bela51 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Dopiero teraz tutaj zajrzałam. Alez sliczne i slodkie te Myszeczki ! Quote
Ewanka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Witajcie słodkie myszowate ... myślalam, że wy już w domku kuperki grzejecie, co to za ociąganie się ??? ... marsz do domku ;) Quote
tripti Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Ewanka']Witajcie słodkie myszowate ... myślalam, że wy już w domku kuperki grzejecie, co to za ociąganie się ??? ... marsz do domku ;)[/QUOTE] luka będzie musiała je siłą do domku wypychać, bo im już u Niej dobrze i nigdzie się nie mają zamiaru wybierać :) Quote
elmira Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cześć Myszki:) cześć Cioteczki;) P.S. Ewanko, albo mi się w oczach mieni, albo avatarek Ci się zmienia:) Quote
łolkiee Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 właśnie rozmawiałam z mamcią i czarna mysza "zagryzała" mamcie:evil_lol: Quote
Ewanka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='elmira']Cześć Myszki:) cześć Cioteczki;) P.S. Ewanko, albo mi się w oczach mieni, albo avatarek Ci się zmienia:)[/QUOTE] ... u mnie jak w kalejdoskopie :D ... może ten się przyjmie ;) Quote
Ewanka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='tripti']luka będzie musiała je siłą do domku wypychać, bo im już u Niej dobrze i nigdzie się nie mają zamiaru wybierać :)[/QUOTE] No właśnie, też mi się tak wydaje ... i ja ją rozumiem, tez bym ich za drzwi nie wyrzuciła :) Quote
elmira Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Ewanka']... u mnie jak w kalejdoskopie :D ... może ten się przyjmie ;)[/QUOTE] Ślicznego masz collaczka:) Ale te poprzednie też były ładne:) Quote
luka1 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='Ewanka']No właśnie, też mi się tak wydaje ... i ja ją rozumiem, tez bym ich za drzwi nie wyrzuciła :)[/QUOTE] O nie, za drzwi? nie ma nawet mowy. To moje ulubione dziewczyny. :lol: Quote
łolkiee Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 ta phhh za drzwi, już ja je widzę za drzwiami jak sie telepią ze strachu i zimna na dworze jest tylko 8 stopni, brrrrrrr..... Quote
łolkiee Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 cholerka zimno mi a jeszcze fige misze wycedzić Quote
elmira Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ja też marznę. A kilka dni temu klęłam, bo się spać z gorąca nie dało. Quote
łolkiee Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ale kurde aż tak zimno? ja w zimowej kurtce wychodze i zimno mi Quote
elmira Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ja wychodzę w bluzie;) Ale temperatura w domu spadła do 22 stopni. Brrrrr. Jesień, Pani kochana, jesień. Jak ja nie cierpię końca lata. Quote
luka1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Myszy zaczynają porastać puchem zimowym znak ze to już lada dzień skończy się dobry ciepły czas. Quote
Awit Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ciotki na pogodę narzekają a Myszy są zadowolone, one na pogodę złego słowa nie powiedzą. Quote
luka1 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Myszki mają się dobrze. Kiedy pada nie wystawiają nosa ze swojego posłanka. Ruda baraszkuje z Małą - to szczeniak Misi, którego musiałam odłączyć od pozostałych łobuziaków bo była przez nich gryziona. Quote
ciapuś Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Myszki mają cały czas 2 obserwatorów na allegro.Niestety nie zawsze coś to oznacza Quote
łolkiee Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='ciapuś']Myszki mają cały czas 2 obserwatorów na allegro.Niestety nie zawsze coś to oznacza[/QUOTE] Niewiem ale ludie chyba myślą że jak dodają psa do obserwowanych to jakoś pomagają.... :angryy: ciapuś nastempnym razem dopisz że jest to aukcja charytatywna i jak sie jest się zainteresowanym adopcją niech nie dodoaje do obserwowanych bo wzbydza to fauszywe nadzieje.... Quote
łolkiee Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='ciapuś']Ja mam to dopisane[/QUOTE] to znaczy że ci ludzie to ułomy... jakieś...:angryy: Quote
ciapuś Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 a ja myślę że ludzie poszukują sobie psiaka i zaznaczają te które im odpowiadają do porównania Przynajmniej mam taką nadzieję Quote
Recommended Posts