Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To kolejna ofiara ludzkiej głupoty...

kilka dni temu znałam ją jak chowała się w trawie przed człowiekiem (czyli przede mną) Nie trudno się domyśleć, że została wyrzucona, pies normalnie się raczej tak nie zachowuje...:angryy:
Na szczęście Kuna zgodziła się przyjąć ją na DT :loveu:

Imię: Luka
Plec: suczka
Waga: ok. 23 kg.
Miejsce: Białystok.
Sterylizacja: wysterylizowana
Stosunek do dzieci: pozytywny
Stosunek do innych psów: pozytywny - sprawdzony
Stosunek do kotów: pozytywny - sprawdzony
Dodatkowe informacje: zaszczepiona, odrobaczona, zabezpieczona od kleszczy, wysterylizowana
Charakter: łagodna, wesoła, uwielbiająca pieszczoty, posłuszna, umie chodzić na smyczy (na spacerach może chodzić bez smyczy, gdy odbiegnie stawia się na każde zawołanie) wie co to leżeć i siad:), dobrze znosi jazdę samochodem ( sama wskakuje kładzie się i śpi)

Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Proszę o pomoc w ogłoszeniach :lol:
Więcej informacji:
Greta: 511067351
[SIZE=4] Asia: 606965443
[SIZE=2]
pierwszy dzień u Kuny

chwilowo u mnie przed podróżą na sterylkę

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luka jest naprawdę przesłodka i bardzo spragniona miłości człowieka
Pomóżmy jej spełnić marzenie o wspaniałym domku
Luka zaprasza do odwiedzin

Guest monia3a
Posted

Sprawdzałaś czy może posiada czipa ??

Posted

monia3a napisał(a):
Sprawdzałaś czy może posiada czipa ??

nie posiadała, ale już posiada :), w piątek została wykastrowana, troche histeryzowała, ale już jest OK.
Od siebie dodam, ze Luka lubi tez koty, w domu zachowuje czystość, siada i kładzie się na komendę jest trochę wycofana w stosunku do psów, ale po mieszkaniu z moją siódemką na pewno jej przejdzie:evil_lol:
Co do tego, ze moze ktoś ją zgubił... też tak myślałam, bo sunia jest czyściutka, w sumie w nie najgorszej kondycji, ale... no własnie... krzyknąć przy niej nie można, bo wieje, gdzie pieprz rośnie, bita była na 100 %:angryy:, aż mnie szlag trafia, bo takie to grzeczne psisko... W kazdym razie mam nadzieję, że domek znajdzie sie szybciutko, co najmniej taki Asiu, jak Jacka :)

Guest monia3a
Posted

Może sama zwiała jak była bita i miała rację w 100%

Posted

czy ma czipa sprawdzaliśmy u weta przed sterylką
a czy się zgubiła... nie sądzę, bo błąkała się u mnie kilka dni, a jak ją zobaczyłam pierwszy raz to chowała sie ode mnie w trawie a jak podeszłam do niej to przyjęła uległą pozycję tj na plecki i już mnie na krok nie odpuściła dałam jeść pić i tak do rana warowała pod moją klatką, bo gdy rano na drugi dzień wyszłam z Bursztynkiem to przywitała mnie jakbyśmy znały się od zawsze:)
Jak ktoś u nas szuka psa to zawsze ogłoszenie wiesza w sklepie, a póki co takiego nie widziałam więc domniemywam że nikt jej nie szuka
Miałam ją u siebie kilka godzin i powiem wam, ze jest wspaniała, świetnie odnalazła się w moim kocim towarzystwie
Znajdziemy jej wspaniały wymarzony domek:loveu:

Posted

asika5 napisał(a):
dreag dzięki za allegro
monia3a wstawiaj śmiało formułka jest w pierwszym poście:)

Kuna a co u was?

u nas wszystko w porządku :), Luka szaleje juz z psami, także socjalizacja pełna. Jak ściągne szwy i jeszcze u nas bedzie, to zaczne wprowadzac ją w inne konfiguracje. Generalnie chodzi mi o to, aby wyszła ode mnie bez obaw do czego- i kogokolwiek :)

Posted

Mądra psinka...Wiedziała,że droga do lepszego życia wiedzie przez domek asiki5.
Kuna, dzięki,że chcesz ją "wzmocnić" psychicznie, aby odzyskała wiarę w człowieka!

Posted

byłam dziś w lecznicy (tam gdzie była sterylizacja) i pani dr pytała się o Lukę... wyczułam duuuuuuuży sentyment
Kuna zapłaciłam za badanie i przeprosiłam, że zapomnieliśmy:)

Posted

Tak, wet. Urszula zapałała do niej uczuciem :), szkoda, że na razie nie może jej zabrać.. a co do kasy... w czwartek będę kastrowała następną bidę, więc też miałam to naprawić :D

Mam zdjęcia z szaleństw Luki, jak znajdę chwilę, to wstawię, niestety dzisiaj mój net chodzi jak "krew z nosa", więc sobie daruję...

Posted

[FONT=Arial]kuna jest MRUCZENIE tzn. adopcja kotów [/FONT][FONT=Arial]4 lipca, niedziela, 11-15 w Galerii Podlaskiej ale też zaproszone są pieski więc ja Lukę zabieram - no chyba że do tego czasu znajdzie domek[/FONT]