jambi Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='eria']No proszę jaka śliczna kostka !!! Ale Tekla to się chyba ucieszyła,że efekt szybko zmyło ? :D[/QUOTE] a skąd! Tekla się cieszyła że tak się ładnie dzieci bawią :megagrin: [quote name='zerduszko']W pierwszym momencie myślałam, że to farba. Na kredę bym nie wpadła.[/QUOTE] no z farby to ja bym nie była taka happy :evil_lol: a wiesz zerduszko że byłam pewna, że wpadłaś co by mnie zaprosić do siebie? ;) Quote
zerduszko Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='jambi']a wiesz zerduszko że byłam pewna, że wpadłaś co by mnie zaprosić do siebie? ;)[/QUOTE] Ejże, ja tu nie wpadłam - cały czas jestem :obrazic: Zresztą Ciebie nie zapraszam do mnie, bo mi każesz galerię założyć :lol: sesese :diabloti: Quote
WATACHA Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='jambi']witaj [B]bianka[/B] i zapraszam :) a myślałam, ze sobie posta zarezerwowałaś :diabloti: ... to już mogłaś coś napisać ... twórczego :evil_lol: straszyć? :shocked!: też straszyć? :evil_lol: jak sie zrobią :eviltong: a właściwie, mam jeszcze sporo zaległych z wakacji u Tekli, ale kurcze nie mam czasu ich wkleić :roll:... latam kurde cały czas po innych galeriach, tam mnie zagadują, wciągają w dyskusje to sama rozumiesz, na własną czasu brak :niewiem: no tak miało być w założeniu ;) witam [B]papillonek[/B] :) właśnie :diabloti: i naprawde niedawno, maks kilka stron temu, nawet mała dyskusja sie wywiązała :evil_lol: nieskromnie powiem - warto :p [B]przynajmniej będziesz wiedzieć z kim masz do czynienia [/B]:evil_lol: [I][B]Może lepiej niech nie wie ;) [/B] [/I] a które Ci się najbardziej podobają? :lol!: Buha,ha,ha,ha,ha :roflt: a! ja jestem elokwentna, wygadana i wogóle, lecz wśród wielu przymiotów nie posiadam zdolności jasnowidzenia... jeśli zapraszasz, to może jakiegoś linka by tak? :razz: no wiesz?! ... można to dwojako rozumieć :obrazic:[/QUOTE] [quote name='jambi']Fotki chciałyście zdaje sie.... mogą być takie? ;) to z lasu, a ten, to już prywatny pająk Tekli :lol: to bardzo ciekawy okaz był... w tej pajęczynce siedziały dzieciaczki :loveu: [I][B]Fuj...i jeszcze te dzieciaczki[/B][/I] ... dobra... tak szczerze to brrrr....:nerwy:[/QUOTE] [quote name='jambi']Pewno wystawa ;) mnie nie będzie :lol: [I][B]A ja się jeszcze zastanowię [/B][/I]:evil_lol: saththa, tą razą za wcześnie przylazłaś, kropki juz poedytowane ;)[/QUOTE] [quote name='jambi']a skąd! Tekla się cieszyła że tak się ładnie dzieci bawią :megagrin: [I][B]A czy to oby na pewno dzieci ?[/B][/I] no z farby to ja bym nie była taka happy :evil_lol: a wiesz zerduszko że byłam pewna, że wpadłaś co by mnie zaprosić do siebie? ;)[/QUOTE] [I][B]Też tak myślałam, ale jak widać nie każdemu jest dane?[/B][/I] Quote
wilczy zew Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 co do pająków to trzeba uważać,bo pojawiają się u nas gatunki,które u nas nie występowały i potrafią być agresywne oraz krzyżują się z naszymi Quote
ahedok Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 pająki obrzydliwe, zwłaszcza ten drugi, aż wolę sobie nie wyobrażać jak na żywo wyglądały :o a Balbinka może przeczytała o psie pofarbowanym na tygrysa i sama też chciała spróbować :lol: jak się maluje kredą po chodniku to niestety jest to twórczość niestała, raz utalentowana koleżanka namalowała mi pięknego smoka wielobarwnego przed domem ale spłynął nazajutrz! Quote
ariss Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 pajęczyny i pająki są mega obrzydliwe:nerwy: Quote
Saththa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='wilczy zew']co do pająków to trzeba uważać,bo pojawiają się u nas gatunki,które u nas nie występowały i potrafią być agresywne oraz krzyżują się z naszymi[/QUOTE] Nie wytrzymam ;) załóz galerie i napisz nam nie tylko oswoich psach ale równiez o sobie. Boś specjalista od ptaków, psów pająków:lol: Umieram z ciekawości czym na "p" jeszcze się pasjonujesz;) Quote
