Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaso']Ciszaaaaaaa!!gdzie są wszystkie cioteczki,które kiedyś pomagały Nexiowi?:-([/QUOTE]

Pewnie niektóre się zniechęciły marazmem w temacie.
Na dogo zazwyczaj osoby decydujące o losie pieska toczą nieustającą walkę o zainteresowanie podopiecznym i o konkretną pomoc, rozsyłają prośby na PM, aktualizują i pilnują wątku na dogo i FB.
'Konkurencja' jest bardzo duża, datki same nie przyjdą, ludzie zwracają się tam, gdzie nagłaśnia się temat.
Jeśli nie widzi się takiej pracy, można sądzić, że los psa jest zabezpieczony i zapomnieć.

Ja o piesku nie zapomniałam, wywiązuję się ze swojej deklaracji, chociaż jak widzę, nie ujęto jej w rozliczeniu, chociaż pieniążki za pierwszy kwartał wpłaciłam na początku roku, 8 stycznia.
Wiem, że deklaracja skromna i niewiele znacząca w stosunku do potrzeb, ale zawsze to stała, a doraźnie dawałam ile mogłam.

Prośba do [B]sylwiaso[/B] - proszę, bądź tak dobra i podaj mi na PW dane do przelewu na Twoje bezpośrednie konto.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='memory']Pewnie niektóre się zniechęciły marazmem w temacie.
Na dogo zazwyczaj osoby decydujące o losie pieska toczą nieustającą walkę o zainteresowanie podopiecznym i o konkretną pomoc, rozsyłają prośby na PM, aktualizują i pilnują wątku na dogo i FB.
'Konkurencja' jest bardzo duża, datki same nie przyjdą, ludzie zwracają się tam, gdzie nagłaśnia się temat.
Jeśli nie widzi się takiej pracy, można sądzić, że los psa jest zabezpieczony i zapomnieć.

Ja o piesku nie zapomniałam, wywiązuję się ze swojej deklaracji, chociaż jak widzę, nie ujęto jej w rozliczeniu, chociaż pieniążki za pierwszy kwartał wpłaciłam na początku roku, 8 stycznia.
Wiem, że deklaracja skromna i niewiele znacząca w stosunku do potrzeb, ale zawsze to stała, a doraźnie dawałam ile mogłam.

Prośba do [B]sylwiaso[/B] - proszę, bądź tak dobra i podaj mi na PW dane do przelewu na Twoje bezpośrednie konto.[/QUOTE]ciociu memory nie powinno tak być jak jest,ale czasami można się zagubić tak jak piszesz trzeba walczyć i prosić,prosić ludzi o pomoc.Z całego Serca Dziękujemy Ci za pomoc:buzi::buzi:i bardzo się cieszymy,że jesteś z nami!!!:loveu:

Posted

[quote name='iwna5702']postaram sie realizować wpłaty z moich wczesniejszych deklaracji - po niedzieli zrobię przelew na 20 zl (prześlijcie mi prosze numer konta do wpłat)[/QUOTE]ciociu iwna5702 bardzo,bardzo Ci Dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[COLOR=#000000]Zapraszam na kolejny bazarek dla Nexta[/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240422-Co%C5%9B-dla-Pa%C5%84-szpilki-12-cm-)-z-pomoc%C4%85-dla-Nexta-OTWARTY-!!!?p=20507488#post20507488"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post20507488[/URL] :)

Posted

Zrobiłam właśnie przelew na 120zł bezpośrednio na konto[B] sylwiaso.
[/B]W ten sposób szybciej będzie miała w ręku jakiś zaległy grosik.
Do zaksięgowania jako wpłata do końca roku, a reszta na to co potrzebne, np. na odrobaczanie.

Posted

[quote name='memory']Zrobiłam właśnie przelew na 120zł bezpośrednio na konto[B] sylwiaso.
Do zaksięgowania jako wpłata do końca roku, a reszta na to co potrzebne, np. na odrobaczanie.[/QUOTE]

ale się Nexcik ucieszy :)

Posted

[quote name='memory']Zrobiłam właśnie przelew na 120zł bezpośrednio na konto[B] sylwiaso.
Do zaksięgowania jako wpłata do końca roku, a reszta na to co potrzebne, np. na odrobaczanie.[/QUOTE]:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='sylwiaso']AGA ja już dostałam od Agnieszki 103 pieniążki 15zł za co bardzo,bardzo serdecznie Dziękuję!:loveu::lol::loveu:[/QUOTE]

Ależ nie ma za co. To "kropla w morzu potrzeb". Uściski dla naszego chłopaka :)

Posted

Do zaksięgowania jako wpłata do końca roku, a reszta na to co potrzebne, np. na odrobaczanie.[/QUOTE]

i super ! bardzo dziekuje

Posted

Serdecznie zapraszam na kolejny bazarek dla Nexta

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240476-Ciuchowy-bazarek-dla-Nexta-Do-10-03-2013?p=20514265#post20514265[/url]

Posted

Zapraszamy na mega bazar tym razem dla naszych wszystkich 27-miu podopiecznych
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240580-Mega-bazar-kosmetyczno-ciuchowy-na-Zwierzaki-w-Potrzebie-do-15-03?p=20524148#post20524148[/url]

Posted

[quote name='sylwiaso']... Nexiu ... Dziękuje za pomoc...[/QUOTE]

Nextowi bardzo przydalaby się pomoc stała.
Akcje 'gaszenia pożaru' czyli zryw z bazarkami na pewno rozwiązują problemy finansowe, niestety, doraźnie.

Next potrzebuje albo stałego domu, albo stałych deklaracji, ktore zapewniłyby mu stabilność życia.
Może je spedzać w hoteliku, gdzie ma dach nad głową, pełną miseczkę, psie towarzystwo (którego niejeden domowy piesek może pozazdroscic) a dodatkowo znalezł ciepło i miłość człowieka.
Ale bez stałych deklaracji za miesiąc - dwa sytuacja się powtórzy.

Niechby najmniejsze, ale tylko deklaracje stałe mogą zapewnić Nextowi spokojne życie.
Wiec może ktoś zdecyduje się, choćby po 5 zł/mc..

Posted

[quote name='sylwiaso']Ciociu memory masz 100%rację!Nexiu prosi o pomoc:modla::modla::modla::buzi::buzi:[/QUOTE]

poproszę o nr konta- dam stałej 10,- a jak będę mogła czasem dorzucę coś extra:lol: