Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']No proszę jaka śliczna kostka !!!
Ale Tekla to się chyba ucieszyła,że efekt szybko zmyło ? :D[/QUOTE]

a skąd! Tekla się cieszyła że tak się ładnie dzieci bawią :megagrin:

[quote name='zerduszko']W pierwszym momencie myślałam, że to farba. Na kredę bym nie wpadła.[/QUOTE]

no z farby to ja bym nie była taka happy :evil_lol:

a wiesz zerduszko że byłam pewna, że wpadłaś co by mnie zaprosić do siebie? ;)

Posted

[quote name='jambi']a wiesz zerduszko że byłam pewna, że wpadłaś co by mnie zaprosić do siebie? ;)[/QUOTE]
Ejże, ja tu nie wpadłam - cały czas jestem :obrazic: Zresztą Ciebie nie zapraszam do mnie, bo mi każesz galerię założyć :lol:

sesese :diabloti:

Posted

[quote name='jambi']witaj [B]bianka[/B] i zapraszam :)

a myślałam, ze sobie posta zarezerwowałaś :diabloti: ... to już mogłaś coś napisać ... twórczego :evil_lol:

straszyć? :shocked!:

też straszyć? :evil_lol:

jak sie zrobią :eviltong: a właściwie, mam jeszcze sporo zaległych z wakacji u Tekli, ale kurcze nie mam czasu ich wkleić :roll:... latam kurde cały czas po innych galeriach, tam mnie zagadują, wciągają w dyskusje to sama rozumiesz, na własną czasu brak :niewiem:

no tak miało być w założeniu ;) witam [B]papillonek[/B] :)

właśnie :diabloti: i naprawde niedawno, maks kilka stron temu, nawet mała dyskusja sie wywiązała :evil_lol:

nieskromnie powiem - warto :p
[B]przynajmniej będziesz wiedzieć z kim masz do czynienia [/B]:evil_lol:

[I][B]Może lepiej niech nie wie ;)

[/B] [/I]
a które Ci się najbardziej podobają? :lol!:

Buha,ha,ha,ha,ha :roflt:

a! ja jestem elokwentna, wygadana i wogóle, lecz wśród wielu przymiotów nie posiadam zdolności jasnowidzenia... jeśli zapraszasz, to może jakiegoś linka by tak? :razz:

no wiesz?! ... można to dwojako rozumieć :obrazic:[/QUOTE]

[quote name='jambi']Fotki chciałyście zdaje sie.... mogą być takie? ;)

to z lasu, a ten, to już prywatny pająk Tekli :lol:

to bardzo ciekawy okaz był... w tej pajęczynce siedziały dzieciaczki :loveu:

[I][B]Fuj...i jeszcze te dzieciaczki[/B][/I]

... dobra... tak szczerze to brrrr....:nerwy:[/QUOTE]

[quote name='jambi']Pewno wystawa ;) mnie nie będzie :lol:

[I][B]A ja się jeszcze zastanowię [/B][/I]:evil_lol:

saththa, tą razą za wcześnie przylazłaś, kropki juz poedytowane ;)[/QUOTE]

[quote name='jambi']a skąd! Tekla się cieszyła że tak się ładnie dzieci bawią :megagrin:

[I][B]A czy to oby na pewno dzieci ?[/B][/I]

no z farby to ja bym nie była taka happy :evil_lol:

a wiesz zerduszko że byłam pewna, że wpadłaś co by mnie zaprosić do siebie? ;)[/QUOTE]

[I][B]Też tak myślałam, ale jak widać nie każdemu jest dane?[/B][/I]

Posted

pająki obrzydliwe, zwłaszcza ten drugi, aż wolę sobie nie wyobrażać jak na żywo wyglądały :o

a Balbinka może przeczytała o psie pofarbowanym na tygrysa i sama też chciała spróbować :lol:

jak się maluje kredą po chodniku to niestety jest to twórczość niestała, raz utalentowana koleżanka namalowała mi pięknego smoka wielobarwnego przed domem ale spłynął nazajutrz!

