Saththa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='WATACHA'] [B]Saththa musi być bardzo miłą kobietką :) jak dziecko się tak do niej garnie, no chyba, że go czymś przekupiła ;)[/B][/QUOTE] Tiaaaa przekupiłam :lol: ja osobiście to za dzwiećmi nie przepadam;) wiec nie przekupiam.... :lol: Quote
Fides79 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [QUOTE]Saththa musi być bardzo miłą kobietką :smile: jak dziecko się tak do niej garnie, no chyba, że go czymś przekupiła ;-)[/QUOTE] do przekupstwa pewnie użyła podstępem Taziorka :cool3: a teraz jeszcze sie przyznać nie chce :lol: Quote
jambi Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='malawaszka'] fajnie włoski! zmiana duża po tym do było, ale ja Cię kocham w tych krótkich co kiedyś wstawiałaś :D[/QUOTE] ja wiem, ja wiem, ale niestety darling, takich krótkich to już nie będzie raczej ;) [quote name='Fides79'] dobrze, że juz zjadłam bo bym miała monitor w sosie pomidorowym i makaronie :lol!:[/QUOTE] to nie jedz jak czytasz mój wątek :eviltong: b.t.w ja tez miałam dziś spaghetti ;) [quote name='klaudusia0219']ślicznie i młodziej (nie żeby coś :eviltong:) ! bardzo mi się podoba :loveu:[/QUOTE] merci, merci :) ... ale że jak "młodziej"... ponoć długie włosy odmładzają ... a wogóle to ja jestem śliczna i młoda więc to oczywiste (nie żeby coś :evil_lol: ) [quote name='WATACHA']Fryzurka bardzo mi się podoba, do twarzy Ci. Zresztą jakos tak promieniejesz, nie wiem czy to fryzura czy urlop tak na to wpłynęły. [/QUOTE] [COLOR=blue][COLOR=black]dziekuję, co do promieniowania, to raczej - urlop[/COLOR] [/COLOR]:p [quote name='WATACHA']Właśnie wczoraj miałam się zapytać o Balbinkę i basseta (w sensie zdrowia) , ale zapomniałam.Więc jak zdrowie piesków[/QUOTE] [B]Dziś odebrałam wynik histopatologii Balbiny - gruczolaki - [COLOR=red]postać łagodna[/COLOR]!!!!! :multi: :multi: :multi:[/B] co do basseta... minęły prawie 3 tygodnie, kilka wizyt u weta, kolejne antybiotyki a jestesmy w punkcie wyjścia... aktualnie hodujemy w uchach obcą cywilizację... [quote name='WATACHA']Saththa musi być bardzo miłą kobietką :) [/QUOTE] tak, Saththa jest zdecydowanie bardzo miłą kobietką :) .. pali, pije, klnie jak szewc, nie lubi dzieci :diabloti: ... ale to tak jak ja, z wyjątkiem tego ostatniego :eviltong: Quote
Culineo Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='jambi']jmerci, merci :) ... ale że jak "młodziej"... ponoć długie włosy odmładzają ... a wogóle to ja jestem śliczna i młoda więc to oczywiste (nie żeby coś :evil_lol: )[/QUOTE] no wiadomo, że śliczna i młoda, ale w tych włosach bardziej młodziezowo i wgl.. bardziej :D i młodniej :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Fides79']do przekupstwa pewnie użyła podstępem Taziorka :cool3: a teraz jeszcze sie przyznać nie chce :lol:[/QUOTE] Nyyyyyy wine trzeba udowodnic :lol::) [quote name='jambi']j tak, Saththa jest zdecydowanie bardzo miłą kobietką :) .. pali, pije, klnie jak szewc, nie lubi dzieci :diabloti: ... ale to tak jak ja, z wyjątkiem tego ostatniego :eviltong:[/QUOTE] heheh to mnie podsumowałaś :lol: bardzo trafnie własciwie hahaha Ciesze się - apropo Biby I co z fredem bedzie? Oprócz najazdu obcej cywilazji? i jak to w punkcie wyjscia? w sensie ze tak źle ze nic sie nie daz robic czy co? Quote
Tekla64 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 jaaa ale ci dziewczyny schlebiaja ?! chca cos od ciebie czy jak? jak ja napislam juz dawno to nie zauwazylas hihihi ale mnie jak juz mowilam bardzo sie podoba Sandra naprawde fajna kobitka , a z tymi dziecmi sie moze zmienic kiedys a jak nie to tez nie musi byc zle hihihi a to ze sie brdzo ciesze ze Bibi ma -miala gruczolaki to chyab wiesz , dzielna dziewczynka Quote
