Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam wszystkich na bazarek dla Nexta
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239980-Damsko-m%C4%99sko-dzieci%C4%99cy-dla-Nexta-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-do-21-02-%21%21%21[/url]

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Kochani myślę,że to najwyższa pora,abym napisała jak wygląda sytuacja u naszego Nexta!Od początku listopada nie mam zapłaconego hoteliku wiem,że sytuacja Fundacji jest bardzo zła,ale to nie powód,żeby mnie unikać!!Powinno się rozmawiać!Miałam nadzieję,że dojdziemy do porozumienia dlatego nie chciałam pisać tego na wątku zaproponowałam pomoc w formie bazarków i umorzenia częściowego długu ,ale nadal widzę,że tylko ja dzwonię pytam i proszę o pomoc dla Nexia.Aga35 obiecała mi wysłać 300zł w poniedziałek do tej pory nie ma pieniążków i nikt do mnie nie dzwonił!!jest mi bardzo z tego powodu przykro.Z mojej strony wygląda to następująco listopad 429zł (350zł hotelik+79zł wyżywienie)grudzień gratis,styczeń 300zł i moje wyżywienie i luty będzie 300zł +wyżywienie z bazarku,który zrobili moi wolontariusze wyszło 64zł Dług wynosi 665 zł.Mam nadzieję,że po przeczytaniu mojego postu Aga35 się odezwie.

Edited by sylwiaso
Posted

[quote name='Agnieszka103']Poproszę dane do przelewu. Wpłacę skromne 10 zł[/QUOTE]Agniesiu,żadne skromne 10zł to bardzo dużo,ale poczekajmy na Age35 ja nawet nie wiem jak to rozliczać!

Posted

[quote name='sylwiaso']Kochani myślę,że to najwyższa pora,abym napisała jak wygląda sytuacja u naszego Nexta!Od początku listopada nie mam zapłaconego hoteliku wiem,że sytuacja Fundacji jest bardzo zła,ale to nie powód,żeby mnie unikać!!Powinno się rozmawiać!Miałam nadzieję,że dojdziemy do porozumienia dlatego nie chciałam pisać tego na wątku zaproponowałam pomoc w formie bazarków i umorzenia częściowego długu ,ale nadal widzę,że tylko ja dzwonię pytam i proszę o pomoc dla Nexia.Aga35 obiecała mi wysłać 300zł w poniedziałek do tej pory nie ma pieniążków i nikt do mnie nie dzwonił!!jest mi bardzo z tego powodu przykro.Z mojej strony wygląda to następująco listopad 429zł (350zł hotelik+79zł wyżywienie)grudzień gratis,styczeń 300zł i moje wyżywienie i luty będzie 300zł +wyżywienie z bazarku,który zrobili moi wolontariusze wyszło 64zł Dług wynosi 665 zł.Mam nadzieję,że po przeczytaniu mojego postu Aga35 się odezwie.[/QUOTE]

I wywołałaś mnie do tablicy . Kasę musiałam wysłać do lecznicy bo szczeniaki pochorowały się na porwo i musiałam wpłacić cokolwiek żeby je leczyć a miałam tylko 300 zł . przyznaję powinnam była zadzwonić.

Posted

[quote name='AGA35']I wywołałaś mnie do tablicy . Kasę musiałam wysłać do lecznicy bo szczeniaki pochorowały się na porwo i musiałam wpłacić cokolwiek żeby je leczyć a miałam tylko 300 zł . przyznaję powinnam była zadzwonić.[/QUOTE]
a jakieś pomysły na spłatę długu macie? Może będziemy mogli w czymś pomóc????

Posted

Agniesiu Next jest u mnie w hoteliku wątek prowadzi AGA35 nie odpowiedziała Ci na pytanie to myślę,że mogę podać Ci nr.konta tylko musi ktoś prowadzić wątek robić aktualizacje.I dlatego jest mi podwójnie przykro,że Kochany zapomniany Next nie ma nikogo kto mógłby się tą psiną zająć wirtualnie prowadzić mu wątek.Ze swojej strony zrobiłam wszystko co mogłam.Rozumiem wszystko,że są upadki w życiu,ale trzeba coś działać!

Posted

Pieniążki wpłacone. Kto personalnie jest odpowiedzialny za Nexta? Ktokolwiek to jest, to widać bywa tu dość rzadko... Mam wielką nadzieję, że cierpliwość osoby prowadzącej hotelik i opiekującej się Nextem jest duża. Obawiam się, żeby to wszystko nie skończyło się źle dla Nexta... Czy póki co można być spokojnym o jego przyszłość? Są wątki, na których psiaki są zadłużone, a właściciele hotelików cierpliwie czekają na wpłaty, ale są też niestety takie, gdzie psiaki, ze względu na zadłużenie, trafiają do schronisk...

Posted

[quote name='Agnieszka103']Pieniążki wpłacone. Kto personalnie jest odpowiedzialny za Nexta? Ktokolwiek to jest, to widać bywa tu dość rzadko... Mam wielką nadzieję, że cierpliwość osoby prowadzącej hotelik i opiekującej się Nextem jest duża. Obawiam się, żeby to wszystko nie skończyło się źle dla Nexta... Czy póki co można być spokojnym o jego przyszłość? Są wątki, na których psiaki są zadłużone, a właściciele hotelików cierpliwie czekają na wpłaty, ale są też niestety takie, gdzie psiaki, ze względu na zadłużenie, trafiają do schronisk...[/QUOTE]Czekamy cierpliwie..................:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Agnieszka103']Pieniążki wpłacone. Kto personalnie jest odpowiedzialny za Nexta? Ktokolwiek to jest, to widać bywa tu dość rzadko... Mam wielką nadzieję, że cierpliwość osoby prowadzącej hotelik i opiekującej się Nextem jest duża. Obawiam się, żeby to wszystko nie skończyło się źle dla Nexta... Czy póki co można być spokojnym o jego przyszłość? Są wątki, na których psiaki są zadłużone, a właściciele hotelików cierpliwie czekają na wpłaty, ale są też niestety takie, gdzie psiaki, ze względu na zadłużenie, trafiają do schronisk...[/QUOTE]

Agnieszko bardzo ci dziekuję za wpłatę , jak tylko ja odnotuje na koncie od razu zostanie przekazana do hotelu. Rzeczywiście rece mi opadły , co spowodowało zaniedbanie z mojej strony wątku .

Posted

[quote name='willma']Witam z samego rana Bazarek dla Nexta już się zakończył uzbieraliśmy kwotę 100,10 zł już ją przelewam do sylwiso na poczet długu[/QUOTE]

nie wiem jak dziękować !!

Posted

[quote name='willma']nasz kochany "grubasek"

[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/3801/dsc04778u.jpg[/IMG][/QUOTE]

słodziaku kochany , tak mi przykro za zaistniałą sytuację !!!

Posted

[quote name='AGA35']nie wiem jak dziękować !![/QUOTE]

Nie ma za co, robię to dla niego, żeby długi się zmniejszyły i wszyscy spali spokojnie, a w poniedziałek zrobię kolejny bazarek i mam nadzieje, że jakoś sie ta sytuacja wyprostuje