szajbus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dopiero teraz walczyłam kompa i zaraz weszłam obejrzeć nowe fotki wspaniałego trio. Znów sie uśmiałam do łez. Słodkie maluchy. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Neris']Eee, Pańcia to chyba popychała te sanki?[/quote] No tak, moje przeoczenie - przecież sznureczków nie widać :oops: ;) Quote
taxelina Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witamy sie :) Nowe fotki - jak milo :) U nas tez sniegowe pieski Quote
Neris Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Oto i Malizna - Żabulinka... [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9242961#post9242961[/url] Quote
Celina12 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Hihi-sznurek pomknął razem z KONIEM....tak popychałam a Atosik mruczał-wrzeszczł na mnie okropnie jak zatrzymałam się. Mąż miał niezły ubaw- podglądał nas zza okna-zamiast przyjść pomóc albo zabrać inne sanki.:shake:. Jutro przymusowe wygnanie...wiążemy sanki i jazda....:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Celina12']Hihi-sznurek pomknął razem z KONIEM....tak popychałam a Atosik mruczał-wrzeszczł na mnie okropnie jak zatrzymałam się. Mąż miał niezły ubaw- podglądał nas zza okna-zamiast przyjść pomóc albo zabrać inne sanki.:shake:. Jutro przymusowe wygnanie...wiążemy sanki i jazda....:diabloti:[/quote] Ale będzie zabawa! :evil_lol: :multi: :loveu: Quote
Celina12 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Żeby tylko nie padało-teraz u nas pada deszcz:angryy::mad: Quote
Roxana Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ale fajowo jamniorki miały- na saneczkach sobie jeździły :loveu: :multi: U nas wczoraj fajnie śnieżku napadało a dziś jedna wielka chlapawica z tego została :shake: Quote
szajbus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 No, a mnie tam nikt powozić nie chce :shake::placz: Quote
Neris Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 U mnie koło domu ogrooooomna gorka i mam sanki, przybywaj! Quote
Ola164 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Oj, oglądałam właśnie jamnicze foty :loveu: Jak ja Ci takich jamniczków Celinko zazdroszczę :loveu::( Quote
Celina12 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Aniu-a Twój prywatny facet co Ci Go podrywają Pannice????? Ty z Dziewczynami na sanki i.......:evil_lol::evil_lol: Oluniu-jeszcze będziesz miała jamniczka....wiesz jak przyjdzie czas Hapiczka Ci da znać ,że to właśnie TEN...TA....mnie Dżekuś Ukochany Dumcię posłał...decyzję podjęłam w parę sekund-spojrzałam i zaraz wiedziałam-MOJA!!!!!:loveu::loveu: Roxiu nas też chlapa jest teraz...a jak to przymarznie wszystko :shake: Jedźma Ciotki do Nerisowej :diabloti:....ja siedzę w sankach z Karolem...:multi: Quote
Neris Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 kalol dzisiaj się przebrał za bałwanka, musiałam go wycierać i masować to tłuste cialko... Quote
Czekunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Oj Celinka, Celinka, taka duzaaaaa dziewcynka i tak się dała podejść cwanym jamniorkom, że im doopki wozi na sankach hihih, pocieszny widok:cool3: Ale Ci powiem, że psy to umieją wykorzystywać swoich właścicieli:lol: Axel też robił mnie w bambuko, jak zimą chodziliśmy na długie spacerki i leżał śnieg, to często gęsto zdarzało mu się, że stawał w miejscu, podnosił łapkę, raz jedną, raz drugą, i pokazywał jak bardzooo mu zmarzły, no a "mądra" pańcia:cool3: za każdym razem dawała się nabrać i fundowała mu darmowy masaż. Rozumiem, raz na jakiś czas? Ale On co chwilę te łapki pokazywał hihi:loveu: Celinko, wielkie dzięki za wierszyk, odwdzięczam się tym samym:loveu: Dla Dżekulinka: Panie Boże, nie jestem aniołem, dziś niewielu jest takich na świecie, może ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Panie Boże, powiedziałeś "Proście", rzekłeś "Proście, a będzie wam dane". Wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście szedł do Ciebie mój pies ukochany? Panie Boże, poznasz go z łatwością, miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon, proszę, o Panie, zawołaj go głośno, bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź mu jakąś osobę przyjazną, by głodny i smutny nie był i żeby przy kimś bezpiecznie mógł zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i mnie zabrać stąd będzie trzeba, pozwól, by wyszedł mi na spotkanie, kiedy będę wędrować do nieba... [IMG]http://siatkowkaiwszystkojasne.blox.pl/resource/znicz.jpg[/IMG] Quote
Celina12 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 :-(:-(:-(,,,no i siedzę i ryczę-widzę mojego Maleńkiego Synka idącego w stronę BOGA!!!!! Czeluniu bardzo Ci dziękuję za śliczny wiersz.... Mądrala Axelek...oj tak wiedzą te nasze Mądrale jak nas podejść....szkoda ,że nie widzicie mnie w ciągu dnai leżącą obok posłanek i na zmianę pieszczącą moje długaśne ciałeczka :loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Neris']kalol dzisiaj się przebrał za bałwanka, musiałam go wycierać i masować to tłuste cialko...[/quote] ...o kim Ty mówisz???? Mój Kalol i tłusty???? Chyba żartujesz..... Ja u Axelka Czekuni dałam taki wiersz... Wiatr porwał mój list do Ciebie, na czerpanym papierze pisany. Chwytają go teraz aniołowie w niebie, dziwiąc się, żeś taki kochany ! Na każdej karcie widnieją dwa słowa, wielkie, czerwone, gorące... Ja zapisuję je wciąż od nowa, z wielkiej miłości tęskniąca.... Quote
Ola164 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Zanim sobie pójdę muszę wam coś pokazać :diabloti: Taka karteczke dostałam od Werki: [IMG]http://images26.fotosik.pl/137/98380583319c87e5med.jpg[/IMG] I taka moją Hapusię :( [IMG]http://images33.fotosik.pl/100/13feac827fd3bc37.jpg[/IMG] Quote
Celina12 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Śliczna ta karteczka...no i cała prawda o jamnikach....:loveu::loveu: Słoneczko Hapiczka [*]... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Karteczka jest naprawdę bombowa! :) Quote
AnkaG Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ładna karteczka. :lol: Ech wielbiciele jamników :evil_lol: Quote
Celina12 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 No cio???? :evil_lol: Jamnik to jamnik.....i nie my mamy jamnika ale on nas....:diabloti: Właśnie Atosiątko powybrzydzało w kuchni..Hektor i Dumcia jadą sypialnym ( jak zwykła mawiać Cioteczka Szajbus:evil_lol: ).....kazał się wymasować i chyba? zasypia.... Quote
szajbus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 To podobnie moje wampirzyce. Wróciły z nocnych łowów i legły w łożku. Jedna śpi na mojej poduszce, a druga na kołdrze. Ciekawe jak ja się wśliznę do wyrka. Oj, ciężko będzie! Quote
Czekunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Szajbus, pozostaje Ci skulić się w nogach i czekać, aż któraś zwolni miejsce:cool3:, bo jak obudzisz, to nie chciałabym być w Twojej skórze...;) Quote
AnkaG Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Szajbus nie narzekaj - my śpimy z czterema i do tego budzą nas jak chcą pod kołdrę. :evil_lol: Quote
Recommended Posts