Fides79 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Saththa']Nie wytrzymam ;) załóz galerie i napisz nam nie tylko oswoich psach ale równiez o sobie. Boś specjalista od ptaków, psów pająków:lol: Umieram z ciekawości czym na "p" jeszcze się pasjonujesz;)[/QUOTE] zapomnialaś jeszcze o wilkach i zwierzątkach w zoo:lol::p Quote
Saththa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Fides79']zapomnialaś jeszcze o wilkach i zwierzątkach w zoo:lol::p[/QUOTE] No tak masz rację.... :lol: Quote
wilczy zew Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Saththa']Nie wytrzymam ;) załóz galerie i napisz nam nie tylko oswoich psach ale równiez o sobie. Boś specjalista od ptaków, psów pająków:lol: Umieram z ciekawości czym na "p" jeszcze się pasjonujesz;)[/QUOTE] nie lubię pisać o sobie[B] a pająkami się nie pasjonuję :angryy: [/B]to obserwacje z życia [quote name='Fides79']zapomnialaś jeszcze o wilkach i zwierzątkach w zoo:lol::p[/QUOTE] zwierzęta bardzo lubię a zoo ma plusy i minusy,wilki to moje ulubione zwierzęta :loveu: są wspaniałe [COLOR=slategray]nie wiem jak się zakłada galerię[/COLOR] Quote
Obama Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Te pająki obrzydliwe,ale ostatnio widzę,że coraz więcej ich zbliża się do osad ludzkich. Niezłe mutanty widziałam już na klatce schodowej. Brrr. Quote
Aleksa. Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 pająk.:question: boję się pająków. :nerwy: ale niunie :loveu::loveu::loveu::loveu: piękne. :cool3::loveu: Quote
Fides79 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [QUOTE]zerduszko [INDENT] Strach się Was bać fstrętne baby :P [/INDENT] [/QUOTE] iiii tam, strach to się bac Twojego avatara :diabloti:;) [QUOTE]wilczy zew [B][COLOR=slategray]nie wiem jak się zakłada galerię[/COLOR][/B][/QUOTE] to proste jak konstrukcja cepa :lol: otóż, mniemam iż będziesz ją zakładać w sznaucerach (choć możesz i w każdej innej rasie a nawet kundelkach, jeśli masz takie życzenie; do fotoblogów trzeba spełniać odpowiednie warunki:evil_lol: ) tak więc wchodzisz w daną rase, nastepnie klikasz wątek "Galeria" i gdy już tam jesteś to na górze, na tytułami istniejących już wątków jest przycisk "+Napisz nowy temat", klikasz na niego i otwiera Ci się okno takie jak przy odpisywaniu w wątkach gdzie się udzielasz. Wpisujesz temat, tresc postu i "zatwierdzasz nowy temat". Gotowe :) aaaa i nie zapomnij nas pozapraszać :fadein: Quote
wilczy zew Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Fides79']iiii tam, strach to się bac Twojego avatara :diabloti:;) to proste jak konstrukcja cepa :lol: otóż, mniemam iż będziesz ją zakładać w sznaucerach (choć możesz i w każdej innej rasie a nawet kundelkach, jeśli masz takie życzenie; do fotoblogów trzeba spełniać odpowiednie warunki:evil_lol: ) tak więc wchodzisz w daną rase, nastepnie klikasz wątek "Galeria" i gdy już tam jesteś to na górze, na tytułami istniejących już wątków jest przycisk "+Napisz nowy temat", klikasz na niego i otwiera Ci się okno takie jak przy odpisywaniu w wątkach gdzie się udzielasz. Wpisujesz temat, tresc postu i "zatwierdzasz nowy temat". Gotowe :) aaaa i nie zapomnij nas pozapraszać :fadein:[/QUOTE] a myślałam,że się wymigam :grins: nie mogę w sznaucerach bo będzie o różnych Quote
wilczy zew Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 uległam presji,wpadaj [url]http://www.dogomania.pl/threads/213603-Pies-kt%C3%B3ry-mnie-kocha%C5%82-i-reszta-bandy.?p=17521654#post17521654[/url] Quote
#Etna# Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 No i jestem z rewizytą:cool3: troszeczkę sobie poczytałam o Twoich psiskach... piękne wszystkie:loveu: te które są i których już z Tobą nie ma... Na pewno będę odwiedzać galerię częściej bo uwielbiam czarne sznaucerki:loveu: Pozdrawiam;) Quote