malawaszka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='jambi'] tak, Saththa jest zdecydowanie bardzo miłą kobietką :) .. pali, pije, klnie jak szewc, nie lubi dzieci :diabloti: ... [/QUOTE] nooo swój człek :D super, że łagodne gruczolaki!!!! Quote
Fides79 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [QUOTE]b.t.w ja tez miałam dziś spaghetti ;-)[/QUOTE] he he ja nie miałam spaghetti, tylko rigatoni z sosem własnego pomysłu :cool3: :) [QUOTE]tak, Saththa jest zdecydowanie bardzo miłą kobietką :smile: .. pali, pije, klnie jak szewc, nie lubi dzieci :diabloti: ... ale to tak jak ja, z wyjątkiem tego ostatniego :eviltong:[/QUOTE] ja tez tak mam, tylko nie palę, a dzieci nie wszystkie lubie :evil_lol: [QUOTE]Dziś odebrałam wynik histopatologii Balbiny - gruczolaki - [COLOR=red]postać łagodna[/COLOR]!!!!! :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] :multi::multi: super wiadomość :lol: [B] [/B] Quote
zerduszko Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='jambi'] [B]Dziś odebrałam wynik histopatologii Balbiny - gruczolaki - [COLOR=red]postać łagodna[/COLOR]!!!!! :multi: :multi: :multi:[/B][/QUOTE] Świetne wieści :multi: Ale zmianę zaliczyłaś, wow :-o Quote
malawaszka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='zerduszko'] Ale zmianę zaliczyłaś, wow :-o[/QUOTE] to już tylko Ty nie pokazałaś :D Quote
jambi Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Ja sie bardzo cieszę że Wam sie moja nowa fryzura podoba :) i ciesze się, że się cieszycie, że z Balbinką tak się szczęśliwie skończyło :) [B]Saththa[/B], co będzie z Fredem to ja nie wiem, prawdopodobnie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie leczenie.... na razie wet kazał odstawić leki, co by inwazja obcych w uchu jeszcze bardziej sie rozwinęła... trzeba pobrac wymaz bo prawie 3 tygodniowa kuracja, 3 różne antybiotyki i ni huhu nie jest lepiej - dlatego mówie, że jesteśmy w punkcie wyjścia...:roll: a...... coś dla Ciebie Sandra specjalnie... pamiętasz obrożę?... tylko nie pytaj "którą"... TĄ ... żeby nie było, że gadałam aby gadać.... [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/691/p1060397s.jpg/"][IMG]http://img691.imageshack.us/img691/5905/p1060397s.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/696/marzec200712.jpg/"][IMG]http://img696.imageshack.us/img696/733/marzec200712.jpg[/IMG][/URL] :-( Quote
Saththa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Kasia co do obrozy. oczywiście, ze pamietam. I wierzyłam Ci na słowo tak miedzy nami :) (i wszytskimi nami) Potężna szyjka;) Tazzman chuderlak :) :calus: A co do Freda to o cholera co mu w tych uszach sie zaległo;/ Quote
Fides79 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Saththa'] A co do Freda to o cholera co mu w tych uszach sie zaległo;/[/QUOTE] obcy, obcy są wszędzie :eek2: Quote
WATACHA Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='jambi']ja wiem, ja wiem, ale niestety darling, takich krótkich to już nie będzie raczej ;) [B]Nigdy nie mów nigdy :)[/B] to nie jedz jak czytasz mój wątek :eviltong: b.t.w ja tez miałam dziś spaghetti ;) [B]A ja wczoraj, a dziś dokończyłam.