Saththa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Noooo super;) A jak nocka? I Ranek? trzeba ją będzie zwiazac hehe coby nadpobudliwa nie była;) Quote
jambi Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 no chyba trzeba będzie, bo właśnie moja mama dzwoniła, że Bibce chyba podłoga wydała się niekoniecznie wygodna i wskoczyła na fotel - sama! Quote
Tekla64 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 mowilam ze to mala diablica i ze sie tak latwo nie podda , szybko dojdzie do siebie a jak ja znam to nic dziwnego ze nie chce na podlodze hihihi , krzeselka i fotele sa duuuzzzo wygodniejsze!!! iesze sie i tylko oby tak dalej Quote
jambi Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Fakt, u Magdy doskonale moje dziewczynki wykorzystywały krzesełka, po 3 dniach wszyscy domownicy nauczyli się że jak chcą usiąść to najpierw trzeba spojrzeć czy aby nie zajęte :megagrin: Moja mała diablica :loveu: Quote
jambi Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 To jeszcze troche Bibki z wakacji u Magdy :) i z profilu i z drugiego i z Magdą w tle ;) i takie sobie śmieszne zdjęcie :p Quote
malawaszka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 super!!!! :klacz: ja nie mogę sobie zakodować, że Bibi ma 12 lat! Quote
jambi Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 no jeszcze tak nie do końca ;) Bibka jest ze stycznia 2000, między nią a Aronem były niespełna 2 lata różnicy; żeby było śmieszniej, nawet moje małe ADHD Mia nie jest już młódką, w listopadzie kończy 10 lat! :) Quote
malawaszka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 jambi napisał(a):no jeszcze tak nie do końca ;) Bibka jest ze stycznia 2000, między nią a Aronem były niespełna 2 lata różnicy; żeby było śmieszniej, nawet moje małe ADHD Mia nie jest już młódką, w listopadzie kończy 10 lat! :) no to Ty gdzieś napisałaś że 12? czy sobie to wymysliłam? :splat: Quote
zerduszko Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 malawaszka napisał(a):no to Ty gdzieś napisałaś że 12? czy sobie to wymysliłam? :splat:Pisała o 12, w zasadzie to bliżej do 12 już, ale... w tym wieku to się zaniża już :) Quote
Fides79 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 dzielna dziewuszka :loveu: ale z tym spacerowaniem i wskakiwaniem na fotel po operacji to jak przeczytałam to nadal sie utwierdzam ze z Felkiem to klony :lol: Quote
jambi Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 no to chyba ja pisałam o tych 12-tu :lol: no zawyżyłam jej troszeczke no ;) to, żeby już było wszystko jasne - dokładnie 11 i pół, urodzona 23.01.2000 roku .... lae jak tak na nią patrze to i przy tych 12-tu będzie śmigała jak fryga :lol: właśnie byliśmy o doktora, doktor zachwycony, że tak dobrze (tfu tfu), Balbina urąbała lekarza przy próbie podania zastrzyku :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 i dobrze co bedzie jej dalej krzywde robil hihihi mowilam ze diablica hihihi wszystkie sie moje sie ich deczko obawiali jak je przekladali z krzesla na krzeslo albo na kolana najpiekniejsze bylo jak to Irek podniosl Bibe z krzesla i tryzmajac ja w obu rekach przed soba powiedzial spokojnie i dobitnie "ona mnie zre"!!! Quote
wilczy zew Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 twarda sztuka tak Bibi jak również Irek :lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Tekla64 napisał(a): najpiekniejsze bylo jak to Irek podniosl Bibe z krzesla i tryzmajac ja w obu rekach przed soba powiedzial spokojnie i dobitnie "ona mnie zre"!!! hahahahah dobre :lol: Quote
Saththa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 jak ja przyjechałam to juz był troszku popłoch bo wiadomo było, że któraś gryzie tylko wciąz zapominane która :lol: przy zestawianiu z kolan na ziemie :) Quote
jambi Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 ejże, ale to MIA żre! Bibka jest grzeczna :grins: ... z reguły co i tak zdje sie nie stanowiło różnicy, bo jak ktoś którąś z kolan zdejmował lub na te kol.ana brał, to pytał sie "czy to ta co gryzie" dopiero w momencie jak juz brał.... a Irek faktycznie, ostoja spokoju hihihi... cudne to było :) Quote
Maalwi Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Aale śliczna jest, imienniczka mojej Bibi :D A sznupkom powinny stac czy klapa uszy? Quote
WATACHA Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ewentualnie mieszańcom z nietoperkiem stoją :) Quote
Saththa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 WATACHA napisał(a):ewentualnie mieszańcom z nietoperkiem stoją :) ahhh te nietoperki wszedzie się wtrącają ;) Jak tam Biba dzis?:) Quote
WATACHA Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Saththa napisał(a):ahhh te nietoperki wszedzie się wtrącają ;) Jak tam Biba dzis?:) Pewnie śmiga tylko :) Quote
jambi Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Maalwi napisał(a): A sznupkom powinny stac czy klapa uszy? zasadniczo - klapać; WATACHA napisał(a):ewentualnie mieszańcom z nietoperkiem stoją :) ewentualnie nie-mieszańcom również - jak widać na załączonych obrazkach, w drzewie genealogicznym Biby nietoperka nie stwierdzono, a jak widzisz - uszy stoją... z drugiej strony, co się dziwić, przez 100 lat ucha kopiowano, walczono o jak najmocniejszą chrząstkę, potem sie odwidziało ... gdyby Biba miała uszy kopiowane - nikt nie widział by problemu a tak? ... z drugiej strony nie myślcie, że wszystkie te, które mają tak pięknie klapnięte uszy mają je takie z natury... duża ich część ma je takie dzięki zaawansowanej chirurgii... co do samopoczucia mojej nietoperzowatej Balbiny - myśle, że czuje sie dobrze, zważywszy na to, że chirurg miał niezłe jaja z plastyką w jej przypadku - bynajmniej nie uszu... na spacerach biega, załatwia się, je, pije - czyli póki co dobrze :) Mia za to jeździ teraz sama na działke i zachowuje sie jak autystyczne stworzenie, nie szczeka, nie biega, głownie leży na ławce... Quote
wilczy zew Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='jambi']z drugiej strony nie myślcie, że wszystkie te, które mają tak pięknie klapnięte uszy mają je takie z natury... duża ich część ma je takie dzięki zaawansowanej chirurgii... niby rozumiem złożone literki ale jednak nie rozumiem,objaśnij mnie Mia za to jeździ teraz sama na działke i zachowuje sie jak autystyczne stworzenie, nie szczeka, nie biega, głownie leży na ławce... bidulka,pewnie czuje się opuszczona Quote
Recommended Posts