red Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: To dla Was.... od ciotek z Radomia. Mariolka pisz i chcemy zdjęcia....please... Quote
pixie Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 czy hierarchia juz ustalona? zdjecia prawde nam powiedza...czekamy... Quote
mariolka18-52 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Quote
mariolka18-52 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Witam, dzisiaj bylam z Maja u weterynarza ,bo znowu wrocily problemy z brzuszkiem. Rzadkie kupki w dzien i w nocy. Caly czas chodze ze scierka i sprzatam.Najgorsze,ze maz stale w to wchodzi i roznosi po calym mieszkaniu. Wet dal lekarstwo i pocieszyl mnie ,ze sunia z tego wyrosnie. Majunia ma nadwrazliwosc jelit, a przy jej temperamencie nie mozna upilnowac co wezmie do pyszczka. Tak zdominowala Lore ,ze pitt bulka oddala jej swoja kosc i musialam interweniowac. Znowu gotuje kleiki na marchwiance. Poza tym weter zauwazyl przepukline pachwinowa,ale to ma szanse sie wchlonac. Majunia jest zywa jak sreberko pomimo dolegliwosci. Jest b pojetna. Umie siadac na komende, dawac lapke, skakac i przynosic zabawki. Bardzo o nia dbam i mysle ze wyjdzie z tych chorob. Wszystkich pozdrawiamy Maja, Lora ,Tessi i ciocia Quote
red Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Biedna Majusia, nie może nigdy solidnie pojeść. Ale jest silna i na pewno minie jej ten kryzys. Dzięki Mariolka za zdjęcia. Nie ma zgrzytów z Lorą? Wygląda że się lubią. Quote
mariolka18-52 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Majunia dostaje leki i czuje sie lepiej. Musi jednak przez jakis czas brac 2 razy dziennie piguly. Na ostatnim zdjeciu widac Lore ze skaleczona lapka. Maja lezala kolo niej i lizala jej chora lapke. Za to Lora oddala jej swoje jedzonko i byly klopoty z brzuszkiem. Poza tym ,to zwierzaki b sie lubia i nie robia sobie krzywdy. Gdy wracam z zakupow ,to odbywa sie szal radosci. Kazde wita mnie na swoj sposob. Oczywiscie jestem dokladnie ubrudzona,osliniona i podrapana. Potem wkladaja swoje 3 mordki do toreb, bo wiedza ,ze zawsze sa tam dla nich smakolyki. Lubia slonce i wygrzewaja sie w ogrodzie. Niedlugo beda nowe fotki. Pozdrawiamy Quote
red Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Mariolkaa cieszymy się, że sunie się zaprzyjaźniły. Chyba zmienię zdanie o pitbulach. Zresztą jak się wychowuje psa w miłości, to nie może być inny.Biedna Majka ... zyczymy jej zdrówka. Mariolka dzięki za wytrwałość, Majka odwdzięczy Ci się na pewno. Zawsze czekamy na wieści. Pocczdrowionka od ciotek z Radomia:loveu: Quote
mariolka18-52 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Witamy, w sobote Majunia miala przygode. Wpadla do duzego oczka wodnego i nie mogla sie wydostac na brzeg po sliskiej folii. Lora to zauwazyla i dobiegla ,szczekala i nim ja doszlam ,wyciagnela Maje za mordke na brzeg. Potem oczywiscie w szale radosci wytarzala ja w piachu i blocie. Wzielam Maje na rece i wykapalam pod prysznicem. Majka-zywe sreberko, wpadla do pokoju prosto pod koldre i wystawiala swoj smieszny pyszczek. Lora chodzila dumna jak bohaterka. Zostala nagrodzona smakolykami. Majunia juz nie ma dolegliwosci zoladkowych. Caly czas musi jednak byc na diecie. Zaokraglila sie i ma piekne, blyszczace futerko. Wyslemy fotki pozniej bo zepsul sie nam wtyk USB. POOOOOOZDROWIONKA od merdajacego ogonka :multi: Quote
red Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ojej, co za historia. Zupełnie jak w filmie. Buziaki dla Lory - okazała sie prawdziwą bohaterką i zdała egzamin z przyjażni z Majeczką. Pozdrowienia od ciotek, dzięki Mariolka, pisz jak tylko możesz.:loveu: Quote
Tigraa Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Hihi i to jest ta straszna amstafka o ktorą sie tak ciotki baly ze zje Maje :evil_lol: Jestem wzruszona postawą Lory,to naprawde wspaniala,madra sunia. Quote
mariolka18-52 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Oto fotki suni. Na jednym Maja -niewiniatko, dalej Maja szuka nr telefonu i Maja z tygrysem " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Pozdrowionka Quote