Posted

[quote name='wilczy zew']co do pająków to trzeba uważać,bo pojawiają się u nas gatunki,które u nas nie występowały i potrafią być agresywne oraz krzyżują się z naszymi[/QUOTE]

Nie wytrzymam ;) załóz galerie i napisz nam nie tylko oswoich psach ale równiez o sobie. Boś specjalista od ptaków, psów pająków:lol: Umieram z ciekawości czym na "p" jeszcze się pasjonujesz;)

Posted

[quote name='Saththa']Nie wytrzymam ;) załóz galerie i napisz nam nie tylko oswoich psach ale równiez o sobie. Boś specjalista od ptaków, psów pająków:lol: Umieram z ciekawości czym na "p" jeszcze się pasjonujesz;)[/QUOTE]

zapomnialaś jeszcze o wilkach i zwierzątkach w zoo:lol::p

Posted

[quote name='Saththa']Nie wytrzymam ;) załóz galerie i napisz nam nie tylko oswoich psach ale równiez o sobie. Boś specjalista od ptaków, psów pająków:lol: Umieram z ciekawości czym na "p" jeszcze się pasjonujesz;)[/QUOTE]

nie lubię pisać o sobie[B] a pająkami się nie pasjonuję :angryy: [/B]to obserwacje z życia

[quote name='Fides79']zapomnialaś jeszcze o wilkach i zwierzątkach w zoo:lol::p[/QUOTE]

zwierzęta bardzo lubię a zoo ma plusy i minusy,wilki to moje ulubione zwierzęta :loveu: są wspaniałe

[COLOR=slategray]nie wiem jak się zakłada galerię[/COLOR]

Posted

Te pająki obrzydliwe,ale ostatnio widzę,że coraz więcej ich zbliża się do osad ludzkich. Niezłe mutanty widziałam już na klatce schodowej. Brrr.

Posted

[QUOTE]zerduszko [INDENT] Strach się Was bać fstrętne baby :P [/INDENT]
[/QUOTE]

iiii tam, strach to się bac Twojego avatara :diabloti:;)

[QUOTE]wilczy zew

[B][COLOR=slategray]nie wiem jak się zakłada galerię[/COLOR][/B][/QUOTE]

to proste jak konstrukcja cepa :lol:

otóż, mniemam iż będziesz ją zakładać w sznaucerach (choć możesz i w każdej innej rasie a nawet kundelkach, jeśli masz takie życzenie; do fotoblogów trzeba spełniać odpowiednie warunki:evil_lol: )
tak więc wchodzisz w daną rase, nastepnie klikasz wątek "Galeria" i gdy już tam jesteś to na górze, na tytułami istniejących już wątków jest przycisk "+Napisz nowy temat", klikasz na niego i otwiera Ci się okno takie jak przy odpisywaniu w wątkach gdzie się udzielasz. Wpisujesz temat, tresc postu i "zatwierdzasz nowy temat". Gotowe :)
aaaa i nie zapomnij nas pozapraszać :fadein:

Posted

[quote name='Fides79']iiii tam, strach to się bac Twojego avatara :diabloti:;)

to proste jak konstrukcja cepa :lol:

otóż, mniemam iż będziesz ją zakładać w sznaucerach (choć możesz i w każdej innej rasie a nawet kundelkach, jeśli masz takie życzenie; do fotoblogów trzeba spełniać odpowiednie warunki:evil_lol: )
tak więc wchodzisz w daną rase, nastepnie klikasz wątek "Galeria" i gdy już tam jesteś to na górze, na tytułami istniejących już wątków jest przycisk "+Napisz nowy temat", klikasz na niego i otwiera Ci się okno takie jak przy odpisywaniu w wątkach gdzie się udzielasz. Wpisujesz temat, tresc postu i "zatwierdzasz nowy temat". Gotowe :)
aaaa i nie zapomnij nas pozapraszać :fadein:[/QUOTE]

a myślałam,że się wymigam :grins: nie mogę w sznaucerach bo będzie o różnych

Posted

No i jestem z rewizytą:cool3:
troszeczkę sobie poczytałam o Twoich psiskach...
piękne wszystkie:loveu: te które są i których już z Tobą nie ma...
Na pewno będę odwiedzać galerię częściej bo uwielbiam czarne sznaucerki:loveu:
Pozdrawiam;)

Posted

[url]http://img9.imageshack.us/img9/8089/dsc0702ba.jpg[/url]
Znudził jej się ten czarny kolor :evil_lol:

[url]http://img263.imageshack.us/img263/8919/dsc0699kr.jpg[/url]
Ale na kredę to bym nie wpadła :lol:

Posted

[quote name='jambi']od słońca na czerwono, żółto i niebiesko???

