Saththa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]jambi[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=17463027#post17463027"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] to ja nie wiem czy sie bać czy cieszyć... - pale - pije (ale tylko piwo) - przeklinam - niezdrowo sie odżywiam - nigdy nie sprzątam w samochodzie - jestem aspołeczna - wole iść z psem na spacer niż na imprezke ze znajomymi - strasznie dużo gadam... nie zawsze na temat i z sensem... i takie tam różne jeszcze inne... [/QUOTE] Kurde ;) jakbym o sobie czytała :lol: Ale jutro samochód na myjnie ejdzie na pranie spzratanie odkurzanie ;) Ciekawe ile zcasu bedzie czysty :lol: stawiam na jakis 1 dzien:p do czasu az do niego nie wsiade :) Quote
weszka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Odświeżona fryzurka bardzo fajna :) I odświeżona Balbina super! Talia jak u miss ale najważniejsze dobre wyniki! Z Fredem słabo. Ale jak on taki zaniedbany to szybko i lekko pewnie się nie da doprowadzić do ładu. To tak dla porządku ;) [quote] - pale [COLOR=seagreen][B]NIE [/B][/COLOR]- pije (ale tylko piwo) - [COLOR=seagreen][B]owszem, nie odmawiam ;) a nawet się z dużą przyjemnością raczę [/B][/COLOR]- przeklinam - [COLOR=seagreen][B]yhm [/B][/COLOR]- niezdrowo sie odżywiam - [COLOR=seagreen][B]a to ja [/B][/COLOR][COLOR=seagreen][B]w miarę zdrowo [/B][/COLOR]- nigdy nie sprzątam w samochodzie - [COLOR=seagreen][B]nigdy to może nie ale bardzo rzadko ;) [/B][/COLOR]- jestem aspołeczna - wole iść z psem na spacer niż na imprezke ze znajomymi - [COLOR=seagreen][B]w większości przypadków właśnie tak [/B][/COLOR]- strasznie dużo gadam... nie zawsze na temat i z sensem... -[COLOR=seagreen][B] nie, gadam chyba w normie [/B][/COLOR]i takie tam różne jeszcze inne... [/quote] A w temacie hodowców-pseudo, cen za szczeniaki itd. miałam coś jeszcze napisać ale jako że to temat rzeka to dam sobie już spokój. Każdy ma swoje zdanie na ten temat, które trochę też zależy od punktu siedzenia ;) Myślę, że jednak co do ogólnych założeń wszyscy tu jesteśmy zgodni. Quote
wilczy zew Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Saththa']Ale jutro samochód na myjnie ejdzie na pranie spzratanie odkurzanie ;) Ciekawe ile zcasu bedzie czysty :lol: stawiam na jakis 1 dzien:p do czasu az do niego nie wsiade :)[/QUOTE] to nie wsiadaj przez 3dni :evil_lol: Quote
jambi Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Nieustająco ciesze się, że podoba Wam się moja fryzura :) ... no chyba że ... to z uprzejmości ...albo cos ode mnie chcecie jako rzekła Tekla :razz: [quote name='Saththa']Kurde ;) jakbym o sobie czytała :lol: [B][COLOR=blue]hehehehe....[/COLOR][/B] :diabloti: [B][COLOR=blue]dlatego tez pewnie młody wyczuł bratnią dusze [/COLOR][/B] Ale jutro samochód na myjnie ejdzie na pranie spzratanie odkurzanie ;) Ciekawe ile zcasu bedzie czysty :lol: stawiam na jakis 1 dzien:p do czasu az do niego nie wsiade :)[/QUOTE] a co do samochodu - z własnej nieprzymuszonej woli sama na żadną myjnie nigdy nie pojade, ma sie te zasady...:p powoduje to niestety wieczne suszenie mi głowy przez moją Mamę czy TZ-ta... a ja powiedziałam - mój samochód - moje terytorium :sg168: [quote name='WATACHA']To już musisz sama ocenić, usiąść przed lustrem i zadać sobie pytanie czy ja drugą taką zniosę ? Czy mogła byś bliżej określić "takie tam różne..inne".Troszkę mnie to zaintrygowało.[/QUOTE] nad tym czy zniose to ja sie będę zastanawiac jak przyjdzie czas ;) a co do takich tam różnych - jak każdy, posiadam pewne cechy, które niekoniecznie każdy musi cenić, a przez to i mnie pokochać ;) zdaje sobie sprawe z pewnych słabości czy cech charakteru - nad niektórymi rzeczami pewnie mogłabym popracować, ale do niektórych juz przywykłam i inni też :evil_lol: ... a co ja Ci będę tu wymieniać, zresztą, za niektóre "rzeczy" jedni mnie właśnie lubią, podczas gdy inni za to samo mnie nie znoszą :megagrin: co poradzisz? :niewiem: [quote name='wilczy zew']to ja nie jestem swój człowiek bo nie klnę i nie palę[/QUOTE] no ale przymusu nie ma ;) [quote name='weszka']A w temacie hodowców-pseudo, cen za szczeniaki itd. miałam coś jeszcze napisać ale jako że to temat rzeka to dam sobie już spokój. Każdy ma swoje zdanie na ten temat, które trochę też zależy od punktu siedzenia ;) Myślę, że jednak co do ogólnych założeń wszyscy tu jesteśmy zgodni.[/QUOTE] no właśnie się dziwiłam nawet że nie pociagnęłas tego tematu ;) ....... [quote name='klaudusia0219']przykro, zawsze szkoda takich wspaniałych przyjaciół :( nie wiem czy jeszcze kiedyś planujesz olbrzyma, ale widać po miłości Twojej do nich, że chyba tak :) chociaż wiadomo, że żaden nigdy nie będzie NIM, tym jedynym :([/QUOTE] wiem, że żaden nigdy nie będzie nim, zdaje sobie z tego sprawe, ale tak własnie ma być; każdy z Nich jest inny, każdy jest sobą a czy planuje olbrzyma? powiem tak - spośród 350 psich ras to własnie sznaucer olbrzym najbardziej mi odpowiada, fascynuje mnie jego charakter, osobowość, i równocześnie niezwykle podoba mi się jego wygląd... [quote name='WATACHA']Trudno poruszać ten temat, ale jak już wspomniałaś to powiedz jak sobie radzisz z tym, że go nie ma :(?[/QUOTE] jakoś.... czasem lepiej, czasem gorzej; czasem moge normalnie mówić "był", opowiadać a czasem się rozklejam, czasem boli okrutnie jeśli chodzi Ci o to czy sie pogodziłam - nie, nie pogodziłam sie, czekam na upływ czasu Quote
