Kar0la Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Tak, turnus trwa trzy tygodnie... U Celinki ok, ale humor już gorszy. Sanatorium jest położone zupełnie na uboczu i wszędzie jest daleko. Nie ma jak dojechać do centrum. Spod sanatorium nie ma nawet busików, a na nogach podobno kawał drogi. Nie ma w pobliżu żadnego sklepu spożywczego, nic nie można kupić. W bufecie sprzedają tylko same napoje, nic dodatkowego do jedzenia. Żartowałam, że musimy jej chyba paczki żywnościowe wysyłać, bo nam tam osłabnie. W weekendy nie ma zabiegów, to może uda się Selin jakoś dostać do miasta. A tak poza tym to dookoła piękne lasy. Sarny, żubry, rosomaki, podobno podchodzą na skraj lasu. Codziennie gra muzyka, jak to w sanatorium, tańce, zabiegi i czas powoli leci. Kto ma siłę ten baluje. A Selin tęskni i rozmyśla... Psiaki też bardzo tęsknią. Dumcia bardzo smutna. Wikunia też bardzo tęskni za swoją Babciuś, ale już prawie tydzień pobytu zleciał. Jeszcze trochę muszą wytrzymać. Quote
yunona Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Pewnie wytrzymamy, ale...... Smutno, że jest takie uczucie jak tęsknota :eviltong::p. Jakby go nie było to może rozłąki znosiłoby się o wiele łagodniej;) Quote
anica Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dziękujemy za wiadomości :) właśnie tak jest w sanatorium... dopóki są zabiegi... to jako , tako?! nie wiem jak tam u naszej Selin?... ja też nie balowałam... ale wykupiłam sobie dodatkowe zabiegi.. i tak jak dobrze pamiętam.. to były dni ,że miałam 11-12 dziennie może i nasza Selin?.. ucieknie w wirrrr zabiegów!?... przestałam liczyć minuty do wyjazdu... i wyszłam o własnych nogach .. Pozdrawiamy ciepło całą Celinkową Rodzinkę :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Rozmawiałam dzisiaj (a właściwie już wczoraj) z Celinką... Jest tak, jak pisze wyżej Kar0la... wszędzie daleko... W domu jamniczki tęsknią, najbardziej Dumiś... Wydaje się, że najlepiej radzi sobie Piruś:) - kochany, dzielny chłopak:) Cioteczki! taki ZUS-owski turnus rehabilitacyjny trwa 24 dni, więc Selin musi tam siedzieć aż do 16 lipca, choć 16-ty to poniedziałek, i wiadomo, że 14 i 15 i tak nic już tam nie będzie... ale odsiedzieć trzeba i już... Zły układ dni się Celince trafił, bo zaczynała w sobotę (2 dni w plecy), skończy w poniedziałek (kolejne 2 dni w plecy)... Wiem, bo sama miałam to "szczęście" być 2 razy na takim turnusie, że w niektórych ośrodkach, to niemal, jak zakład zamknięty, karny na dodatek:mad: Kochane Muszkieterki; przytulam Was mocno do serducha, choć pewnie nie czujecie się już tak samotne, bo wreszcie wrócił Wasz Pan:) Quote
JamniczaRodzina. Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Tydzień już zleciał jeszcze tylko dwa . Quote
anica Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 I ja przytulam Muszkieterki :glaszcze::glaszcze::glaszcze: Celiniu trzymaj się! ... i tak nie masz innego wyjścia ;):eviltong::lol: Quote
Isadora7 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='JamniczaRodzina.']Tydzień już zleciał jeszcze tylko dwa .[/QUOTE] otóż to [quote name='anica']I ja przytulam Muszkieterki :glaszcze::glaszcze::glaszcze: Celiniu trzymaj się! ... i tak nie masz innego wyjścia ;):eviltong::lol:[/QUOTE] Jassssne, a my tu popilnujemy wątków Celinkowych. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [CENTER][COLOR=#ffa07a][FONT=comic sans ms][SIZE=5] [B]Kochanym Muszkieterkom[/B][/SIZE][/FONT][B]...[/B][/COLOR] [IMG]http://i1.fmix.pl/fmi1133/ca2623820010e4054ff05f8c[/IMG] [COLOR=#ffa07a][SIZE=5][B][FONT=comic sans ms]...tylko samych radosnych, pełnych przysmaków dni!!![/FONT][/B][/SIZE][/COLOR] [/CENTER] Quote