mariolka18-52 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A oto fotki tylko dla cioc o mocnych nerwach ,na ktorych Majunia wgryza sie w Lore i ciagnie ja za ucho. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Nie bojcie sie ciocie,my sie b kochamy i nie robimy sobie krzywdy. Ostatnio Lora narozrabiala i za kare spala w budzie ,ale ja nie moglam sama zasnac i tak wylam, tak skomlalam, az ciocia zawolala Lore i razem zasnelysmy ,wtulone do siebie. Czuje sie dobrze i nabieram cialka. Do uslyszonka Majunia Quote
pixie Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 uwielbiam czytac Mariolke i ogladac grozna Lore i niegrozna Majeczke.... oj chyba cos poplatalam niegrozna Lore i grozna Majeczke! o, teraz dobrze, wlasciwie przypasowane przymiotniki Quote
mariolka18-52 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 czesc wszystkim ciociom, czuje sie wysmienicie. Z dnia na dzien przybieram na wadze. Pancia mnie ledwo podnosi. Ostatnio znowu mialam interview z corkami panci. Mowily ,ze jestem coraz ladniejsza. Ale najwazniejsze,ze pancio mnie pochwalil, powiedzial,ze jestem bardzo milutka i pieszczoszka. :oops: Ha,ha, moze dlatego,ze juz nie robie kupek w mieszkaniu i pancio w nie nie wdeptuje. Napisala do nas siostrzyczka Lorki bo przeczytala post w dogo. Super, mam jeszcze jedna ciocie wiecej. Pozdrawiam wszystkich,opalajcie sie i odpoczywajcie tak jak ja. Do uslyszonka w dogo. :loveu: " class="ipsImage" alt=""> Quote
red Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 No Majeczko, zapomniałaś już o ciotkach z Radomia. pochwal się, jak urosłaś, czekamy na wieści:lol: Quote
pixie Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 bardzo dawno zadnych wiesci od Majeczki Majeczko, napisz cos do ciotek...jakies foteczki od majeczki Quote
mariolka18-52 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Kochane Cioteczki Jest mi tak dobrze , ze juz zapomnialam o przeszlosci. Jest mi naprawde wstyd. Uroslam ,utylam i mam wilczy apetyt. Oczywiscie zdominowolam Lorke (wysle fotki) i przejelam za nia obowiazek strozowania. Gdy ktos obcy chce wejsc na posesje, straszliwie ujadam,a reszte zalatwia Lorka ,tzn pokazuje sie i nadyma. To wystarczy,zeby odstraszyc intruza. Nie mam aktualnych fotek, ale wysle sprzed kilku tygodni. Pozdrawiam serdecznie Majunia Quote
Tigraa Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Majuniu wszystkie ciocie z Radomia caluja Cie w slodkiego pysiaczka :buzi: Quote
mariolka18-52 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
red Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Ale śliczne. Majeczko trzymaj Lorę pod piętą.... pod brzuchem. Całuski. Mariolka czekamy na opowieści.:cool3: Quote
Tigraa Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 jakie cudne dziewczynki:loveu: Czy to jest ta sama "grozna amstaffka" ktora niby miala pozrec Maje?;) :cool3: Quote
mariolka18-52 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Drogie ciocie Ja nie jestem amstaffka , ale pitbullka i w dodatku red nose. Wybaczam wam jednak ta pomylke , bo dzieki wam mam super przyjaciolke i kumpelke- Majke. Zeby tylko nie byla taka pyskata, zadziorna i dziamajaca, ale i tak ja bardzo lubie. Niedawno przyszedl do nas jakis sasiad i chcial mnie wypedzic z "mojej" dzialki. Ukradlam mu wiec rekawice robocza i biegalam z nia po calym ogrodzie , a on za mna. Oczywiscie nie mial szans mnie dogonic wiec wrzeszczal i wyzywal mnie. Do akcji wkroczyla Majka. Podeszla do niego i ugryzla go w lydke. Wtedy dopiero rozpetalo sie pieklo. Pancia stala i dusila sie ze smiechu. Troche sie martwie bo Majka znowu choruje. Miesiac temu miala zapalenie wezlow chlonnych i przychodzil do nie weterynarz z zastrzykami. Teraz wymiotuje i ma biegunke, wiec dostaje lekarstwa. Obie z pancia mamy nadzieje, ze z tego wyrosnie i bedzie sie mogla ze mna bawic i szalec. Pozdrowienia dla wszystkich przyjaciol zwierzakow i dla moich kumpli we wszystkich schroniskach Quote
Recommended Posts