Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak zadzwonił do mnie nowy właściciel Luki:loveu:, po kilku minutach rozmowy wiedziałam, że to ON. Gdy asika5 przyjechała po nia w sobotę, wiedziałam, że to ostanie nasze zabawy na moim podwórku. Bardzo się cieszę, z kolejnej szczęśliwej adopcji:multi:
asika5, musimy się kiedyś wybrać razem i do Jacka i do Luki :)

Posted

Jasne że tak
Pani Ula to i tak juz zapowiedziała że zrobi impre na cześć Jackiego:eviltong:

Do Luki pojadę najwcześniej we wtorek , ledwo się powstrzymuję żeby zadzwonić i zapytać czy wszystko ok:evil_lol: ale wytrzymam.
Jestem bardzo ciekawa jak dziewczynki (córeczki 10 i 15 lat) zareagowały na Luke i odwrotnie (wczoraj miały wrócić z wakacji) To one Luke wypatrzyły w porannym i sie w niej zakochały:loveu:

Posted

Dzisiejsza wizyta u Luki :loveu: mówie wam co za powitanie mi zrobiła:lol: wycałowała na maxa

A więc... Luka ma sie świetnie widać, że czuje sie jak u siebie bardzo polnuje sie domu nawet jak brama jest otwarta, a jak Kocia (ta mała sunia Państwo taj na nia wołają) wypuści sie na wieś to Luka szczeka i ja zawraca do domu:evil_lol: normalnie cyrk

Jak odjeżdzałam to grzecznie usiadła przy swojej Pani i nie biegła za mna.
Widać że ich pokochała no i oczywiście ze wzajemnością:loveu:

Kuna no i jednak boi sie burzy:eviltong:

wieści i fotki beda co jakiś czas bo mogę ja odwiedzać kiedy tylko chcę
Jaka jestem szczęśliwa:multi:

Posted

Bardzo się cieszę, że tak cudnie się tam zadomowiła :)
A mówiłaś, że lubi kopać? ... z przerażeniem pomieszanym z zachwytem patrzę na ten piękny ogródek :P

U mnie się nie bała, może teraz jest to związane mimo wszystko z jakimś zachwianiem równowagi... chwilę u mnie była, jest w nowym środowisku i wszystko jest tam nowe... a ona jest dość delikatna...