memory Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='sylwiaso']Ciszaaaaaaa!!gdzie są wszystkie cioteczki,które kiedyś pomagały Nexiowi?:-([/QUOTE] Pewnie niektóre się zniechęciły marazmem w temacie. Na dogo zazwyczaj osoby decydujące o losie pieska toczą nieustającą walkę o zainteresowanie podopiecznym i o konkretną pomoc, rozsyłają prośby na PM, aktualizują i pilnują wątku na dogo i FB. 'Konkurencja' jest bardzo duża, datki same nie przyjdą, ludzie zwracają się tam, gdzie nagłaśnia się temat. Jeśli nie widzi się takiej pracy, można sądzić, że los psa jest zabezpieczony i zapomnieć. Ja o piesku nie zapomniałam, wywiązuję się ze swojej deklaracji, chociaż jak widzę, nie ujęto jej w rozliczeniu, chociaż pieniążki za pierwszy kwartał wpłaciłam na początku roku, 8 stycznia. Wiem, że deklaracja skromna i niewiele znacząca w stosunku do potrzeb, ale zawsze to stała, a doraźnie dawałam ile mogłam. Prośba do [B]sylwiaso[/B] - proszę, bądź tak dobra i podaj mi na PW dane do przelewu na Twoje bezpośrednie konto. Quote
edyta12 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 hey! mam kontakt z aga35, niedlugo przesle 100. Quote
sylwiaso Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='memory']Pewnie niektóre się zniechęciły marazmem w temacie. Na dogo zazwyczaj osoby decydujące o losie pieska toczą nieustającą walkę o zainteresowanie podopiecznym i o konkretną pomoc, rozsyłają prośby na PM, aktualizują i pilnują wątku na dogo i FB. 'Konkurencja' jest bardzo duża, datki same nie przyjdą, ludzie zwracają się tam, gdzie nagłaśnia się temat. Jeśli nie widzi się takiej pracy, można sądzić, że los psa jest zabezpieczony i zapomnieć. Ja o piesku nie zapomniałam, wywiązuję się ze swojej deklaracji, chociaż jak widzę, nie ujęto jej w rozliczeniu, chociaż pieniążki za pierwszy kwartał wpłaciłam na początku roku, 8 stycznia. Wiem, że deklaracja skromna i niewiele znacząca w stosunku do potrzeb, ale zawsze to stała, a doraźnie dawałam ile mogłam. Prośba do [B]sylwiaso[/B] - proszę, bądź tak dobra i podaj mi na PW dane do przelewu na Twoje bezpośrednie konto.[/QUOTE]ciociu memory nie powinno tak być jak jest,ale czasami można się zagubić tak jak piszesz trzeba walczyć i prosić,prosić ludzi o pomoc.Z całego Serca Dziękujemy Ci za pomoc:buzi::buzi:i bardzo się cieszymy,że jesteś z nami!!!:loveu: Quote
sylwiaso Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='edyta12']hey! mam kontakt z aga35, niedlugo przesle 100.[/QUOTE]Kochana edytko12:buzi::sweetCyb::sweetCyb: Quote
sylwiaso Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='iwna5702']postaram sie realizować wpłaty z moich wczesniejszych deklaracji - po niedzieli zrobię przelew na 20 zl (prześlijcie mi prosze numer konta do wpłat)[/QUOTE]ciociu iwna5702 bardzo,bardzo Ci Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
willma Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [COLOR=#000000]Zapraszam na kolejny bazarek dla Nexta[/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240422-Co%C5%9B-dla-Pa%C5%84-szpilki-12-cm-)-z-pomoc%C4%85-dla-Nexta-OTWARTY-!!!?p=20507488#post20507488"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post20507488[/URL] :) Quote
AGA35 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='sylwiaso']ciociu iwna5702 bardzo,bardzo Ci Dziękujemy:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] serdecznie dziekujemy ;-) Quote
AGA35 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='edyta12']hey! mam kontakt z aga35, niedlugo przesle 100.[/QUOTE] poproszę Obraczuś o udostępnienie swojego pay pala ;-) Quote
memory Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Zrobiłam właśnie przelew na 120zł bezpośrednio na konto[B] sylwiaso. [/B]W ten sposób szybciej będzie miała w ręku jakiś zaległy grosik. Do zaksięgowania jako wpłata do końca roku, a reszta na to co potrzebne, np. na odrobaczanie. Quote