Saththa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [QUOTE]a co do samochodu - z własnej nieprzymuszonej woli sama na żadną myjnie nigdy nie pojade, ma sie te zasady...:-P powoduje to niestety wieczne suszenie mi głowy przez moją Mamę czy TZ-ta... a ja powiedziałam - mój samochód - moje terytorium :sg168:[/QUOTE] Nooo mi kazali :lol: tj właściciel samochodu jak wsiadł do niego ostatnio to prawie miał zawał :evil_lol: na promocji na gruponie kupiłam kupona ;p ciekawe jak bardzo bed bluzgac na bloto na zagłówkach i wogule na tylna kanape 9tazzmanowa broda)) Quote
Fides79 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Saththa']Nooo mi kazali :lol: tj właściciel samochodu jak wsiadł do niego ostatnio to prawie miał zawał :evil_lol: na promocji na gruponie kupiłam kupona ;p ciekawe jak bardzo bed bluzgac na bloto na zagłówkach i wogule na tylna kanape 9tazzmanowa broda))[/QUOTE] Sandra a może takie coś by się Wam przydało :cool3: [IMG]http://sklep.variant.pl/?c=mdSklep-cmZdjecieGal-18100-31316-0-638-425[/IMG] Quote
Saththa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Kinga miałam takie :0 specjalnie pisze w czasie przeszłym bo futro zezarł podczas 3h podrózy ;) jeszcze w starym aucie co na tylnej kanapie jezdził. teraz tazz w bagazniku jeżdzi. a jeszcze nie spotkałam takiego pokrowca który by mi zabezpieczył zagłówki i góre kanapy w momencie rozłożenia w bagazniku :shake: Quote
malawaszka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='jambi'] ... a co ja Ci będę tu wymieniać, zresztą, za niektóre "rzeczy" jedni mnie właśnie lubią, podczas gdy inni za to samo mnie nie znoszą :megagrin: co poradzisz? :niewiem: [/QUOTE] jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Fides79']ooo to zdolny ten Twój chłopczyk ;)[/QUOTE] :) a pewnie tylko te zdolności to troche nie w ta strone co ja bym chciała;p Quote
jambi Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 [quote name='Saththa']:) a pewnie tylko te zdolności to troche nie w ta strone co ja bym chciała;p[/QUOTE] jako rzekła malawaszka: [quote name='malawaszka']jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :eviltong: Quote
WATACHA Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Oj każdy ma tam jakieś wady.U nas jak ktoś wsiada do samochodu, to zaraz, że psami capi.Więc jak nie pasuje to niech sobie na piechotkę zasuwają :).No i kłaki po całym samochodzie latają, ale da się przywyknąć.Najgorzej moja mama zrzędzi. Quote
Culineo Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 a my mamy kratke oddzielająca bagażnik od siedzeń i ani się mały nie pcha, ani nie ma jak pobrudzić to siedzi w swojej 'klatce i ogląda świat :D [B]jambi[/B] mi właśnie tez najbardziej odpowiada sznaucer :loveu: a to co mówiłaś o 'jedyności' każdego psa to racja, każdy ma inny charakter i każdy 'uczy nas' czego innego ;) Quote
bianka19 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 cześć, my pierwszy raz, ale oczywiście będziemy wpadać. ;) Quote
ludwa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 zapraszam do naszych kolejnych podopiecznych. Co prawda nie ma sznaucerów ale są szorściaki. Teszzzzz na "SZ" ;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213163-LANDRYNKA.-Sama-słodycz.-Kto-się-przyklei-do-takiego-cukiereczka?p=17472835#post17472835"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2131...5#post17472835[/COLOR][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213162-Koko-Dżambo-i-do-domu.-Dwa-czarn******-na-tropie"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2131...****-na-tropie[/COLOR][/URL].... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213161-Malutka-LULKA.-Połamany-ogonek.-Potrzebuje-DOMU-i-POMOCY"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2131...-DOMU-i-POMOCY[/COLOR][/URL] Zaglądnijcie Cioteczki:-( Quote
ludwa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 ....................rozpędziłam się za bardzo;) Quote
Guest papillonek Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Super galeria :loveu:coś jak pamiętnik :) To w jakim teraz psy są wieku?? Quote
wilczy zew Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='papillonek']Super galeria :loveu:coś jak pamiętnik :) To w jakim teraz psy są wieku??[/QUOTE] przecież w galerii,którą chwalisz jest napisane i to niedawno Quote
Dr.Cadi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Same śliczne piękności w tej galerii ; ) Pozdrawiam i zapraszam na galerię Złotej ;* Quote
Guest papillonek Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='wilczy zew']przecież w galerii,którą chwalisz jest napisane i to niedawno[/QUOTE] Tu jest 130 stron :roll: Quote
Saththa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='papillonek']Tu jest 130 stron :roll:[/QUOTE] 132 gwoli ścisłości :razz: Quote
Recommended Posts