Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę, że maluszek Talibek ma domek:)!!!!!!
Z utęsknieniem będziemy czekać na kolejne wieści z domku jak sprawuje się maluszek.

Posted

Wow, wow, jasna dooopa :crazyeye::crazyeye:, a ja się przez Niego w sobotę rzuciłem z zębami do jednego ciołka co nie dawał odpowiedzi w Jego sprawie na czas. No to SUPER :loveu::loveu:. Taliby górą i rządzą.:lol: Amica przyjmiemy Gościa do Klubu ? chyba zeberka musi podanie napisać :evil_lol: .

Posted

[quote name='Pies Wolny']Wow, wow, jasna dooopa :crazyeye::crazyeye:, a ja się przez Niego w sobotę rzuciłem z zębami do jednego ciołka co nie dawał odpowiedzi w Jego sprawie na czas. No to SUPER :loveu::loveu:. Taliby górą i rządzą.:lol: Amica przyjmiemy Gościa do Klubu ? chyba zeberka musi podanie napisać :evil_lol: .[/QUOTE]

jakiego Klubu???;):oops::oops::cool3:

Posted

[quote name='Pies Wolny']Wow, wow, jasna dooopa :crazyeye::crazyeye:, a ja się przez Niego w sobotę rzuciłem z zębami do jednego ciołka co nie dawał odpowiedzi w Jego sprawie na czas. No to SUPER :loveu::loveu:. Taliby górą i rządzą.:lol: Amica przyjmiemy Gościa do Klubu ? chyba zeberka musi podanie napisać :evil_lol: .[/QUOTE]
Do elitarnego klubu małych Talibów:) Myślę, że przyjmiemy i to z ochotą:)!

Posted

Jasne. Ale parę pytań nie zaszkodzi. A jak się Talib zapatruje na współprace z większymi kolesiami - wymagane udokumentowanie fotograficzne. Np. szybka realizacja wykopu ogólnobojowego w ogrodzie lub na łące. Wspólna pozoracja pola walki. A co sądzi Talib o zbliżającej się debacie wścieklizny z nosówką.
Po udzieleniu wyczerpującej odpowiedzi i uzyskaniu akceptacji pozostałych Talibów - przyjęcie do KLUBU TALIBA WSPANIAŁEGO się dopełni. II V-ce Prezesem , ds spraw Talibów charakternych jest Talib Tuptuś, tak więc Jego akceptacja jest także niezbędna. :evil_lol:

Posted

[quote name='Pies Wolny']Jasne. Ale parę pytań nie zaszkodzi. A jak się Talib zapatruje na współprace z większymi kolesiami - wymagane udokumentowanie fotograficzne. Np. szybka realizacja wykopu ogólnobojowego w ogrodzie lub na łące. Wspólna pozoracja pola walki. A co sądzi Talib o zbliżającej się debacie wścieklizny z nosówką.
Po udzieleniu wyczerpującej odpowiedzi i uzyskaniu akceptacji pozostałych Talibów - przyjęcie do KLUBU TALIBA WSPANIAŁEGO się dopełni. II V-ce Prezesem , ds spraw Talibów charakternych jest Talib Tuptuś, tak więc Jego akceptacja jest także niezbędna. :evil_lol:

Potrafisz wywołać uśmiech przez łzy. Dziękuję.

Posted

[quote name='Pies Wolny']Jasne. Ale parę pytań nie zaszkodzi. A jak się Talib zapatruje na współprace z większymi kolesiami - wymagane udokumentowanie fotograficzne. Np. szybka realizacja wykopu ogólnobojowego w ogrodzie lub na łące. Wspólna pozoracja pola walki. A co sądzi Talib o zbliżającej się debacie wścieklizny z nosówką.

Ludziska wybaczcie ale nic z tego nie rozumiem :D Musicie mi wytłumaczyc o co chodzi ;D

Dolar jest wspaniały tylko mała z niego rykwa, wybrał sobie syna za swojego Pana i gdy podlatuje to tak sie cieszy jakby go nożami zabijali :D:D wyje i wyje ze szczęscia :D

Z Szamanem i Lizem też super, choć przed Szamanem ma respekt, śpi u córki w łóżku :D
Wiecznie prosi żeby go na rekach nosić hi hi....
dziś pierwszy raz nad jeziorem na działce ale kąpać sie nie lubi, pociecha niesamowita ale swój charakterek ma i rzadzić sobą nie da :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Teraz juz chyba mniej wiecej wiemy dlaczego Dolus mógł zostać wyrzucony, jest bardzo hałasliwy i ryczący, nie mozna go zostawic w domu samemu , uznał 2 domowników ,a 2 gryzie gryzie i to czasami powaznie, prawdopodobnie tu była przyczyna wywalenia go z domu, podejrzewam ze gdyby ktos inny go wziął i pokazałby swój charakter i pazurki mógłby byc oddawany( wracałby z adopcji) nie jeden raz, Ale nie martwcie się my nie zrażamy sie takimi sytuacjami i chociazby dlatego nie oddałabym go z takiej racji bo wiem ze z adopcją w przyszłosci mogłabybyć barddzo cięzka sprawa, do zwierząt jest idealny do ludzi raczej wredny, chociaz był z nami na działce i stał sie bardziej proludzki, poznał wiele obcych osób do których w miare szybko sie przyzwyczaił ,dostosowuje sie do takich sytuacji coraz szybciej ale ogólnie jest cięzko, ale pokochaliśmy go takim jakim jest i jeszcze duzo pracy przed Nami moze po kastracji bedzie ciut lepiej!

Załaczam fotke z wypoczynku naszego Dolca :D :

Posted

Ja myślałam że on bezjajeczny, a widzę wielgaśne cochones na obrazku, taki mały pies a takie duże j...., wyciachać!!!! Nasz wet ostatnio powiedział, że jestem troszkę skrzywiona bo pytałam czy mi wyciacha kota przed adopcją, a kocurkowi jeszcze dobrze jajeczka sie nie zawiązały, ciachać, ciachać, wycinać, wycinać.....i wszystkich chłopów też, niech zaczną myśleć główką;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 months later...