Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']"mój" Brutus znalazł dom i postanowił podarować Nextowi 50zł.Nie są to duże pieniądze, ale zawsze coś... :smile: Nr konta proszę wysłać do [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/91857-Nikus"][COLOR=#4444ff]Nikus[/COLOR][/URL]. Jak wpłyną pieniądze, proszę o potwierdzenie na wątku Brutusa [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/186166-Brutus-teraz-Rufus-Pojechał-do-DS-Proszę-trzymajcie-kciuki!/page141"][COLOR=#4444ff]KLIK[/COLOR][/URL][/QUOTE]

Czy nr konta został wysłany do Nikus??

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sylwiaso']Dziękujemy z całego
Serducha Skarpecie Owczarkowej,karma doszła dziś 30kg:multi::multi::loveu::multi:[/QUOTE]

Fajnie :)
SMACZNEGO życzymy Nextowi :)
Potwierdźcie proszę jeszcze na watku SKARPETY (link mam w podpisie)
[B]Sylwiaso[/B], znalazłaś przy karmie tą fakturkę ?

Posted

Ciociu DONko zapomniałam wczoraj wysłać Ci smsa,że list wysłany w środku jest fakturka.Jeszcze raz bardzo,bardzo serdecznie Dziękujęza karmę w imieniu Nexia:buzi::buzi::modla::modla::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='DONnka']Fajnie :)
SMACZNEGO życzymy Nextowi :)
...[/QUOTE]

[quote name='egradska'].....
- każdy wnioskodawca, który otrzymał pomoc, jest zobowiązany w terminie do 6 tygodni od wypłaty środków zwrócić 15% kwoty uzyskanej pomocy w formie bezpośredniej wpłaty albo bazarku na rzecz skarpety....
[/QUOTE]

[B]Informuję jako wnioskodawca, że dzisiaj wysłałam pieniążki :)[/B]

[QUOTE]
04-06-2013

PRZELEW ZEWNĘTRZNY WYCHODZĄCY

SMON
UL. CHAŁUBIŃSKIEGO 22/83
80-807 GDAŃSK

89249000050000450012645830

OD MEMORY - ZWROT 15% KWOTY UZYSKANEJ POMOCY: NEXT - 188,90 ZŁ (KARMA)
-30,00 PLN[/QUOTE]

Posted

[quote name='sylwiaso']Ciociu DONko zapomniałam wczoraj wysłać Ci smsa,że list wysłany w środku jest fakturka.Jeszcze raz bardzo,bardzo serdecznie Dziękujęza karmę w imieniu Nexia:buzi::buzi::modla::modla::iloveyou::iloveyou:[/QUOTE]

[quote name='memory'][B]Informuję jako wnioskodawca, że dzisiaj wysłałam pieniążki :)[/B][/QUOTE]

Dziękujemy :loveu:
A zatem czekam na liścik ;)
[B]Memory[/B], działasz błyskawicznie ;)

Posted

już wpisuję , dogo troszkę szalało ... doszły pieniązki od agnieszki 103- 10 zł.
mdk 8 10zł.
i od brutuska 50 zł.

oczywiście kaska OD RAZU LECI DO NEXTA ;-)

Posted (edited)

[quote name='memory'][B]informuję jako wnioskodawca, że dzisiaj wysłałam pieniążki :)[/B][/quote]

memory jesteś nieoceniona !!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAMY WPŁATY Z FB -130 ZŁ I TYM SPOSOBEM SPŁACIŁYŚMY KWIECIEŃ !!! I MAM PYTANKO CZY W ZWIĄZKU Z TYM ŻE NEXCIOR DOSTAŁ KARMĘ MOZĘMY PRZEZ DWA MIESIĄĆE PŁACIĆ MNIEJ ?

Edited by AGA35
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='AGA35']mamy kolejne wpłaty z fb i nazbierałyśmy na kolejny miesiąc. Dziś wpłacimy za maj ..[/QUOTE]Dziś jest 10-ty i kolejny dług rośnie pieniążki nie wpłynęły.............

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Agnieszka103']Co słychać u Nexta? jak znosi te upały?[/QUOTE]Ciociu Agniesiu Dzięki Bogu dziś już chłodniutko,ale upały były straszne,dobrze,że mamy przed oknami wodę to Nexiu się schładzał,ale pomagało na chwilkę...zresztą i ja z samego rana boksy lałam wodą,ale za 30 min były już suche.Dobrze,że dziś odpoczniemy od słońca,bo te kilka dni były nie do zniesienia!

• 2 weeks later...
Posted

do tej pory wpłacałam na konto Agnieszki ale widzę ,że rozliczenie troszkę kuleje i nie jest uaktualniane. Mam pytanie może od sierpnia lepiej wpłacać na konto sylwiaso? Proszę o odpowiedź bo nie wiem co robić.