Paula03 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [url]http://img9.imageshack.us/img9/8089/dsc0702ba.jpg[/url] Znudził jej się ten czarny kolor :evil_lol: [url]http://img263.imageshack.us/img263/8919/dsc0699kr.jpg[/url] Ale na kredę to bym nie wpadła :lol: Quote
malawaszka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='jambi']od słońca na czerwono, żółto i niebiesko??? nie :p[/QUOTE] o kutwa :splat: ja zauważyłam tylko czerwone i się skupiłam na tym :oops: :lol: no ale oczywiście zanim się tu zjawiłam ponownie to już wyjaśnione :lol: Quote
Saththa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Kasia nie bądź zła to w dobrej wierze spam ;) [COLOR=navy][B]Ekhem.... Zapraszam na bazarek na sznupki Malawaszkowe do 15.09.2011 Srebrna bizuteria ;)[/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/212830-Wisiorki-%C5%82a%C5%84cuszki-kolczyki-SREBRO-pr%C3%B3ba-925-na-sznupki-Malawaszkowe-do150911-22.00"]http://www.dogomania.pl/threads/212830-Wisiorki-%C5%82a%C5%84cuszki-kolczyki-SREBRO-pr%C3%B3ba-925-na-sznupki-Malawaszkowe-do150911-22.00[/URL] [IMG]http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/bazar%20bizu/Nowyfolder3.jpg[/IMG] Quote
ludwa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [INDENT]Zapraszam na bazarek dla naszych podopiecznych [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213695-Ciuchów-w-każdym-rozmiarze-pełny-wybór-)-na-ostrowiaki.-Do-10.-09"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2136...aki.-Do-10.-09[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
jambi Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 spamerki :eviltong: - ale w takich sytuacjach można bez oporów :) [quote name='zerduszko']Ejże, ja tu nie wpadłam - cały czas jestem :obrazic: Zresztą Ciebie nie zapraszam do mnie, bo mi każesz galerię założyć :lol: sesese :diabloti:[/QUOTE] sesesese :diabloti: [quote name='WATACHA'][I][B]Też tak myślałam, ale jak widać nie każdemu jest dane?[/B][/I][/QUOTE] widać trzeba sobie zasłużyć :evil_lol: a tak ogólnie przy tak obszernym cytacie wymiękłam :lol: [quote name='ahedok']pająki obrzydliwe, zwłaszcza ten drugi, aż wolę sobie nie wyobrażać jak na żywo wyglądały :o [B][COLOR=blue]moje dziecię było odmiennego zdania :) wszelkie pająki wzbudzają w nim zachwyt... ja nie wiem po kim on to ma... nie po mnie napewno...[/COLOR][/B] a Balbinka może przeczytała o psie pofarbowanym na tygrysa i sama też chciała spróbować :lol: :lol: jak się maluje kredą po chodniku to niestety jest to twórczość niestała, raz utalentowana koleżanka namalowała mi pięknego smoka wielobarwnego przed domem ale spłynął nazajutrz! [COLOR=blue][B]ot, los artystów[/B][/COLOR] ;) [/QUOTE] [quote name='ariss']pajęczyny i pająki są mega obrzydliwe:nerwy:[/QUOTE] ale za to jakie fotogeniczne nieprawdaż? :lol: [quote name='zerduszko']Strach się Was bać fstrętne baby :P[/QUOTE] fstrętne rzeczywiście :eviltong: [quote name='#Etna#']No i jestem z rewizytą:cool3: troszeczkę sobie poczytałam o Twoich psiskach... piękne wszystkie:loveu: te które są i których już z Tobą nie ma... Na pewno będę odwiedzać galerię częściej bo uwielbiam czarne sznaucerki:loveu: Pozdrawiam;)[/QUOTE] witaj [B]#Etna# :) [/B]zapraszam ;) a gdybym tak sobie sprawiła białego sznaucerka to już nie? [B]:lol:[/B] [quote name='malawaszka']o kutwa :splat: ja zauważyłam tylko czerwone i się skupiłam na tym :oops: :lol: no ale oczywiście zanim się tu zjawiłam ponownie to już wyjaśnione :lol:[/QUOTE] no wiesz kochana, jakbym tak miała czekac aż sie pojawisz po raz kolejny, to poniekąd temat by został zapomniany.... :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='jambi'] no wiesz kochana, jakbym tak miała czekac aż sie pojawisz po raz kolejny, to poniekąd temat by został zapomniany.... :eviltong:[/QUOTE] no wcale tak rzadko nie jestem tylko czasem nie nadążam za Wami :lol: Quote
ludwa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Oj spamerki;) Dzięki Ciotka, może sama wpadniesz na jakieś zakupy? :) Quote
Recommended Posts