willma Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='memory']Zrobiłam właśnie przelew na 120zł bezpośrednio na konto[B] sylwiaso. [/B]W ten sposób szybciej będzie miała w ręku jakiś zaległy grosik. Do zaksięgowania jako wpłata do końca roku, a reszta na to co potrzebne, np. na odrobaczanie.[/QUOTE] ale się Nexcik ucieszy :) Quote
sylwiaso Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='memory']Zrobiłam właśnie przelew na 120zł bezpośrednio na konto[B] sylwiaso. [/B]W ten sposób szybciej będzie miała w ręku jakiś zaległy grosik. Do zaksięgowania jako wpłata do końca roku, a reszta na to co potrzebne, np. na odrobaczanie.[/QUOTE]:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Agnieszka103 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='sylwiaso']AGA ja już dostałam od Agnieszki 103 pieniążki 15zł za co bardzo,bardzo serdecznie Dziękuję!:loveu::lol::loveu:[/QUOTE] Ależ nie ma za co. To "kropla w morzu potrzeb". Uściski dla naszego chłopaka :) Quote
AGA35 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='memory']Zrobiłam właśnie przelew na 120zł bezpośrednio na konto[B] sylwiaso. [/B]W ten sposób szybciej będzie miała w ręku jakiś zaległy grosik. Do zaksięgowania jako wpłata do końca roku, a reszta na to co potrzebne, np. na odrobaczanie.[/QUOTE] i super ! bardzo dziekuje Quote
sylwiaso Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Pieniążki doszły od cioci memory,bardzo Dziękuję!!!!! Quote
AGA35 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Serdecznie zapraszam na kolejny bazarek dla Nexta [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240476-Ciuchowy-bazarek-dla-Nexta-Do-10-03-2013?p=20514265#post20514265[/url] Quote
memory Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Podrzuciłam tu Nexta [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240478[/url] Quote
AGA35 Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Zapraszamy na mega bazar tym razem dla naszych wszystkich 27-miu podopiecznych [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240580-Mega-bazar-kosmetyczno-ciuchowy-na-Zwierzaki-w-Potrzebie-do-15-03?p=20524148#post20524148[/url] Quote
Cień Nadziei Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 widziałem dzisiaj nexta, to nie ten sam pies. Potężny, świetna sylwetka... w sobotę będziemy u Sylwiaso, weźmiemy chłopaka na spacer i zrobimy aktualne zdjęcia :) jest na co popatrzeć :D Quote
zoja. Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 róbcie, róbcie. Zawsze to nadzieja w serce wstępuje, że niektórym się udaje, ze wychodzą z bagna pod sam szczyt. Byle do domu :} Quote
sylwiaso Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 AGA35 super bazarek!A Nexiu mocno ściska wszystkie Kochane cioteczki i Dziękuje za pomoc:buzi::buzi::bye: Nexiu odrobaczony!! Quote
memory Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='sylwiaso']... Nexiu ... Dziękuje za pomoc...[/QUOTE] Nextowi bardzo przydalaby się pomoc stała. Akcje 'gaszenia pożaru' czyli zryw z bazarkami na pewno rozwiązują problemy finansowe, niestety, doraźnie. Next potrzebuje albo stałego domu, albo stałych deklaracji, ktore zapewniłyby mu stabilność życia. Może je spedzać w hoteliku, gdzie ma dach nad głową, pełną miseczkę, psie towarzystwo (którego niejeden domowy piesek może pozazdroscic) a dodatkowo znalezł ciepło i miłość człowieka. Ale bez stałych deklaracji za miesiąc - dwa sytuacja się powtórzy. Niechby najmniejsze, ale tylko deklaracje stałe mogą zapewnić Nextowi spokojne życie. Wiec może ktoś zdecyduje się, choćby po 5 zł/mc.. Quote
sylwiaso Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Ciociu memory masz 100%rację!Nexiu prosi o pomoc:modla::modla::modla::buzi::buzi: Quote
mdk8 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='sylwiaso']Ciociu memory masz 100%rację!Nexiu prosi o pomoc:modla::modla::modla::buzi::buzi:[/QUOTE] poproszę o nr konta- dam stałej 10,- a jak będę mogła czasem dorzucę coś extra:lol: Quote
Recommended Posts