agasz Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 kupiłam zuzi kurteczkę-czerwoną bojówkę z kapturkiem obsytym czarnym futerkiem. przymierzała ją w sklepie. ale była sensacja! wszyscy się zbiegli i oglądali a zuza nieco stremowana wyglądała jak psi anioł! już mi zimą nie zmarznie! ps. ale lęk przed samochodami jej został.jak się cieszyła że wróciła do domu do maksa! chyba myślała że ją gdzieś wywożę... Quote
zadra Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='agasz']owszem przyzwyczaiła się! najgorzej z jedzeniem-grymasi bardziej niż maks. mięsko owszem ale bez dodatków,szyneczka tak ale bez chlebka.karma jest wogóle beeee...,chyba że psie przysmaki. ale jak się można najeść psimi ciasteczkami?ręce opadają. może macie jakiś sposób na takich niejadków?[/QUOTE] Gdyby wszystkie nasze "biedy"trafiały w takkkieeee ręce!!! Quote
Joodith Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Poprosimy kiedyś o zdjeciu w kurteczce :] Quote
agasz Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Joodith']Poprosimy kiedyś o zdjeciu w kurteczce :][/QUOTE] jak będzie chłodniej.w kielcach jest taki upał,że nawet zuza ma dość! ale zapewniam że wygląda w niej jak gwiazda! mamy też nowego domownika. adoptowaliśmy króliczka.straszny łobuz-gania nawet zuzę! znaleziony w łodzi na ulicy! także rodzinka jeszcze się powiększyła. wet stosuje już dla nas zniżki!!! Quote
Jola i Czterołapy Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Popatrzcie, proszę! Może znacie kogoś, kto pokocha takiego futrzaka??? [url]http://www.dogomania.pl/threads/1908...pomocy...-NERO[/url] Przepraszam za OT! Quote
zadra Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='agasz']jak będzie chłodniej.w kielcach jest taki upał,że nawet zuza ma dość! ale zapewniam że wygląda w niej jak gwiazda! mamy też nowego domownika. adoptowaliśmy króliczka.straszny łobuz-gania nawet zuzę! znaleziony w łodzi na ulicy! także rodzinka jeszcze się powiększyła. wet stosuje już dla nas zniżki!!![/QUOTE] W takim razie pozdrawim wszystkich domowników!!! Quote
agasz Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 witam po dłuższej przerwie. z zuzią wszystko ok.jest coraz bardziej odważna i towarzyska.dziś jednak przeżyłam mały szok! byliśmy wszyscy z maksiem na szczepieniu.przy okazji zważyłam zuzę i zatkało mnie! mój niejadek waży 8,6kg! chyba kurteczka będzie do przeróbki :-) Quote
agada Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Czyli niejadek nie jest aż takim chudzielcem, przynajmniej wagowo :cool3:;) Quote
agasz Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='agada']Czyli niejadek nie jest aż takim chudzielcem, przynajmniej wagowo :cool3:;)[/QUOTE] raczej przypomina serdelka:evil_lol:. całe szczęście,że uwielbia biegać i zamęcza wszystkie psy z naszej spacerowej paczki.a waga to chyba po psich przysmakach,którymi częstują ją moje koleżanki:"bo tak pięknie prosi".a zuza wykorzystuje to bez skrupułów:cool3: Quote
agasz Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda.długo nie pisałam, ale u Zuzy było wszystko super. piszę było, bo 01.08 ma zabieg - wypadnięty gruczoł łzowy trzeciej powieki. bardzo się boję...jeśli ktoś tu zajrzy to może mnie pocieszy... Quote
Syla Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='agasz']nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda.długo nie pisałam, ale u Zuzy było wszystko super. piszę było, bo 01.08 ma zabieg - wypadnięty gruczoł łzowy trzeciej powieki. bardzo się boję...jeśli ktoś tu zajrzy to może mnie pocieszy...[/QUOTE] To nie jest poważny zabieg, na pewno będzie wszystko dobrze.Jak już psinka jest szczęśliwa i bezpieczna, w swoim domku, to tak się dzieje, to normalne, że mniej osób zagląda.U mnie jest dokładnie tak samo :lol: Fajna ta Twoja Zuzka, piękna co przyznaję, choć bardziej gustuję w ratlerkach.Ma ogon, jak piuropusz. Quote
Joodith Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Trzymamy kciuki. Na pewno wszystko się powiedzie :) Quote
Syla Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Moja, ok 16letnia Karenka, ślepa, ze zmianami neurologicznymi, z chroniczną niewydolnością nerek, przeszła operację usunięcia wielu guzów z listwy mlecznej.Mała żyje, ma się dobrze i na razie, na tamten świat, się nie wybiera..Dlaczego u Zuzy miało by być inaczej.Na pewno będzie tylko dobrze.Z moimi trzema staruszkami będę trzymać kciuki w poniedziałek. Quote
zadra Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='agasz']nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda.długo nie pisałam, ale u Zuzy było wszystko super. piszę było, bo 01.08 ma zabieg - wypadnięty gruczoł łzowy trzeciej powieki. bardzo się boję...jeśli ktoś tu zajrzy to może mnie pocieszy...[/QUOTE] Nie martw się!! zabieg jest prosty.Wszystko będzie dobrze. Quote
zadra Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='agasz']jesteście kochane!!!!!!!!!![/QUOTE] Trzymamy kciuki Quote
Joodith Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='zadra']Trzymamy kciuki[/QUOTE] I czekamy na wieści (dobre!). Quote
agasz Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 zuza już po zabiegu! dzielnie się trzymała moja kruszynka. nie wiedziałam,że ma w sobie tyle siły. od weta pruła do domu na własnych nóżkach w takim tempie,że ledwo nadążałam! zjadła parę przysmaczków,potem spacer ok.2 godz. a teraz leży w łóżeczku i mnie obserwuje. jestem z niej dumna i wiem,że bardziej kochanej suni nie mogłam adoptować! Quote
agasz Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 a wam moje kochane bardzo ddziękuję za wsparcie :loveu: wiem,że jestem beksa,ale kocham to moje psiątko Quote
zadra Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='agasz']zuza już po zabiegu! dzielnie się trzymała moja kruszynka. nie wiedziałam,że ma w sobie tyle siły. od weta pruła do domu na własnych nóżkach w takim tempie,że ledwo nadążałam! zjadła parę przysmaczków,potem spacer ok.2 godz. a teraz leży w łóżeczku i mnie obserwuje. jestem z niej dumna i wiem,że bardziej kochanej suni nie mogłam adoptować![/QUOTE] Łza w kou mi się zakręciła na te słowa!!! Cieszę się,że wszystko dobrze!! Quote
Joodith Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='agasz']jestem z niej dumna i wiem,że bardziej kochanej suni nie mogłam adoptować![/QUOTE] A Zuzka nie mogła trafić lepiej! Taka Pani to skarb :) Quote
Syla Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Joodith']A Zuzka nie mogła trafić lepiej! Taka Pani to skarb :)[/QUOTE] To prawda.Zuzia to szczęściara :lol: Quote
agasz Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Syla']To prawda.Zuzia to szczęściara :lol:[/QUOTE] e tam, zawstydzacie mnie :oops:. ja ją poprostu kocham Quote
Recommended Posts