Niebieska713 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 To skoro psiak ma DS..,to moze warto zmienic tytul... Quote
amica Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Bardzo się cieszę, że maluszek Talibek ma domek:)!!!!!! Z utęsknieniem będziemy czekać na kolejne wieści z domku jak sprawuje się maluszek. Quote
Pies Wolny Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wow, wow, jasna dooopa :crazyeye::crazyeye:, a ja się przez Niego w sobotę rzuciłem z zębami do jednego ciołka co nie dawał odpowiedzi w Jego sprawie na czas. No to SUPER :loveu::loveu:. Taliby górą i rządzą.:lol: Amica przyjmiemy Gościa do Klubu ? chyba zeberka musi podanie napisać :evil_lol: . Quote
zeberka4 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Pies Wolny']Wow, wow, jasna dooopa :crazyeye::crazyeye:, a ja się przez Niego w sobotę rzuciłem z zębami do jednego ciołka co nie dawał odpowiedzi w Jego sprawie na czas. No to SUPER :loveu::loveu:. Taliby górą i rządzą.:lol: Amica przyjmiemy Gościa do Klubu ? chyba zeberka musi podanie napisać :evil_lol: .[/QUOTE] jakiego Klubu???;):oops::oops::cool3: Quote
amica Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Pies Wolny']Wow, wow, jasna dooopa :crazyeye::crazyeye:, a ja się przez Niego w sobotę rzuciłem z zębami do jednego ciołka co nie dawał odpowiedzi w Jego sprawie na czas. No to SUPER :loveu::loveu:. Taliby górą i rządzą.:lol: Amica przyjmiemy Gościa do Klubu ? chyba zeberka musi podanie napisać :evil_lol: .[/QUOTE] Do elitarnego klubu małych Talibów:) Myślę, że przyjmiemy i to z ochotą:)! Quote
Pies Wolny Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Jasne. Ale parę pytań nie zaszkodzi. A jak się Talib zapatruje na współprace z większymi kolesiami - wymagane udokumentowanie fotograficzne. Np. szybka realizacja wykopu ogólnobojowego w ogrodzie lub na łące. Wspólna pozoracja pola walki. A co sądzi Talib o zbliżającej się debacie wścieklizny z nosówką. Po udzieleniu wyczerpującej odpowiedzi i uzyskaniu akceptacji pozostałych Talibów - przyjęcie do KLUBU TALIBA WSPANIAŁEGO się dopełni. II V-ce Prezesem , ds spraw Talibów charakternych jest Talib Tuptuś, tak więc Jego akceptacja jest także niezbędna. :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Pies Wolny']Jasne. Ale parę pytań nie zaszkodzi. A jak się Talib zapatruje na współprace z większymi kolesiami - wymagane udokumentowanie fotograficzne. Np. szybka realizacja wykopu ogólnobojowego w ogrodzie lub na łące. Wspólna pozoracja pola walki. A co sądzi Talib o zbliżającej się debacie wścieklizny z nosówką. Po udzieleniu wyczerpującej odpowiedzi i uzyskaniu akceptacji pozostałych Talibów - przyjęcie do KLUBU TALIBA WSPANIAŁEGO się dopełni. II V-ce Prezesem , ds spraw Talibów charakternych jest Talib Tuptuś, tak więc Jego akceptacja jest także niezbędna. :evil_lol: Potrafisz wywołać uśmiech przez łzy. Dziękuję. Quote
zeberka4 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Pies Wolny']Jasne. Ale parę pytań nie zaszkodzi. A jak się Talib zapatruje na współprace z większymi kolesiami - wymagane udokumentowanie fotograficzne. Np. szybka realizacja wykopu ogólnobojowego w ogrodzie lub na łące. Wspólna pozoracja pola walki. A co sądzi Talib o zbliżającej się debacie wścieklizny z nosówką. Po udzieleniu wyczerpującej odpowiedzi i uzyskaniu akceptacji pozostałych Talibów - przyjęcie do KLUBU TALIBA WSPANIAŁEGO się dopełni. II V-ce Prezesem , ds spraw Talibów charakternych jest Talib Tuptuś, tak więc Jego akceptacja jest także niezbędna. :evil_lol: Ludziska wybaczcie ale nic z tego nie rozumiem :D Musicie mi wytłumaczyc o co chodzi ;D Dolar jest wspaniały tylko mała z niego rykwa, wybrał sobie syna za swojego Pana i gdy podlatuje to tak sie cieszy jakby go nożami zabijali :D:D wyje i wyje ze szczęscia :D Z Szamanem i Lizem też super, choć przed Szamanem ma respekt, śpi u córki w łóżku :D Wiecznie prosi żeby go na rekach nosić hi hi.... dziś pierwszy raz nad jeziorem na działce ale kąpać sie nie lubi, pociecha niesamowita ale swój charakterek ma i rzadzić sobą nie da :D Quote
Helga&Ares Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Super zdjęcia Zeberko:) Widać, że maluch jest zadowolony, i nawet adresówkę ma :) Quote
zeberka4 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Teraz juz chyba mniej wiecej wiemy dlaczego Dolus mógł zostać wyrzucony, jest bardzo hałasliwy i ryczący, nie mozna go zostawic w domu samemu , uznał 2 domowników ,a 2 gryzie gryzie i to czasami powaznie, prawdopodobnie tu była przyczyna wywalenia go z domu, podejrzewam ze gdyby ktos inny go wziął i pokazałby swój charakter i pazurki mógłby byc oddawany( wracałby z adopcji) nie jeden raz, Ale nie martwcie się my nie zrażamy sie takimi sytuacjami i chociazby dlatego nie oddałabym go z takiej racji bo wiem ze z adopcją w przyszłosci mogłabybyć barddzo cięzka sprawa, do zwierząt jest idealny do ludzi raczej wredny, chociaz był z nami na działce i stał sie bardziej proludzki, poznał wiele obcych osób do których w miare szybko sie przyzwyczaił ,dostosowuje sie do takich sytuacji coraz szybciej ale ogólnie jest cięzko, ale pokochaliśmy go takim jakim jest i jeszcze duzo pracy przed Nami moze po kastracji bedzie ciut lepiej! Załaczam fotke z wypoczynku naszego Dolca :D : Quote
stonka1125 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ja myślałam że on bezjajeczny, a widzę wielgaśne cochones na obrazku, taki mały pies a takie duże j...., wyciachać!!!! Nasz wet ostatnio powiedział, że jestem troszkę skrzywiona bo pytałam czy mi wyciacha kota przed adopcją, a kocurkowi jeszcze dobrze jajeczka sie nie zawiązały, ciachać, ciachać, wycinać, wycinać.....i wszystkich chłopów też, niech zaczną myśleć główką;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zeberka4 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Pokazujemy: Bracia?? Proszę o kawałek chlebka I latające po domu,wyjaki Quote
zeberka4 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Trzeba chłopaka pokazać,ma sie dobrze. Fotki z jego misiem. Quote
GoniaP Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Dzięki Zeberka za rewelacyjne zdjęcia :-D Czy chłopak, zgodnie z umową, został wykastrowany? Quote
Recommended Posts