luka1 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 pranie też było, ale głównie jedzonko. Przyjedź,zobacz jakie są śliczne. Po ubykach sierści już prawie nic nie zostało, błyszczą jak napastowane. Jest tylko jeden problem - koniecznie trzeba je miećx na kolanach inaczej płaczą. Quote
luka1 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 przecie wiem że psy się pierze tylko się nie wiruje Quote
Ewanka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='luka1']przecie wiem że psy się pierze tylko się nie wiruje[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... buziole dla cudnych myszowatych !!! Quote
luka1 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='Ewanka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... buziole dla cudnych myszowatych !!![/QUOTE] [FONT=Tahoma]Myszy same egzekwują buziaki, już chyba nawet nie muszę się myć. Jęzory ciągle pracują, tylko one nie wiedzą, że ja nie cierpię lizaków. Dziś z racji tego, że cała banda domagała sie "na kolanka" (12 szt) , rozklapiłam sie na ziemi na kocyku. Popełniłam błąd. Banda uznała, że trzeba mi pomóc bo coś ze mną nie tak i runęła na mnie. Myszy wyrywały mi włosy i uszy, nelkowe wyły i szarpały za łachy, Kazan przewracał się na kupę psich ciał, Norcia szczekała na wszystkich, Lara biegała dookoła i skubała wszystkich itd itd - PANIKA TOTALNA. Nim wygrzebałam się z pod psich cielsk wyglądałam jak po udziale w katastrofie jakiejś. Już tej głupoty nie powtórzę.[/FONT] Quote
Awit Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ależ dziwną urodę ma ta ruda:-) A te ich ogonki, prawdziwe takie mysie lub szczurze:-) Quote
luka1 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [quote name='Awit']Ależ dziwną urodę ma ta ruda:-) A te ich ogonki, prawdziwe takie mysie lub szczurze:-)[/QUOTE] Ogonki mają charcie a nie szczurze :mad: Quote
luka1 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 z rana biegniemy na spacer pokazać się światu Quote
łolkiee Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 A dzień dobry myszki, my sie jeszcze nie znamy ;) Quote
luka1 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 [quote name='Awit']A reakcja świata na cudeńka? Jest jakaś?[/QUOTE] Śwuat się tak zachwycił Myszkami że zaniemówił. Quote
Ewanka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 A czy myszki mają już ogłoszenia? Czy masz jakiś inny pomysł na ich przyszłość ? ;) ... i prosimy o nowe fotki :) Quote
elmira Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='luka1'][FONT=Tahoma]Myszy same egzekwują buziaki, już chyba nawet nie muszę się myć. Jęzory ciągle pracują, tylko one nie wiedzą, że ja nie cierpię lizaków. Dziś z racji tego, że cała banda domagała sie "na kolanka" (12 szt) , rozklapiłam sie na ziemi na kocyku. Popełniłam błąd. Banda uznała, że trzeba mi pomóc bo coś ze mną nie tak i runęła na mnie. Myszy wyrywały mi włosy i uszy, nelkowe wyły i szarpały za łachy, Kazan przewracał się na kupę psich ciał, Norcia szczekała na wszystkich, Lara biegała dookoła i skubała wszystkich itd itd - PANIKA TOTALNA. Nim wygrzebałam się z pod psich cielsk wyglądałam jak po udziale w katastrofie jakiejś. Już tej głupoty nie powtórzę.[/FONT][/QUOTE] Oj luka, to się wypada cieszyć, że masz psów ratowników.;) Quote
luka1 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 [URL]http://www.eoferty.com.pl/myszy_szukaja_domu_190906.html[/URL] [URL]http://www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=31397[/URL] Quote
Ewanka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ... trochę mi szkoda, że pójdą w świat ;) ... są takie słodkie :) ... myślę, że na tych fotkach (w ogłoszeniu) nie widać jakie są malutkie, przydało by się chyba zdjęcie np. koło nóg człowieka, albo chociaz 5-litrowej bańki wody min. ;) Quote
łolkiee Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 taaa 5 litrowa bańka:) po 2 sekundach bańki by nie było :) Quote
Ewanka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 [quote name='łolkiee']taaa 5 litrowa bańka:) po 2 sekundach bańki by nie było :)[/QUOTE] ... aż taaaki mają apetyt ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :eviltong: Quote
tripti Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 luka1 to Ty masz tam wesoło.... 12 sztuk!!! szkoda ich w świat... zielono tam u Ciebie mają... Quote
luka1 Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 [quote name='tripti']luka1 to Ty masz tam wesoło.... 12 sztuk!!! szkoda ich w świat... zielono tam u Ciebie mają...[/QUOTE] Zielono to ja mam w głowie :lol:, a Myszki apetyt mają znikomy,jedzą tyle co myszki. Troszeczę suchego, troszeczę puszki i też trzeba je prosić. Najlepsze są moje kanapki. Jak przyszły do mnie jadły wszystko co pod pyszczek podstawiłam a teraz ... Quote
Awit Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 ....a teraz wybredne. Widzą, że Pańcia dba, więc pewnie co i rusz podetka coś lepszego:-) Quote
Recommended Posts