Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pranie też było, ale głównie jedzonko. Przyjedź,zobacz jakie są śliczne. Po ubykach sierści już prawie nic nie zostało, błyszczą jak napastowane. Jest tylko jeden problem - koniecznie trzeba je miećx na kolanach inaczej płaczą.

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']przecie wiem że psy się pierze tylko się nie wiruje[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

... buziole dla cudnych myszowatych !!!

Posted

[quote name='Ewanka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

... buziole dla cudnych myszowatych !!![/QUOTE]

[FONT=Tahoma]Myszy same egzekwują buziaki, już chyba nawet nie muszę się myć. Jęzory ciągle pracują, tylko one nie wiedzą, że ja nie cierpię lizaków. Dziś z racji tego, że cała banda domagała sie "na kolanka" (12 szt) , rozklapiłam sie na ziemi na kocyku. Popełniłam błąd. Banda uznała, że trzeba mi pomóc bo coś ze mną nie tak i runęła na mnie. Myszy wyrywały mi włosy i uszy, nelkowe wyły i szarpały za łachy, Kazan przewracał się na kupę psich ciał, Norcia szczekała na wszystkich, Lara biegała dookoła i skubała wszystkich itd itd - PANIKA TOTALNA. Nim wygrzebałam się z pod psich cielsk wyglądałam jak po udziale w katastrofie jakiejś. Już tej głupoty nie powtórzę.[/FONT]

Posted

[quote name='Awit']Ależ dziwną urodę ma ta ruda:-)
A te ich ogonki, prawdziwe takie mysie lub szczurze:-)[/QUOTE]

Ogonki mają charcie a nie szczurze :mad:

Posted

[quote name='luka1'][FONT=Tahoma]Myszy same egzekwują buziaki, już chyba nawet nie muszę się myć. Jęzory ciągle pracują, tylko one nie wiedzą, że ja nie cierpię lizaków. Dziś z racji tego, że cała banda domagała sie "na kolanka" (12 szt) , rozklapiłam sie na ziemi na kocyku. Popełniłam błąd. Banda uznała, że trzeba mi pomóc bo coś ze mną nie tak i runęła na mnie. Myszy wyrywały mi włosy i uszy, nelkowe wyły i szarpały za łachy, Kazan przewracał się na kupę psich ciał, Norcia szczekała na wszystkich, Lara biegała dookoła i skubała wszystkich itd itd - PANIKA TOTALNA. Nim wygrzebałam się z pod psich cielsk wyglądałam jak po udziale w katastrofie jakiejś. Już tej głupoty nie powtórzę.[/FONT][/QUOTE]

Oj luka, to się wypada cieszyć, że masz psów ratowników.;)

Posted

... trochę mi szkoda, że pójdą w świat ;) ... są takie słodkie :)

... myślę, że na tych fotkach (w ogłoszeniu) nie widać jakie są malutkie, przydało by się chyba zdjęcie np. koło nóg człowieka, albo chociaz 5-litrowej bańki wody min. ;)

Posted

[quote name='łolkiee']taaa 5 litrowa bańka:) po 2 sekundach bańki by nie było :)[/QUOTE]

... aż taaaki mają apetyt ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :eviltong:

Posted

[quote name='tripti']luka1 to Ty masz tam wesoło.... 12 sztuk!!! szkoda ich w świat... zielono tam u Ciebie mają...[/QUOTE]

Zielono to ja mam w głowie :lol:, a Myszki apetyt mają znikomy,jedzą tyle co myszki. Troszeczę suchego, troszeczę puszki i też trzeba je prosić. Najlepsze są moje kanapki.
Jak przyszły do mnie jadły wszystko co pod pyszczek podstawiłam a teraz ...