Basia1968 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Chrupeczka ma około 3 - 4 latek. jest kiciunią wysterylizowaną. Jest to niesamowity miziak, przytulak. Bardzo grzeczniutka, dogaduje się z innymi kociakami. A jej uroda po prostu powala. Została zabrana z Dobrocina - z okropnych warunków wraz z jej siostrą, którą juz znalazła domeczek. Chrupeczka czeka na człowieka, który pokocha ją. Obecnie ze względu na okres powodzi zaniedbałam ogłoszenia Chrupeczki. GuniaP pomaga mi - ale jesli ktoś może pomóc w znalezieniu domeczku dla Chrupeczki będę niesamowicie zobowiązana. Chrupeczka przebywa obecnie w hoteliku w Brzyściu. Niestety muszę utrzymać ją sama, a na to nie mam jak na razie środków. jednak najważniejsze teraz aby szybko znalazła domek, a ja z kosztami sobie poradzę. Oto Chrupeczka: Dane do kontaktu: email [email protected] telefon 500 - 649 - 910 po godz. 20-tej. Quote
Korciaczki Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1089768976 wielkie kciuki za Chrupkę : ) Quote
Basia1968 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 tak przesliczna, ale nadal bez domeczku Quote
lunarmermaid Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 A czy ona jest duża czy taka troszkę upasiona? Bo na tych zdjęciach tak wygląda.... Quote
Basia1968 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 na zdjęciach wygląda jakby była duża, ale to typowych rozmiarów kocinka, jest puchata /takie ma piekne futerko/ i byc może to dodaje jej tuszy, absolutnie nie jest gruba - bardzo przymilna, głośno mruczy, domaga się pieszczot, taka nakolankowa słodzinka. Quote
Paulina_mickey Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Tricolorka. To moje faworytki :iloveyou: Quote
Jaaga Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Piękna dziewczyna o pięknej budowie ciała. Mam całkiem podobną do niej Majkę, stąd musiałam zaglądnąć na wątek. Zresztą w sumie mam 4 szylkretki, w tym dwie bikolor. Takie cudo pewnie szybko znajdzie dom. Basiu, czy wstawiłaś ją na Miau? Tam jest wątek specjalnie poświęcony szylkretkom. Quote
Basia1968 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 ona jets na Miau - i wlasnie dzięki dziewczynkom z forum Chrupeńka znalazła domeczek - jedzie do domku 12 lipca. To taka ślicznakicia, a taka pieszczoszka. Gdybym nie miała swoich dwch, to Chrupcia byłaby moja Quote
Isabel Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 To super!!!Z taką urodą musiała znaleźć domek :) Quote
Basia1968 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Chrupeczka pojechała wczoraj do swojego domeczku. Zamieszkała w Wilczycach niedaleko Sandomierza. Będzie miała towarzysza Reksia - 12 letniego pieseczka. Zamieszka z babcią Justynki, która juz nie mogła się doczekać kituni. Umowa adopcyjna podpisana, zdjęcia Justynka przyśle. Tam gdzie mieszka Chrupeczka jest tez wujek Justynki, który bardzo kocha wszelkie zwierzątka. Chrupeńka trafiła naprawde bardzo bardzo dobrze. A Justynka to cudowna osoba - bardzo wrażliwa na krzywde zwierząt - oby takich domków było jak najwięcej. Quote
Basia1968 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 wszystkim kibicującym Chrupeczce pokazuję to przesliczne cudo już w swoim domeczku tutaj ze swoim kolegą Reksiem:loveu::loveu: resztę zdjęć mozna obejrzeć na forum miau:loveu::loveu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112435&start=90 Quote
Isabel Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Jak widać ze zdjęć, wszyscy szczęśliwi :multi::loveu: Quote
Recommended Posts