Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaska wsio sie poskaldalo wsio sie nalozylo..... ja sama sie nie moge dotad otrzasanac ze ..... poszedl do weta na wlasnych lapach z malym ze tak powiem dyskomfortem, zastrzyki [ponoc bardzo bolesne ]zniosl jak zwykle , wielki wojownik, nic anic nie pokazal po sobie ze.... ze jest bardzo zle. po poludniu juz tyl ciagnal za soba.... potem problemy z zalatwieniem sie , nasz wyjazd,mysli we Francji co z nim jak sobie i on i dzieciaki radza, po powrocie..... rozczarowanie bo ..... kompletnie zadnej poprawy a wrecz jeszcze gorzej, szkielet w ciagu tygodnia!!!!
i tyn gwizd, nie jeczenie nie pisk ino wlasnie jak go bolalo to gwizdal przez nos, te oczy przepraszajace ze sprawia tyle klopotu, ze sika ,ze narobil pod siebie.... a jednak do kazdej draki na zewnatrz glowe podrywal, bo w glowie dalej byl sprawny ino...... reszta nie chciala na spacer rano sie czolgal na jednej lapie a ja mu " nie Gustaw ty nie idziesz zostajesz......" i to rozczarowanie w jego oczach....
a zalecenie bylo kompletnie zadnego ruchu badz tu madry i zrob to z takim psem jak Gustaw, dzieciaki zrobily kojec w domu ale i tak nochalem tyle zawsze nawalczyl ze wyczolgal sie tak czy siak, wybieral sie tyz na gore po schodach i ja i dzieciaki go lapalismy w polowie lub calkiem juz prawe u szcycztu
w poniedzialek zrobilo sie calkiem do kitu ...... nie bylo co dalej go meczyc , juz sie untowal przeciw zastryzkom juz zwiewal jak widzial ze biore strzykawki do reki....
co mam ci powiedziec ze przegralam ze sie poddalam ze jego poddalam!!!!
tak tak sie czuje z jednaj strony ale z drugiej....... coz to byloby dla niego za zycie ???? bez tego co bylo sensem jego zycia ? bez ruchu????

a w poniedzialek w ogole nie chcialo mi sie gadac , nie wiem jak wrocilam nie wiem w zasadzie za wiele z tego dnia

Posted

Jambi mnie obchodzi co z Fredem i resztą drużyny!

Tekla jeśli mogę wyrazić własne zdanie,to nikogo nie poddałaś tylko zachowałaś się jak osoba dla której Gutek był bardzo ważny,to była jedyna słuszna decyzja!

Posted

Olu, bardzo dziękujemy! :)

a teraz od nas :p dla Wszystkich odwiedzających, zaglądających, czytających, ale w szczególności - dla tych, którzy są, mają czas, żeby wysłuchać, zapytać, radzić ;)

Kochani, z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia
dla Was i Waszych bliskich
Zdrowych, radosnych Świąt,
wspaniałych chwil z bliskimi,
oraz
wiele radości i samych szczęśliwych dni w Nowym Roku

jambi i Klan Czarnych :)

PS. dużo prezentów dla Was ...

... i Waszych bliskich :lol:

PS. zdjęcia sprzed jakiegoś czasu... ; )

Posted

Święta zleciały nawet nie wiem kiedy, nawet nie zdążyłam złożyć życzeń nikomu;)
Ale za to na Nowy Rok wszystkiego dobrego!
Oby był lepszy niż obecny:lol:
Świetnie, że Abi się przyzwyczaja. Gorzej z tym lękiem przed mężczyznami.
Pewnie w tym temacie trzeba będzie jej dać zdecydowanie więcej czasu.
Ale przełamie się:cool3: Da radę dziewczynka:p
Hmm... Fred... Ciężko cos tu radzić. Ja ciągle trzymam kciuki:roll:

Posted

ha! witajcie kochane w Nowym Roku! :) Dziękuję za życzonka - Wam wszystkim również tego samego! :)

zrobiłam sobie urlop totalny i dopiero powróconam, zatem zaczynam nadrabiać :evil_lol:

Abiśka spędziła Sylwestra w domu z moją Mamą i dziewczynami - zawiązała spółe z Balbiną i obie przesiedziały Sylwestra pod stołem w pokoju, po czym Abi wlazła za kanape, a Balbina próbowała podkopać się pod dywaniki w łazience :roll:...

co innego Mia, tej to nic nie rusza :evil_lol: diabeł wcielony, fajerwerki jej śmigają nad głową a ona swoimi ścieżkami, a punkt kulminacyjny sylwestrowej nocy spędziła ponoć ... przy misce :diabloti:

Zostawilismy ją u mamy bo tak nam się wydawało najbezpieczniej. Fred za to pojechał z nami do znajomych pod Warszawe - jego u mamy nie bardzo mogłam zostawić, a samego w domu nie można. Pojechał więc i zasadniczo chyba mu sie podobało, choć nie powiem, gdy zrobiło się za głośno, wolał jednak nie pozostawac z nami na podwórku i wycofał sie do domu.

A jak u Was? :) zresztą zaraz rozpocznę kurs po wątkach to pewnie sama się dowiem ;)

Posted

dlaczego nikt tu nie zagląda? :-?

to ja wstawię kilka zdjęć, na zachętę ;)

na początek te brzydsze :eviltong:

i zbliżenie ;)

i troszke dalej :lol:

Posted

i jeszcze ;)

i widać, że łapki jakby nie do końca czarne?

i z innej mańki :lol:

a tak na marginesie, codziennie jak wracam do domu, na kanapie grzecznie czekają równiutko ułożone moje kapcie i tenże misio :lol:

i pozdrawiamy ;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
Jak to nie zagląda :obrazic: a u mnie była

nie była nie była :oops: ... u wielu jeszcze nie była, za długi urlop sobie zrobiła i nie daje rady nadrabiać :evil_lol:

wilczy zew napisał(a):
jak to są przydkie to ciekawam tych ładnych

cii! to kokieteria taka :evil_lol: no ale sama przyznaj - mistrzostwo świata to nie jest, a inne będą może nie ładniejsze ale właśnie... inne :p

Posted

a teraz reszta stada ;)

wczoraj weszłam do kuchni mojej Mamy i ujrzałam taki widok - panienki zawiązały koalicję dywanikową :lol:, nie chcąc burzyć tegoz obrazka nie usunęłam nawet zielonego ręczniczka, który niechybnie psuje nieco całość ale cóż, jest jak jest ;)

a swoją droga to ręczniczek dobrodny jest ;) a jak juz go ruszyłam, to mi jedna modelka uciekła ...

,

a to juz ponownie zebrane do kupy... połaszczyły się na kosteczki ciasteczkowe...

ja wiem co powiecie, że dziewczyny zarośnięte... trudno, bierzecie albo takie, albo żadne :diabloti:

Posted

no to dalej będę Was zanudzać Abi :lol:

wydaje sie, że już coraz lepiej się u nas czuje :)

zaanektowała kanape mojej mamy :lol:

ale, żeby nie było, że to taki smutas ;) Abi potrafi się też uśmiechać! :)

... jak również psocić :evil_lol:

Posted

co chwilami degustuje Balbine...

troche niewyraźne, ale chciałam Wam pokazać, że dziewczynki juz żyją w dobrej komitywie :)

dołączyła też Mia

... zdaje sie że Mała Mi barwy zmienia :hmmmm: