Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

Hihi-sznurek pomknął razem z KONIEM....tak popychałam a Atosik mruczał-wrzeszczł na mnie okropnie jak zatrzymałam się. Mąż miał niezły ubaw- podglądał nas zza okna-zamiast przyjść pomóc albo zabrać inne sanki.:shake:. Jutro przymusowe wygnanie...wiążemy sanki i jazda....:diabloti:

Posted

[quote name='Celina12']Hihi-sznurek pomknął razem z KONIEM....tak popychałam a Atosik mruczał-wrzeszczł na mnie okropnie jak zatrzymałam się. Mąż miał niezły ubaw- podglądał nas zza okna-zamiast przyjść pomóc albo zabrać inne sanki.:shake:. Jutro przymusowe wygnanie...wiążemy sanki i jazda....:diabloti:[/quote]

Ale będzie zabawa! :evil_lol: :multi: :loveu:

Posted

Ale fajowo jamniorki miały- na saneczkach sobie jeździły :loveu: :multi:
U nas wczoraj fajnie śnieżku napadało a dziś jedna wielka chlapawica z tego została :shake:

Posted

Aniu-a Twój prywatny facet co Ci Go podrywają Pannice?????

Ty z Dziewczynami na sanki i.......:evil_lol::evil_lol:

Oluniu-jeszcze będziesz miała jamniczka....wiesz jak przyjdzie czas Hapiczka Ci da znać ,że to właśnie TEN...TA....mnie Dżekuś Ukochany Dumcię posłał...decyzję podjęłam w parę sekund-spojrzałam i zaraz wiedziałam-MOJA!!!!!:loveu::loveu:

Roxiu nas też chlapa jest teraz...a jak to przymarznie wszystko :shake:

Jedźma Ciotki do Nerisowej :diabloti:....ja siedzę w sankach z Karolem...:multi:

Posted

Oj Celinka, Celinka, taka duzaaaaa dziewcynka i tak się dała podejść cwanym jamniorkom, że im doopki wozi na sankach hihih, pocieszny widok:cool3: Ale Ci powiem, że psy to umieją wykorzystywać swoich właścicieli:lol: Axel też robił mnie w bambuko, jak zimą chodziliśmy na długie spacerki i leżał śnieg, to często gęsto zdarzało mu się, że stawał w miejscu, podnosił łapkę, raz jedną, raz drugą, i pokazywał jak bardzooo mu zmarzły, no a "mądra" pańcia:cool3: za każdym razem dawała się nabrać i fundowała mu darmowy masaż. Rozumiem, raz na jakiś czas? Ale On co chwilę te łapki pokazywał hihi:loveu:

Celinko, wielkie dzięki za wierszyk, odwdzięczam się tym samym:loveu: Dla Dżekulinka:

Panie Boże, nie jestem aniołem,
dziś niewielu jest takich na świecie,
może ci, co na ziemskim padole
pokochali zwierzęta i dzieci.

Panie Boże, powiedziałeś "Proście",
rzekłeś "Proście, a będzie wam dane".
Wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście
szedł do Ciebie mój pies ukochany?

Panie Boże, poznasz go z łatwością,
miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon,
proszę, o Panie, zawołaj go głośno,
bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo.

Panie Boże, nie proszę dla siebie,
znajdź mu jakąś osobę przyjazną,
by głodny i smutny nie był i żeby
przy kimś bezpiecznie mógł zasnąć.

Panie Boże, a gdy tak się stanie,
że i mnie zabrać stąd będzie trzeba,
pozwól, by wyszedł mi na spotkanie,
kiedy będę wędrować do nieba...

[IMG]http://siatkowkaiwszystkojasne.blox.pl/resource/znicz.jpg[/IMG]

Posted

:-(:-(:-(,,,no i siedzę i ryczę-widzę mojego Maleńkiego Synka idącego w stronę BOGA!!!!!

Czeluniu bardzo Ci dziękuję za śliczny wiersz....

Mądrala Axelek...oj tak wiedzą te nasze Mądrale jak nas podejść....szkoda ,że nie widzicie mnie w ciągu dnai leżącą obok posłanek i na zmianę pieszczącą moje długaśne ciałeczka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Neris']kalol dzisiaj się przebrał za bałwanka, musiałam go wycierać i masować to tłuste cialko...[/quote]

...o kim Ty mówisz???? Mój Kalol i tłusty???? Chyba żartujesz.....

Ja u Axelka Czekuni dałam taki wiersz...

Wiatr porwał mój list do Ciebie,
na czerpanym papierze pisany.
Chwytają go teraz aniołowie w niebie,
dziwiąc się, żeś taki kochany !
Na każdej karcie widnieją dwa słowa,
wielkie, czerwone, gorące...
Ja zapisuję je wciąż od nowa,
z wielkiej miłości tęskniąca....

Posted

Zanim sobie pójdę muszę wam coś pokazać :diabloti:
Taka karteczke dostałam od Werki:
[IMG]http://images26.fotosik.pl/137/98380583319c87e5med.jpg[/IMG]
I taka moją Hapusię :(
[IMG]http://images33.fotosik.pl/100/13feac827fd3bc37.jpg[/IMG]

Posted

No cio???? :evil_lol:

Jamnik to jamnik.....i nie my mamy jamnika ale on nas....:diabloti:

Właśnie Atosiątko powybrzydzało w kuchni..Hektor i Dumcia jadą sypialnym ( jak zwykła mawiać Cioteczka Szajbus:evil_lol: ).....kazał się wymasować i chyba? zasypia....

Posted

To podobnie moje wampirzyce. Wróciły z nocnych łowów i legły w łożku. Jedna śpi na mojej poduszce, a druga na kołdrze. Ciekawe jak ja się wśliznę do wyrka. Oj, ciężko będzie!