Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
1 - czy to, ze nie wpłacam ale zaglądam nie upoważnia mnie do zadawania pytań???
2 - na psy z Szydłowca akurat nie - i co z tego?
3 - na jakie konsultacje? jakie to kwoty? co chcesz konsultować? wklej moze wyniki badań - bo uważam, ze powinny tu się znaleźć!
4 - ja za hotelowanie nie biorę kasy - wiec nie do mnie to pytanie!
5 - pytałam fafnaście razy jaka to karma i pisałam, ze to wcale nie musi być Royal!!!ale ty się upierasz i..no i co z ta karmą? je ją chociaż???
6 - wiesz...gdybym mogła to moze - ale: mam 3+1 psy, mieszkam na 9 pietrze w wieżowcu więc nie wcisnę żadnego psa - tym bardziej, ze mam 2 bullowate

coś jeszcze??? Yumanji - ja cię nie atakuję, ale zaczyna mnie to wkurzac - wkurza mnie to, ze jak ktoś łaskawie weźmie psa na PŁATNY tymczas czy hotel to jeszcze mu trzeba w tyłek włazić, bo się moze obrazić! Za opiekę masz płacone, więc moze choc trochę zaangażuj się w to co robisz i okaż to zainteresowanie psem na wątku

bo to, ze sobie wymieniacie poglądy i spostrzeżenia w innych strefach wirtualnych to tylko i wyłącznie między wami - a ja wypowiadam się jako osoba, którą zaprosiłyście na wątek i widzę to co widzę....czyli zero informacji na wątkach, zdjęcia - jak je ktos zrobi to fajnie, ale jak nie - to ich nie ma - nie masz aparatu?zero ogłoszeń!!!

no - to tyle z mojej strony - naprawdę nie muszę zagladać na ten wątek, mam co robić...

Zdjec bylo mnostwo,wiec sie nie czepiaj.
A ,jesli chodzi o zaangazowanie ,to badz uprzejma przyczepic sie do kogos innego,ok?bo akurat,jesli chodzi o zaangazowanie ,to nie mam sobie absolutnie nic do zarzucenia.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betson napisał(a):
dla mnie najważniejsze jest to, czy pies jest zdrowy, najedzony i szczęśliwy:-) wiem ile to wymaga czasu i poświęcenia, żeby zajmować się psiakami i za to bardzo podziwiam i dziękuję Yumanji - psiaki mają dach nad głową, jedzenie, opiekę i uczucie. I to się najbardziej liczy:-)jak odbiorę samochód z serwisu za ok. 2 tyg. to się do Was wybiorę, ok?

Serdecznie zapraszam.tel 500 893-485

Posted

i z kaloszami...

Ja na zdjecia u Ramzesa nie narzekam...ale mógly przytyc...
Karme trzeba kupic i to wiedza wszyscy...
Aimez i Kama bedą w poniedziałek u yumanji to zdadzą relacje...mogą wziac wyniki badan...bo ty yumanji ich na PW nie wyslesz do LU_Gosiak bo nei masz skanera...masz badania na papierze...kama weźmei do pudzian i sie zeskanuje...

KTO zdrobi metryczke dla RAMZESA ???

Posted

ja robie codziennie Ramzesowi ogłoszenie na cafeanimal, robię tez na adopcjapsa i gumtree warszawa, chociaz z tymi dwoma ostatnimi portalami miałam ostatnio przestuj bo wyjeżdżałam na dwa tygodnie, ale w ciągu najbliższych dni się poprawię:) zdjęcia wykorzystuję własnie te które zamieściłyście powyżej i jeszcze inne, które były na wątku. Tekst do ogłoszeń dostałam od Aimez_moi właśnie z tymi zdjęciami.

Posted

tula napisał(a):
ja robie codziennie Ramzesowi ogłoszenie na cafeanimal, robię tez na adopcjapsa i gumtree warszawa, chociaz z tymi dwoma ostatnimi portalami miałam ostatnio przestuj bo wyjeżdżałam na dwa tygodnie, ale w ciągu najbliższych dni się poprawię:) zdjęcia wykorzystuję własnie te które zamieściłyście powyżej i jeszcze inne, które były na wątku. Tekst do ogłoszeń dostałam od Aimez_moi właśnie z tymi zdjęciami.

Tula wielkie dzieki, ze pamietasz o chudzinie.....:):)

Posted

Aimez dzisiaj rozmawiala z tym Panem .. razem z żoną czytają wątek i śledzą losy chudzielca ... pozdrawiamy :)
są cały czas zainteresowani ..
aimez jutro napisze dokładniej

musimy pilnie kupić tą specjalistyczną karmę ... razmes jest chudy jak przecinak ...
... byłam .. widziałam

... jest ruchliwy , radosny, przytulaśny ale strasznie chuuuudyyyy :(

... nie ma co czekać .. z kasą marnie ... ale nie ma co czekać ... trzeba sporawdzić czy w końcu coś drgnie po specjalistycznej karmie ...

anita ma wstawić jakies linki do karm ... trzeba szybko wybrać i wyslać do yumanji ...