Atomowka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Fotki rewelacyjne, domki powinny się bić o niego. Co do transportu to na razie nic nie skombinowałam. Może jakaś ciotka z wątku ma chwilkę czasu żeby podwieźć chłopaka do weta? Quote
Bonsai Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Skoro fotki tak się podobają to jeszcze jedna, dzisiejsza: [IMG]http://i909.photobucket.com/albums/ac294/piegus_foto/JS7H1461.jpg[/IMG] Ewa, jutro nie dam rady. Najprędzej w środę. Hm? Quote
Bartiśkowa_ Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Cudny jest :loveu: Trzymam kciuki za domek ;) Quote
bico Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 jeśli chodzi o weta, to czekam w gotowości na kwotę dokładną, tak do 50 zł dam radę i nr konta na pw. [SIZE=3][B]Dziewczyny, a tutaj zobaczcie, jaki szkielecik w schronie w Dzierżoniowie:crazyeye::-([/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Proszę Was, zajrzyjcie do kolegi Pixelka, do psiaka w typie labradora - Labusia. Zdjęcia z postu nr 143 i dalej wywołują szok!:crazyeye::-( Z psiaka zostały tylko skóra i kości:placz: Wygląda strasznie, szkielecik i nie wiemy jaka jest tego przyczyna:shake::-( Dla porównania można zobaczyć foty z pierwszego postu i obecne link do wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186380-Nie-ma-juz-po%C5%82owy-psa-pom%C3%B3%C5%BCcie-og%C5%82aszac-wkrotce-odejdzie-za-TM/page15"]http://www.dogomania.pl/threads/1863...e-za-TM/page15[/URL][/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Teraz:crazyeye::-([/B][/SIZE][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/4212/labumasakra.jpg[/IMG] [SIZE=3][B]Miesiąc wcześniej[/B][/SIZE] [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/4010/labu4.jpg[/IMG] Quote
Piromanka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 bico, numer konta Pixelka to moje konto. Przesłać jeszcze raz, czy masz? Quote
Ewa&Duffel Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ale piękny myśliciel :loveu: [url]http://i909.photobucket.com/albums/ac294/piegus_foto/JS7H1461.jpg[/url] [quote name='Bonsai'] Ewa, jutro nie dam rady. Najprędzej w środę. Hm?[/QUOTE] W środę niestety jestem już umówiona z koleżanką i jej goldenką na Moczydle... Czwartek tez nie bardzo, bo w piątek nad ranem wyjeżdżam i muszę się na spokojnie przygotować. Trudno, jakas okazja na pewno jeszcze bedzie ;) Quote
Atomowka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A ja powtórzę pytanie czy jakaś dobra ciotka ma chwilkę czasu, żeby przewieść Pixelka do tańszego weta? Quote
Piromanka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [COLOR=DarkGreen][U][B]AKTUALIZACJA:[/B][/U][/COLOR] [INDENT][INDENT] [B]Doszły wpłaty:[/B] [B][COLOR=#800080]Paulinken - 25 zł TERESA BORCZ - 20 zł czerda - 50 zł Ewa S. Warszawa - 10 zł ZDRAPKA - 50 zł Havanka - 15 zł bico - 30 zł Halina St. z Kielc- 40 zł Justa - 10 zł [U]Razem: 250 zł[/U] [COLOR=DarkGreen]Bardzo dziękujemy!!!!!!!! [COLOR=Black]Wydatki: [COLOR=Red]110 zł - transport do DT [SIZE=4][COLOR=DarkSlateGray] PIXEL ma na koncie 140 zł[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/B] [/INDENT][/INDENT] Quote
bico Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Piromanka']bico, numer konta Pixelka to moje konto. Przesłać jeszcze raz, czy masz?[/QUOTE] wpłacę na konto dopiero wtedy, gdy dokładnie będę wiedzieć ile wyniosło szczepienie przeciw wściekliźnie i odrobaczenie, a póki co tego nie wiemy. Mam numer konta;) Quote
Bonsai Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Daję sobie jeszcze jeden dzień (do środy) na znalezienie tańszego weta... Jeśli nie znajdę lepszej alternatywy w okolicy, to trudno - pójdę do weta na Białobrzeskiej i zapłacę tyle, ile wyjdzie... Coś za coś, DT u mnie bezpłatny, ale zdzierają mnie na wecie i nic na to nie poradzę - najwyżej bico da 50 zł, a jeśli nie daj Boże wyjdzie więcej, to pokryje się z reszty środków. Nie mogę odkładać tego w nieskończoność. :shake: Wirusówki zrobię już w Kaliszu, to tam zaoszczędzę i wyjdzie na jedno. Quote
kamilawa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Piromanka']Podnoszę Pixelka!!!![/QUOTE] Coś cicho u Pixelka. Na górę chłopaczku. Quote
Bonsai Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='kamilawa']Coś cicho u Pixelka. Na górę chłopaczku.[/QUOTE] Z ogłoszeń też ani pół odpowiedzi. :shake: Trzeba będzie zrobić mu Allegro. Pomyślę też nad jakimiś plakatami do rozwieszenia, tylko będę miała problem z wydrukowaniem tego, bo nie mam drukarki... Mały jest super, bardzo grzeczny, no poza małymi wyjątkami typu zżeranie wszystkiego jadalnego co znajdzie, i od śmietników też trzeba go odciągać - ale co się dziwić, przez ostatnie miesiące to była jego jedyna stołówka. Teraz sobie śpi i śni, że biega, słodko rusza łapkami. :) Quote
kamilawa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Kochany maluszek. O allegro mogę poprosić :) Zaraz napiszę PW. Ciociaaaa, a może masz jakieś fotki co by nam pokazać? ;) Quote
Piromanka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='erka']Kasę za transport dostałam, dziekuję:).[/QUOTE] Dziękuję za informację. Quote
Moniek193 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Piesek jest naprawdę cudny! Gdybym mogła mieć 2 bestyjkę w domu, to chyba bym się nie oparła :loveu: Cudak!! Quote
Atomowka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Bonsai a u Ciebie na dzielnicy nie ma innych wetów? Bo ten o którym piszesz to straszny zdzierca, a chyba transportu nie ogarniemy Quote
Bonsai Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Fot nowych nie mam, nie miałam dziś czasu na spacer z aparatem, ale mały wzbudza we wszystkich psiarzach spotkanych na spacerze zachwyt - nikt nie wierzy, że ten pies jeszcze 4 dni temu latał po polach. Bestia szybko się uczy. Dziś też dostał szyję indyczą, bo tak płakał, jak mój Pieg BARFował, a on karmę. Jaki był szczęśliwy z prawdziwego mięcha!!! :) Jutro będą foty. :razz: Co do weta, znam tylko tego, jakoś nie miałam dotąd potrzeby znalezienia innego, z resztą jako studentka często się przeprowadzam i generalnie znam każde miejsce, ale tylko po trochu. Quote
bico Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Atomowka']Bonsai a u Ciebie na dzielnicy nie ma innych wetów? Bo ten o którym piszesz to straszny zdzierca, a chyba transportu nie ogarniemy[/QUOTE] dołączam się do zapytania;) Quote
Bonsai Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='bico']dołączam się do zapytania;)[/QUOTE] Edytowałam swój poprzedni post: "Co do weta, znam tylko tego, jakoś nie miałam dotąd potrzeby znalezienia innego, z resztą jako studentka często się przeprowadzam i generalnie znam każde miejsce, ale tylko po trochu." Quote
bico Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 może poszukaj wetów w Twojej okolicy za pomocą np. ZUMI? Quote
Recommended Posts