Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...w gardle stanęli... zagadali na śmierć.... ach Wy! :lol:

lilo - solennie obiecuje nadrobić i czytać wszystkie wątki, a nawet więcej jak tylko mi sie urlop skończy i wróce do pracy :) teraz po pierwsze jestem w ciągłym biegu a po drugie mam tak szalony mobilny internet, że az mi sie nie chce...;)

Posted

[quote name='Tekla64']idz sie robic na bostwo i dawaj do oceny fotecki

ciekawa jestem jak bedziesz teraz wygladac[/QUOTE]

ja też ja też!!!

hahaa pies w kapoku z powodu deszczu - dobreee :roflt: hahahaha

Posted

ja tez jestem szczęściarą i widziałam, nowa fryzura bardzo fajna :p
mam nawet mms-a w telefonie i moze bym wstawiła zdjęcie ale nie wiem czy Jambi nie bedzie miała nic przeciwko :roll:
wiec musicie poczekac na zgodę albo az sama się ujawni :cool3:

Posted

ach joj, przegapiłam :oops:

co do zdjęcia - zgody nie dam bo tamto zdjęcie robiłam sama komórką i wyglądam na nim jak pół d... zza krzaka ... musicie poczekać aż zrobie ładniejsze ;)
a co poradze - niektóre z was dostały mmsa a niektóre nie, z prostego powodu - do niektórych nie mam telefonu!!! :lol:

Posted

[quote name='jambi']
co do zdjęcia - zgody nie dam bo tamto zdjęcie robiłam sama komórką i wyglądam na nim jak pół d... zza krzaka ... musicie poczekać aż zrobie ładniejsze ;)
[/QUOTE]

oj tam, oj tam, nie wymyślaj

niech Ci Szymek zrobi :cool3:

Posted

[quote name='jambi']ach joj, przegapiłam :oops:

a co poradze - niektóre z was dostały mmsa a niektóre nie, z prostego powodu - [B]do niektórych nie mam telefonu!!![/B] :lol:[/QUOTE]

Tu poprosze o inny pretekst ;)

Posted

[quote name='WATACHA']Tu poprosze o inny pretekst ;)[/QUOTE]
No właśnie jest jeszcze tajne pidablju - można rozsyłać niepublicznie :cool3: :evil_lol:

Posted

Zapraszam na nowy bazarek

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/212884-**********Ciuchy-ciuchy-i-jeszcze-raz-ciuchy-)-Na-Lenoxa-i-Lizaka-do-24.08[/URL]**********

Posted

A ja mam kolejne bazarkowe zaproszenie, bo nam się zapsienie szykuje...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/212934-*-*-*-*-*Marynowana-cukinia.-PYCHOTKA-)-Na-Lizaka-i-Leboxa.-Do-20.08[/URL]-*-*-*-*-*-*