Imbirka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Dzieńdoberek, sunieczka jest śliczna i przypomina mi mojego śp.jamniorka Filipka:lol: :loveu: Mam pytanko, czy wy mieszkacie nad morzem???????????? Czy to tylko zdjęcie z wakacji??? Quote
Rybc!a Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 My mieszkamy blisko morza. Jestem z Elbląga. Często jeździmy do Krynicy Morskiej lub na Zalew w weekendy. A czemu pytasz? Quote
Imbirka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Bo Wam zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja kocham morze!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak kocham, że mojego poprzedniego boksia (jest w avatarku) przywiozłam z wakacji w Kołobrzegu:lol: Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Rybc!a'] Komentujcie, ludzie komentujcie.to ja skomentuje :lol: piekna psinka! naprawde! ma sliczny czarny nochalek :loveu: Quote
Imbirka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No proszę następny kanapowiec:evil_lol: :lol: A nie masz jeszcze zdjęć z nad morza???????? Miałabym dodatkową przyjemność śliczną suńkę i morze, które kocham. Jak nie masz to trudno, sama suńka jest śliczna:lol: Quote
anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Piekna fotka http://img148.imageshack.us/img148/9234/obraz0157ku.th.jpg :loveu: Quote
Rybc!a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Jutro dodam ZDJĘCIA - Zuzanna&Natura. Zgoda? Quote
Imbirka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Rybc!a'] Mój jamnior też tak rozkopywał plażę, a jak mój tata próbował mu przeszkodzić bo prawie nas zasypał i zaczał zakopywać z drugiej strony (tata zakopywał), to w amoku kopania go ugryzł:lol: :evil_lol: Jaka szkoda, że nad morzem jest coraz mniej miejsc gdzie można przyjechać z psem. Zdjęcia ekstra, aż chce się wsiadać w pociąg i jechać. Rybc!a, dzięki:lol: Quote
Rybc!a Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Dzisiaj musiałam moją Zuzię reanimować. Rzyciłam jej kijka i tak nieszczęśliwie się złamał w jej paszczy, że stanął i zablokował się na ostatnich zębach psinki. Piszczała strasznie. Musiałam wyciągnąć jej tego kijka prawie ze środka gardła ! Strasznie się bałam. Poleciała krew ! Quote
madziasto4 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Rybc!a napisał(a):Dzisiaj musiałam moją Zuzię reanimować. Rzyciłam jej kijka i tak nieszczęśliwie się złamał w jej paszczy, że stanął i zablokował się na ostatnich zębach psinki. Piszczała strasznie. Musiałam wyciągnąć jej tego kijka prawie ze środka gardła ! Strasznie się bałam. Poleciała krew ! ojej :crazyeye: :crazyeye: mam nadzieję, że nie stało się nic poważnego :shake: napisz co z psinką wygłaskaj Zuzę ode mnie ;) Quote
Imbirka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Nic jej się nie stało????????? Proszę wymiziać, wygłaskać i co tam jeszcze lubi sunieczka od ciotki:loveu: :lol: Quote
Rybc!a Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Na początku strasznie piszczała, potem zaczęła się ode mnie wyrywać, uciekać, kłaść się na ziemię, jęczeć, potem już tylko krew się polała jak wyciągnęłam. Teraz zaraz idę oglądać Na Wspólnej więc ją od was wycałuję. Za dzisiejszą popołudniową mękę dam jej dzisiaj spać całą noc u mnie w łóżku ( choć chrapie jak szalona).. Quote
Rybc!a Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Trzy Nowe Zdjęcia- Halo? Zuzia Jest Zmartwiona! Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ale gnat :crazyeye: to sie z nim Zuza pomeczy :) Quote
Recommended Posts