gosikf & dogs Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Cześć Zeusek! Wpłacam ci na kurczaka czy coś dyszkę. Pozdrawiamy: Gosia z bokserem Zeusem;) bokserką Azą i po prostu Miśką. Quote
Kapsel Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='gosikf & dogs']Cześć Zeusek! Wpłacam ci na kurczaka czy coś dyszkę. Pozdrawiamy: Gosia z bokserem Zeusem;) bokserką Azą i po prostu Miśką.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy w imieniu Zeuska :loveu::loveu::loveu: Najnowsze wieści z DT:loveu:Zeuska Naszego Kochanego: "U Zeusa wszystko ok,nawet sie ozywil po tych operacjach,juz mu nic nie przeszkadza wiec biega na spacerach jak szalony,poza tym nikt do niego nie dzwoni :-(:-(:-(,dodalam ogloszenia na opolskich stronach ogloszeniowych ale nic,cisza.....ale to tak jest ze staruszkami,pozostaje nam tylko czekac i trzymac kciuki." Z jednym tylko zgodzić się niestety nie mogę. Jaki z niego staruszek, co??? :mad::mad::mad::cool3::cool3::cool3: Quote
marta0731 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Kapsel'] Z jednym tylko zgodzić się niestety nie mogę. Jaki z niego staruszek, co??? :mad::mad::mad::cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Święte słowa Kapsel:lol: Jak staruszek może biegać jak szalony, żaden z niego staruszek:crazyeye: Toż to młodziak prawie:cool3::loveu: Quote
Mysza2 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='marta0731']Święte słowa Kapsel:lol: Jak staruszek może biegać jak szalony, żaden z niego staruszek:crazyeye: Toż to młodziak prawie:cool3::loveu:[/QUOTE] A nawet jeśli staruszek, to co? Staruszki są bardzo słodkie i domek tym bardziej im się należy. Kto miał staruszki ten wie. Quote
tatankas Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Staruszki są najukochańsze na świecie,jak już będę miała gdzie,to na pewno wezmę sobie staruszka.Mąż się śmieje,że za każdym razem będę zawał przechodziła,jak będę musiała się za szybko rozstawać,no ale trudno,zawał można też kilka razy przechodzić i dalej żyć. Co do Zeuska to słodziak z niego straszny,na pewno znajdzie swój domek w końcu. Quote
marta0731 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Kochane te staruszki......... bardzo............. I tak się "ludzie" bez wyobraźni, bez serca pozbywają........:shake: :-( Ale Zeusek też dom znajdzie, a w tej chwili najważniejsze, że ma wspaniały dt:loveu: Quote
Kapsel Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 To prawda Martuś co piszesz, staruszki są najukochańsze i tez mam nadzieję, że przystań swoją znajdzie, a Domek Tymczasowy jest wspaniały, to prawda :smile::smile::smile::kiss_2: Quote
karmelcia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 napisalam STARUSZEK z racji wieku a nie temperamentu ,niestety jak ktos widzi wpisane w rubryce wiec wiecej niz 5 to niestety srednio chce takiego psa,zawsze ten sam argument BO SZYBKO UMRZE I TEN KTOS BEDZIE CIERPIAL(nie wiem skad takie egoistyczne myslenie?)trzeba patrzec na dobre strony bycia z takim jegomosciem....ja zazwyczaj mam na dt starsze psy i podzielam opinie kolezanek ze sa naj,a cierpie rownie mocno kiedy MOJ PIES jedzie do nowego domu,becze strasznie i w ogole jest mi zle ,ale to nie powstrzymuje mnie od wziecia kolejnego psa,choc biore go ze swiadomoscia ze tez ODEJDZIE KTOREGOS PIEKNEGO DNIA,mowie sobie wtedy ze jest gdzies taki ktos ,kto mnie teraz potrzebuje,mojej dloni na swoim grzbiecie,moich kolan do wlazenia,moich spodni do obslinienia i .....trafia do mnie kolejny nieszczesnik .dzieki bardzo za slowa uznania,wbrew pozorom to naprawde dodaje sil jak i motywuje do dzialania,dziekuje!!!! I VICE VERSA Quote
Kapsel Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Domeczek Tymczasowy się pojawił :multi::multi::multi: Wiem jak ciężko rozstać się z psiakiem. My tutaj wirtualnie przeżywamy i rozstania i powitania, a co dopiero na "żywo". Wiedząc, że Zeusek jest w takim cudnym domeczku tymczasowym mniej się martwimy to pewne, ale marzeniem naszym jest to aby już ten stały okazał się tym jednym jedynym i takim na zawsze :loveu: Foteczki Zeuska zobaczymy?:razz::razz::razz: Quote
