Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 kurnaaaaa wyglada jak pies z pieknej ksiazki o zwierzatkach........co z tymi ludziskami????:( Quote
IVV Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 pokazuj sie Ramzes jaki jestes piekny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Betson Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 jest po prostu boski:-) oby los wreszcie się do niego uśmiechnął, będę trzymać bardzo mocno kciuki:-) niech je Kochany i dba o siebie. przesyłam Pięknocie dużego buziaki w pyszczek:-) Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 wreszcie są uszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy thx Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 mine to on ma ...co... jak ogłoszenia to tylko na forach hrabioskich... Quote
Rodzinkowo Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Rzeczywiście wygląda super. To pewnie zasługa tych maseczek nawilżających... ;-) Quote
yumanji Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Rodzinkowo napisał(a):Rzeczywiście wygląda super. To pewnie zasługa tych maseczek nawilżających... ;-) No patrzcie ...to sie jednak sledzi watek:lol: Quote
Aimez_moi Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Wplata na Ramzia........ 15.12.2010...............Betson........100 zl. Slicznie dziekujemy w imieniu chudziny.....slicznej chudziny....:):) Ale te zdjecia z bliska sa zawodowe.......:):) Quote
Rodzinkowo Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 yumanji napisał(a):No patrzcie ...to sie jednak sledzi watek:lol: :lol: jak tylko jest trochę wolnego, to TAK. Fajna psina z tego Ramzia i fajne ma Cioteczki. Zasmuciła mnie jego historia:-( a życzę mu powodzonka. Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ramzes???? a czy Ty chociaz masz choinke w tej lazience???;) wracam z balu u Uli i ak sobie mysle????hehheh;) Quote
yumanji Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Lolalola napisał(a):Ramzes???? a czy Ty chociaz masz choinke w tej lazience???;) wracam z balu u Uli i ak sobie mysle????hehheh;) To chyba byl fajny bal....zaraz kupie choinke do lazienki. Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 yumanji napisał(a):To chyba byl fajny bal....zaraz kupie choinke do lazienki. ja moge przywiesc jakby co:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
yumanji Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Lolalola napisał(a):ja moge przywiesc jakby co:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Przywiez...a ja ide spac,bo wrocilam od psow ..zimno.... Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 yumanji napisał(a):Przywiez...a ja ide spac,bo wrocilam od psow ..zimno.... dobra!!!!!!!!!!!!!!! siebie tez przywioze;) Quote
yumanji Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Krolewicz spal dzis z dwiema panienkami...tzn udal sie na spoczynek w towarzystwie niewiast cnotliwych. Quote
Aimez_moi Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 A jak nasz Krolewicz dzis sobie radzi? czy nocka z niewiastami wplynela pozytywnie na Jego nastroj? Quote
yumanji Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Aimez_moi napisał(a):A jak nasz Krolewicz dzis sobie radzi? czy nocka z niewiastami wplynela pozytywnie na Jego nastroj? Krolewicz zawraca mi glowe nieustannie..wypusc na dwor,wpusc do lazienki i tak na okraglo.Siedzi teraz z Angelina i pilnuja prania. Quote
Aimez_moi Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Kochana.....ale masz super...... gosposia pierwsza klasa.... no coz..... blekitna krew...... Quote
yumanji Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Aimez_moi napisał(a):Kochana.....ale masz super...... gosposia pierwsza klasa.... no coz..... blekitna krew...... Ja to mam w ogole tak super...wybilam dzis niechcacy reka szybe w drzwiach do pokoju kaukaza i teraz sytuacja lokalowa sie skomplikowala Quote
bric-a-brac Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ups..... a cała jesteś, nie pokaleczyłaś się? Quote
yumanji Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 bric-a-brac napisał(a):Ups..... a cała jesteś, nie pokaleczyłaś się? Bylam w grubej kurtce,przecieta na rekawie.Pies byl po drugiej stronie,to szklo sie posypalo na nia ,ale nic jej nie jest. Quote
Aimez_moi Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 yumanji napisał(a):Ja to mam w ogole tak super...wybilam dzis niechcacy reka szybe w drzwiach do pokoju kaukaza i teraz sytuacja lokalowa sie skomplikowala O kurcze....... i jak sobie poradzilas? Quote
Recommended Posts