nie :p[/QUOTE]

o kutwa :splat: ja zauważyłam tylko czerwone i się skupiłam na tym :oops: :lol: no ale oczywiście zanim się tu zjawiłam ponownie to już wyjaśnione :lol:

Posted

Kasia nie bądź zła to w dobrej wierze spam ;)

[COLOR=navy][B]Ekhem.... Zapraszam na bazarek na sznupki Malawaszkowe do 15.09.2011

Srebrna bizuteria ;)[/B][/COLOR]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212830-Wisiorki-%C5%82a%C5%84cuszki-kolczyki-SREBRO-pr%C3%B3ba-925-na-sznupki-Malawaszkowe-do150911-22.00"]http://www.dogomania.pl/threads/212830-Wisiorki-%C5%82a%C5%84cuszki-kolczyki-SREBRO-pr%C3%B3ba-925-na-sznupki-Malawaszkowe-do150911-22.00[/URL]

[IMG]http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/bazar%20bizu/Nowyfolder3.jpg[/IMG]

Posted

[INDENT]Zapraszam na bazarek dla naszych podopiecznych
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213695-Ciuchów-w-każdym-rozmiarze-pełny-wybór-)-na-ostrowiaki.-Do-10.-09"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2136...aki.-Do-10.-09[/COLOR][/URL]
[/INDENT]

Posted

spamerki :eviltong: - ale w takich sytuacjach można bez oporów :)

[quote name='zerduszko']Ejże, ja tu nie wpadłam - cały czas jestem :obrazic: Zresztą Ciebie nie zapraszam do mnie, bo mi każesz galerię założyć :lol:
sesese :diabloti:[/QUOTE]

sesesese :diabloti:

[quote name='WATACHA'][I][B]Też tak myślałam, ale jak widać nie każdemu jest dane?[/B][/I][/QUOTE]

widać trzeba sobie zasłużyć :evil_lol: a tak ogólnie przy tak obszernym cytacie wymiękłam :lol:

[quote name='ahedok']pająki obrzydliwe, zwłaszcza ten drugi, aż wolę sobie nie wyobrażać jak na żywo wyglądały :o

[B][COLOR=blue]moje dziecię było odmiennego zdania :) wszelkie pająki wzbudzają w nim zachwyt... ja nie wiem po kim on to ma... nie po mnie napewno...[/COLOR][/B]

a Balbinka może przeczytała o psie pofarbowanym na tygrysa i sama też chciała spróbować :lol:

:lol:

jak się maluje kredą po chodniku to niestety jest to twórczość niestała, raz utalentowana koleżanka namalowała mi pięknego smoka wielobarwnego przed domem ale spłynął nazajutrz!

[COLOR=blue][B]ot, los artystów[/B][/COLOR] ;)

[/QUOTE]

[quote name='ariss']pajęczyny i pająki są mega obrzydliwe:nerwy:[/QUOTE]

ale za to jakie fotogeniczne nieprawdaż? :lol:

[quote name='zerduszko']Strach się Was bać fstrętne baby :P[/QUOTE]

fstrętne rzeczywiście :eviltong:

[quote name='#Etna#']No i jestem z rewizytą:cool3:
troszeczkę sobie poczytałam o Twoich psiskach...
piękne wszystkie:loveu: te które są i których już z Tobą nie ma...
Na pewno będę odwiedzać galerię częściej bo uwielbiam czarne sznaucerki:loveu:
Pozdrawiam;)[/QUOTE]

witaj [B]#Etna# :) [/B]zapraszam ;) a gdybym tak sobie sprawiła białego sznaucerka to już nie? [B]:lol:[/B]

[quote name='malawaszka']o kutwa :splat: ja zauważyłam tylko czerwone i się skupiłam na tym :oops: :lol: no ale oczywiście zanim się tu zjawiłam ponownie to już wyjaśnione :lol:[/QUOTE]

no wiesz kochana, jakbym tak miała czekac aż sie pojawisz po raz kolejny, to poniekąd temat by został zapomniany.... :eviltong:

Posted

[quote name='jambi']
no wiesz kochana, jakbym tak miała czekac aż sie pojawisz po raz kolejny, to poniekąd temat by został zapomniany.... :eviltong:[/QUOTE]

no wcale tak rzadko nie jestem tylko czasem nie nadążam za Wami :lol: