Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chrupeczka ma około 3 - 4 latek. jest kiciunią wysterylizowaną. Jest to niesamowity miziak, przytulak. Bardzo grzeczniutka, dogaduje się z innymi kociakami. A jej uroda po prostu powala.
Została zabrana z Dobrocina - z okropnych warunków wraz z jej siostrą, którą juz znalazła domeczek.
Chrupeczka czeka na człowieka, który pokocha ją.
Obecnie ze względu na okres powodzi zaniedbałam ogłoszenia Chrupeczki. GuniaP pomaga mi - ale jesli ktoś może pomóc w znalezieniu domeczku dla Chrupeczki będę niesamowicie zobowiązana.
Chrupeczka przebywa obecnie w hoteliku w Brzyściu. Niestety muszę utrzymać ją sama, a na to nie mam jak na razie środków. jednak najważniejsze teraz aby szybko znalazła domek, a ja z kosztami sobie poradzę.
Oto Chrupeczka:

Dane do kontaktu:
email [email protected]

telefon 500 - 649 - 910 po godz. 20-tej.

Posted

na zdjęciach wygląda jakby była duża, ale to typowych rozmiarów kocinka, jest puchata /takie ma piekne futerko/ i byc może to dodaje jej tuszy, absolutnie nie jest gruba - bardzo przymilna, głośno mruczy, domaga się pieszczot, taka nakolankowa słodzinka.

Posted

Piękna dziewczyna o pięknej budowie ciała. Mam całkiem podobną do niej Majkę, stąd musiałam zaglądnąć na wątek. Zresztą w sumie mam 4 szylkretki, w tym dwie bikolor.
Takie cudo pewnie szybko znajdzie dom.
Basiu, czy wstawiłaś ją na Miau? Tam jest wątek specjalnie poświęcony szylkretkom.

Posted

ona jets na Miau - i wlasnie dzięki dziewczynkom z forum Chrupeńka znalazła domeczek - jedzie do domku 12 lipca. To taka ślicznakicia, a taka pieszczoszka. Gdybym nie miała swoich dwch, to Chrupcia byłaby moja

Posted

Chrupeczka pojechała wczoraj do swojego domeczku. Zamieszkała w Wilczycach niedaleko Sandomierza. Będzie miała towarzysza Reksia - 12 letniego pieseczka. Zamieszka z babcią Justynki, która juz nie mogła się doczekać kituni. Umowa adopcyjna podpisana, zdjęcia Justynka przyśle. Tam gdzie mieszka Chrupeczka jest tez wujek Justynki, który bardzo kocha wszelkie zwierzątka. Chrupeńka trafiła naprawde bardzo bardzo dobrze.
A Justynka to cudowna osoba - bardzo wrażliwa na krzywde zwierząt - oby takich domków było jak najwięcej.

• 2 weeks later...