ARKA Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 :cool1: Lolus znalazl sobie nowe zajecie, takie jak na juzka przystalo. Zagania kozy bardzooo sumiennie, az zabardzo:diabloti: Juz wraki samochodowe widac puscil w niepamiec. U Lolka wszystko ok! prosilam o nastepne zdjecia.:lol: Quote
bonika Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 A ja chciałam zapytać czy są uskuteczniane całuski :lol: bo dla tego nochalka poniżej całuski śle i dużo ciepłych myśli :iloveyou: Smutne pysio niunio ma :-( Dużo przeszedł :-( - wytulcie i wygłaskajcie go jeszcze proszę ode mnie :-) [quote name='lupe'][IMG]http://jemakra.sileman.net.pl/lolek/0000.jpg[/IMG][/quote] Quote
oktawia6 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 a ja się domagam aktualnych zdjęć Lolka i relacji co u niego słychać??? nie zapomniałam o nim:shake: Quote
ARKA Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Niestety zdjec nie dostalam.:shake: Lolek jak to Lolek-ma rozne pomysly. Zagryzl koziolka i kotka malego, niestety:shake: :shake: :shake: A jesli chodzi o niego samego podobno wyglada juz slicznie-siersc odrosla prawie juz ale nie sadze aby dal sie wyczesac. Do ludzi w granicach przyzwoitosci jest ok ale obrozy nie da sobie zalozyc. Juzaki sa pamietliwe a niestety petla byla uzywana-i on to doskonale pamieta. Z suka i psem sie dogaduje, bez problemow. Quote
oktawia6 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 następne miesiące mijają-niech się pan postara i da choć jedno zdjęcie-jak teraz wygląda Lolek-jakieś wieści czy coś w tym stylu-każdy czeka i ciekawy jest losów Lolusia:loveu: Quote
joaaa Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Arka, no właśnie, czy wszystko ok u Lolka? Quote
oktawia6 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ARKA pół roku minęło i nadal ani słowa o LOLKU:shake: a takich psów się nie zapomina-domagamy się wieści o nim!!!:mad: Quote
oktawia6 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ARKA-proszę Cię o wieści o Lolku-dalej nic-może przedzwoń do tego pana po prostu? to taka spektakularna akcja z LOLKIEM-nie sposób zapomnieć Quote
oktawia6 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 to już kolejny miesiąc i żądnych wieści jak kamień w wodę-upierdliwie dopytuję się [B][COLOR=red]co u Lolka???:roll: [/COLOR][/B] Quote
oktawia6 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 to ja od grudnia się dopytuję o jego losy a tutaj nic-...........:shake: Quote
masienka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 tez mnie to interesuje... czy cos wiadomo? Quote
oktawia6 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 dlaczego nie ma żadnego kontakty przez cały rok z obecnym właścicielem?:roll: Quote
joaaa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Może jest, tylko ARKA nie ma głowy. Dołączam do prosby o info. :razz: Quote
Hotel KADIF Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Bardzo dziwne.... naprawdę :angryy:! Oktawia, pisałaś na priv do niej ? Quote
ARKA Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Dzwonilam ze dwa miesiace temu,:oops: wszystko bylo OK! Zadnych wiecej "morderstw" Lolek nie popelnil(zagryzl kociaka i koze:-() Po swietach znow zadzwonie. Okta, moze odwiedzisz LOLKa on mieszka kolo Nasielska;) Quote
oktawia6 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='ARKA'] Dzwonilam ze dwa miesiace temu,:oops: wszystko bylo OK! Zadnych wiecej "morderstw" Lolek nie popelnil(zagryzl kociaka i koze:-() Po swietach znow zadzwonie. [U]Okta, moze odwiedzisz LOLKa on mieszka kolo Nasielska;)[/U] [/quote] jaka dowcipna ";)" Quote
Recommended Posts