Guciek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 SUPER WIADOMOSCI!!! :multi: :D natychmiast prosimy o relacje jak tylko Majka bedzie w domu !!! :):):):):) Quote
pixie Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 juz sie nie moge doczekac!!!! trzymam kciuki za podrozniczki Latke kochana tez! Quote
Tigraa Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Najgoretsze podziekowania od Majeczki dla kochaniutkiej cioci Pixie,bo to ona znalazla dla niej domek :Rose::Rose::Rose: dziekuje koffana ciociu-Maja:Dog_run: Quote
pixie Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='pixie']Witaj sliczna Majeczko ! Czy wiesz gdzie sie znalazlas? W krainie Dogomanii! A to kraina szczesliwa... Ludzi dobrych wbrod, przyjaciol tylu, ze nie zliczysz... Podziekuj cioteczce, ze Cie tu przyprowadzila... Postaramy sie, bardzo postaramy sie ci pomoc! Tylko troche cierpliwosci! Dobranoc malenstwo.... Spij slodko wtulona w przyjaciol... to bylo troszke ponad miesiac temu... Quote
red Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Dzięki pixie, oby sunia ją przyjęła ciepło... ciągle mimo wszystko boję się, choć może niepotrzebnie. Quote
Guciek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Aniu, nie wszytskie pibullterierry to mordercu, uwierz mi :-) znam wiele tych psow ... ;-) Quote
Tigraa Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Hihihihi no to wam powiem nowine....chociaz pani Mariola pewnie sama tu zaraz napisze. Ta "grozna" pitbulka bardzo przyjaznie przyjela Maje,obwachala i pomerdala ogonkiem...a co zrobila nasza Majeczka?Naszczekala brzydko na nią,po czym udrapala ciocie Lore w nos!!!!Taka lobuziara!!!A ciocie sie baly ze to Lora zje Majke:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: radomskie psiaki bardzo bojowe są;) Quote
mariolka18-52 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Uwaga wszystkie bullowate! -Bojcie sie radomskich psiakow. Pitt bulka przyjela Majunie uprzejmie, merdajac ogonem i czestujac jedzonkiem ze swej miski. I co za to otrzymala???!!!!- lapka po pysku, paskudne hau hau i wrrr,wrr. :painting: Lorka nie zrazila sie i zabiegala jak mogla o wzgledy goscia. Oto fotki " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> I nie bylo tak zle bo zasnely wtulone w siebie. Dziekujemy wspanialym ciociom ,ktore pokonaly daleka droge z Radomia do Pruszkowa i z powrotem!! :hand: Quote
red Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Super, to właśnie chciałam zobaczyć, piękne zdjęcia. Majeczka będzie szczęśliwa. Dzięki Mariolka, do dla Ciebie duże wyzwanie, zwłaszcza że Majeczka wymaga szczególnej troski, pokażę Wiesi te zdjęcia żeby była spokojna. Prosimy o więcej...Całuski dla naszej blondyneczki i całej gromadki. Quote
Tigraa Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Ale slicznie razem wygladają.Mam nadzieje ze maja sie przekona ze Lora nie ma zlych zamiarow i pokocha ciocię. Quote
akucha Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Całuje Pitt bulkę w sam pyszczek za przyjęcie Majeczki :buzi: I nie boję się :multi: :multi: :multi: Quote
mariolka18-52 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Majeczka w drugim dniu miala powazne dolegliwosci z brzuszkiem. Zrobila b duzo rzadkich kupek. Okazalo sie ze przeszla wiele ciezkich chorob,ktore uszkodzily jej scianki kiszeczek i ma b wrazliwy zoladeczek. Ciocia bardzo sie martwila .Kupila jej lekarstwa i zastosowala diete:kleik ryzowy z marchewka i siemieniem ,troche gotowanego mieska i duzo ,duzo plynow. Dzisiaj jest OK. Poza tym Majeczka to spryciara i stale oszukuje ciocie ze jest b glodna.:placz: Wet powiedzial ze trzeba jej dawac malutkie porcje i czesto. Dobrze mu mowic ,niech tylko spojrzy w jej proszace oczki ,a nic by jej nie odmowil. Ciocia juz nie daje sie nabrac na ten blagalny wzrok bo najwazniejsze jest zdrowie suni. Robimy sobie nowe fotki. Paapuuuniaaa do zobaczonka na forum :hand: Quote
red Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Mariolka, jesteś kochana. Jak układy z Lorą? Będzie dobrze z Majeczką, jak będzie na diecie. Jest kochana. Całuski od ciotek. Quote
pixie Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 red napisał(a):Mariolka, jesteś kochana. Jak układy z Lorą? Będzie dobrze z Majeczką, jak będzie na diecie. Jest kochana. Całuski od ciotek. :thumbs::thumbs::thumbs: ciesze sie razem z wami...:multi: :multi: :multi: :multi: rozmawialam z Cioteczka Mariolka dlugo ... wiem, ze Majeczka jest w:lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: nielskich rekach spijcie spokojnie:sleep2: :sleep2: :sleep2: taniec radosci mozna :cunao: :cunao: :cunao: :thumbs: Quote
Tigraa Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 red Lora jest lagodna jak baranek,nie obawiaj sie Quote
pixie Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ciociu Mariolko, jak sie miewa Lorka vel Owieczka i Majeczka vel Baranek ? Quote
mariolka18-52 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Kochane ciocie, odpisuje juz trzeci raz i wyslalam super fotki ,ale nie chcialo sie zamiescic na forum ,tylko wychodzil komunikat "inwalid link". Bede probowala wyslac zdjecia pozniej. Narazie jest wszystko OK. Lorke ujazmilam i juz mi nie podskoczy. :mad: Dostanie nieraz lapka po mordzie ,czy wyciagne jej parowke z pyska, ale wtedy beczy i idzie na skarge do cioci. :watpliwy: Tessi chce sie ze mna bawic ,ale nie moge ,bo mam alergie na koty.. Wiekszosc dnia odpoczywam; relaksik i jedzonko. Na spacer owszem wyjde, ale pod warunkiem ze ciocia bedzie mnie niosla. Pancio jest spoko ,tylko stale mnie filmuje i fotografuje. No coz ,przeciez jestem b fotogieniczna. :razz: Pozdrowionka Quote
mariolka18-52 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 PROBA 3 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
pixie Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 nic tylko patrzec i patrzec a serce rosnie!!! pozdrawiam serdecznie! Quote
Tigraa Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 rosnie i cieszy sie :loveu: Mariolko serdecznie dziekujemy za okazane serce Majeczce i za wspanialy domek :Rose: Quote
red Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Mariolka dziś w schronisku w Radomiu było wielkie chrupanie. Dzięki Tobie - ufundowanej przez Ciebie karmie. Pieseczki dziękują bardzo i dziś mają pełne brzuszki.:bye: :calus: Quote
mariolka18-52 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Pisze juz czwarty raz i stale mam komunikat,ze nie mam dostepu do tej strony Quote
mariolka18-52 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Czesc wszystkim ciociom, miewam sie swietnie,wyleguje na sloneczku i bawie z moja kumpelka pitt bulka. Ciocia gotuje mi kleiki wiec jem zeby zrobic jej przyjemnosc. Wole jedzonko z miski Lory. Jestem b czujna ,nikogo nie wpuszczam do domu,szczekam nawet na przechodniow. Wczoraj widzialy mnie corki cioci przez web-camere i powiedzialy ,ze jestem piekna i slodka. Pozdrawiam wszystkie ciocie i caluje w mordki pieski z radomskiego schroniska :multi: Quote
Recommended Posts