmę ... razmes jest chudy jak przecinak ... ... byłam .. widziałam ... jest ruchliwy , radosny, przytulaśny ale strasznie chuuuudyyyy :( ... nie ma co czekać .. z kasą marnie ... ale nie ma co czekać ... trzeba sporawdzić czy w końcu coś drgnie po specjalistycznej karmie ... anita ma wstawić jakies linki do karm ... trzeba szybko wybrać i wyslać do yumanji ... Quote
Recommended Posts