JamniczaRodzina. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Celinka bardzo cieplutko pozdrawia wszystkie cioteczki.:lol: Quote
yunona Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Dziękujemy bardzo i też serdecznie pozdrawiamy:loveu: Quote
anica Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='yunona']Dziękujemy bardzo i też serdecznie pozdrawiamy:loveu:[/QUOTE] i ja też , ja też :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Muszkieterki Kochane - pozdrawiamy Was my: Kor(rrr)cia i Ner(rrr)cio:) Wasza Selin wraca już za 12 dni i wtedy Was mocno wykocha, wycałuje i poprzytula:):):) Quote
Isadora7 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Muszkieterki Kochane - pozdrawiamy Was my: Kor(rrr)cia i Ner(rrr)cio:) Wasza Selin wraca już za 12 dni i wtedy Was mocno wykocha, wycałuje i poprzytula:):):)[/QUOTE] R(rrr)ambo, R(rrr)uda i G(ggg)anga też pozdrawiają Quote
anica Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 I my z Jasieńką też przytulamy...miziamy i całujemy :calus: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 A ja odwiedzam Muszkieterki i wszystkim Cioteczkom tu zaglądającym przesyłam pozdrowionka i buziaczki od Celinki:) Do 16-go już coraz bliżej:):):) Quote
anica Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Dziękujemy :lol: i również ... Serdecznie Pozdrawiamy :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Niedzielne przytulaski dla Muszkieterków od Korci, Nercia, Killerka i cioteczki:):):) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Cześć Kochane Muszkieterki... już pewnie odliczacie dni do powrotu swojej ukochanej Pańci?! No to powiem Wam na uszko, że jeszcze tylko 5 dni, a w szóstym Wasza "Mamusia" już będzie z Wami:) Ściskam Was:):):) Quote
Kar0la Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Pozdrowienia dla wszystkich od Celinki :lol:. W sobotę przyjedzie do niej Ania z Marcinem i dziećmi. Fajnie, czas im szybciej zleci, a i dzieci skorzystają z okolicznych atrakcji. Wiki już odlicza dni, kiedy pojedzie do swojej Babciuś. :loveu: Quote
yunona Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 I ja odwiedzam jamnikowo Selinkowe.:lol: Już tam w miejscu drepcze te 16 kopytek i czekają na swoją ukochaną Selin.:multi: Już niedługo, wyobrażam sobie co to będzie za powitanie. Koniecznie sfilmować ;):lol: Quote
anica Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='yunona']I ja odwiedzam jamnikowo Selinkowe.:lol: Już tam w miejscu drepcze te 16 kopytek i czekają na swoją ukochaną Selin.:multi: Już niedługo, wyobrażam sobie co to będzie za powitanie. Koniecznie sfilmować ;):lol:[/QUOTE] I Zdjęcia , zdjęcia , zdjęcia ! :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Celinka na pewno porobi duużżo zdjęć i nas nimi nacieszy!!! Szkoda tylko, bo ja jutro wyjeżdżam i najpewniej nie będę miała dostępu do neta:(.... Muszkieterki! Pozdrawiam Was i zajrzyjcie czasem ze swoją Pańcią do moich Skarbeczków:) Quote
JamniczaRodzina. Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Jeszcze tylko dwa dni i Celinka bedzie w domciu.:lol: Quote
Recommended Posts