[/B] merci, merci :) ... ale że jak "młodziej"... ponoć długie włosy odmładzają ... a wogóle to ja jestem śliczna i młoda więc to oczywiste (nie żeby coś :evil_lol: ) [B]No nikt nawet nie śmiał pomyśleć inaczej[/B] [COLOR=blue][COLOR=black]dziekuję, co do promieniowania, to raczej - urlop[/COLOR] [/COLOR]:p [B]Tak też myślałam[/B] [B]Dziś odebrałam wynik histopatologii Balbiny - gruczolaki - [COLOR=red]postać łagodna[/COLOR]!!!!! :multi: :multi: :multi:[/B] [B]Bardzo się cieszę[/B] co do basseta... minęły prawie 3 tygodnie, kilka wizyt u weta, kolejne antybiotyki a jestesmy w punkcie wyjścia... aktualnie hodujemy w uchach obcą cywilizację... [B]Osz Ty, będziecie sławni, pierwsza hodowla na świecie[/B] tak, Saththa jest zdecydowanie bardzo miłą kobietką :) ..[B] pali, pije, klnie jak szewc, nie lubi dzieci [/B]:diabloti: ... ale to tak jak ja, z wyjątkiem tego ostatniego :eviltong:[/QUOTE] [B]To tak jak ja kiedyś, bo palenie rzuciłam, czasem do piwka sobie zakopcę Podobnież synowie szukają żon pod katem rodzicielki.[/B] Quote
jambi Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='WATACHA'][B]To tak jak ja kiedyś, bo palenie rzuciłam, czasem do piwka sobie zakopcę Podobnież synowie szukają żon pod katem rodzicielki.[/B][/QUOTE] to ja nie wiem czy sie bać czy cieszyć... - pale - pije (ale tylko piwo) - przeklinam - niezdrowo sie odżywiam - nigdy nie sprzątam w samochodzie - jestem aspołeczna - wole iść z psem na spacer niż na imprezke ze znajomymi - strasznie dużo gadam... nie zawsze na temat i z sensem... i takie tam różne jeszcze inne... Quote
WATACHA Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='jambi']to ja nie wiem czy sie bać czy cieszyć... - pale - pije (ale tylko piwo) - przeklinam - niezdrowo sie odżywiam - nigdy nie sprzątam w samochodzie - jestem aspołeczna - wole iść z psem na spacer niż na imprezke ze znajomymi - strasznie dużo gadam... nie zawsze na temat i z sensem... i takie tam różne jeszcze inne...[/QUOTE] To już musisz sama ocenić, usiąść przed lustrem i zadać sobie pytanie czy ja drugą taką zniosę ? Czy mogła byś bliżej określić "takie tam różne..inne".Troszkę mnie to zaintrygowało. Quote
wilczy zew Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jambi fryzura super [url]http://desmond.imageshack.us/Himg89/scaled.php?server=89&filename=dsc00543d.jpg&res=medium[/url] cieszę się z wyników Balbinki biedny Fred-zatłuczemy obcych to ja nie jestem swój człowiek bo nie klnę i nie palę Quote
jambi Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='klaudusia0219']ale śliczny olbrzym :loveu: ![/QUOTE] tak Klaudia... był piękny, był mądry i ... no właśnie, był :( :( :( :( :( :( Quote
Culineo Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='jambi']tak Klaudia... był piękny, był mądry i ... no właśnie, był :( :( :( :( :( :([/QUOTE] przykro, zawsze szkoda takich wspaniałych przyjaciół :( nie wiem czy jeszcze kiedyś planujesz olbrzyma, ale widać po miłości Twojej do nich, że chyba tak :) chociaż wiadomo, że żaden nigdy nie będzie NIM, tym jedynym :( Quote
WATACHA Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='jambi']tak Klaudia... był piękny, był mądry i ... no właśnie, był :( :( :( :( :( :([/QUOTE] Trudno poruszać ten temat, ale jak już wspomniałaś to powiedz jak sobie radzisz z tym, że go nie ma :(? Quote
Tekla64 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 no obroza znakoma nie powiem ja slyszalam ze to krotkie odmaladzaja ale ostatnio wlasnie w tv powiedzili mi ze ino niektre kobiety kazdy se musi radzic i to jak uma pale duzo pije... klne duzo mam corki wiec nie mam problemu z ta druga Quote
Paula03 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Długo nic nie pisałam, ale cały czas podczytuję ;) [url]http://desmond.imageshack.us/Himg89/scaled.php?server=89&filename=dsc00543d.jpg&res=medium[/url] Masz świetną nową fryzurkę :) Bardzo ładnie wygładzasz :) Dobre wieści z tymi wynikami Balbinki! :) Quote
Recommended Posts