marta0731 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Karmelcia pokłony dla Ciebie:B-fly::klacz::Rose: Żeby tak każdy myślał... O fotki prosimy prosimy:lol: Quote
marta0731 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Albo Karmelcia by coś skrobnęła......... ;) Quote
Kapsel Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='marta0731']Albo Karmelcia by coś skrobnęła......... ;)[/QUOTE] Karmelciu skrobnij coś Kochana. Wiem, że o Zeuska nikt nie dzwoni :-( Potzrebna osoba z dobrym aparatem, aby zdjęcia porobić, echh Quote
karmelcia Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 HEJ HEJ WSZYSTKIM z przyczyn technicznych nie mialam mozliwosci wpadac na dogo ale juz jestem i juz mowie co slychac u ZEZUNKA(tak go nazywamy w domu) Chlopak ma sie swietnie,mieszkamy teraz na wsi wiec moze sobie spaceroc do woli a ze to troszke odludzie to juz nawet smyczy nie bierzemy.Zezunio jest tak grzeczny ze nawet jak idziemy do sklepu to grzecznie czeka pod drzwiami na moj powrot,strasznie tez lubi odprowadzac moja corke na gimbusa,zawsze jest tam sporo dzieci ktore go wyglaskaja ,poprzytulaja czasem tak sie tym zaaferuje ze do autobusu chce wsiadac i mina jest jego nietega gdy go wolam,w domu jego ulubionym miejscem jest podloga kolo kominka wyleguje sie tam godzinami,to jego ulubione zajecie,nie w glowie mu juz szalencze gonitwy z moja sunka,to dostojny straszy pan ktory raczy sie spacerem a najlepiej jak jest to spacer z mozliwoscia polezenia sobie chwile.swietnie tez moja banda dogadala sie z psami sasiadow i kiedy byly cieple dni razem lezeli na trawie pod domem.Jedyna rzecz ktora mnie martwi to kurcze chyba traci wzrok albo ma jakies inne cos,bo czasem ,jak robi sie szarowka wpada na przedmioty w domu albo nie chce zejsc po schodach kiedy nie wlaczy sie swiatlo,wtedy przykleja sie do mojej nogi i tak schodzimy,ale tez nie zawsze sie tak dzieje,wiec trudno mi powiedziec co jest tego przyczyna. Quote
Kapsel Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Dziewczyny, potrzebny transport z Opola do Nowej Rudy może byc za zwrotem paliwa. Błagamy o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boksio jedzie do Elzuni na domek stały, hura!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Kapsel Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Marta od Montusia Zeuska zawiezie, hura!!!!! Może w przyszłym tygodniu ale bardzo się cieszę, że to właśnie ona z Jarkiem :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='Kapsel']Marta od Montusia Zeuska zawiezie, hura!!!!! Może w przyszłym tygodniu ale bardzo się cieszę, że to właśnie ona z Jarkiem :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu:.... cudnie! Quote
marta0731 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Zawieziemy na pewno w ten weekend. Tylko jeszcze nie wiem w jaki dzień. Narazie się z tym "cudnym Jarosławem" nie mozna dogadać, bo sfochowany i zmęczony po pracy jest... ;) Jak nie pojedzie to ja wezmę służbowe auto i pojadę:mad: Także Ciotki ten weekend na pewno:evil_lol::lol: Alinka będziemy w kontakcie Quote
Kapsel Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='marta0731']Zawieziemy na pewno w ten weekend. Tylko jeszcze nie wiem w jaki dzień. Narazie się z tym "cudnym Jarosławem" nie mozna dogadać, bo sfochowany i zmęczony po pracy jest... ;) Jak nie pojedzie to ja wezmę służbowe auto i pojadę:mad: Także Ciotki ten weekend na pewno:evil_lol::lol: Alinka będziemy w kontakcie[/QUOTE] Martuś :calus::Rose::buzi::buzi::buzi::buzi:Czekam na telefon Quote
marta0731 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Aż nie wierzę, że Alinka jeszcze nie napisała:crazyeye: DT Zeusa został DS:laola::BIG: Miałam jutro po niego jechać, i Panciostwo jak się dowiedziało podjęło szybką decyzję Strasznie się cieszę, Zeus zostanie w miejscu i z ludźmi, których pokochał, i nie będzie miał żadnych stresów ani zmian, no oprócz tej że już jest prawowitym członkiem rodziny:cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Strasznie dziekujemy domkowi:Rose::Rose::Rose::calus: Quote
_Goldenek2 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 :klacz::klacz::klacz::klacz::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Recommended Posts