Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewanka']Witajcie słodkie myszowate ... myślalam, że wy już w domku kuperki grzejecie, co to za ociąganie się ??? ... marsz do domku ;)[/QUOTE]

luka będzie musiała je siłą do domku wypychać, bo im już u Niej dobrze i nigdzie się nie mają zamiaru wybierać :)

Posted

[quote name='elmira']Cześć Myszki:) cześć Cioteczki;)

P.S. Ewanko, albo mi się w oczach mieni, albo avatarek Ci się zmienia:)[/QUOTE]

... u mnie jak w kalejdoskopie :D ... może ten się przyjmie ;)

Posted

[quote name='tripti']luka będzie musiała je siłą do domku wypychać, bo im już u Niej dobrze i nigdzie się nie mają zamiaru wybierać :)[/QUOTE]

No właśnie, też mi się tak wydaje ... i ja ją rozumiem, tez bym ich za drzwi nie wyrzuciła :)

Posted

[quote name='Ewanka']... u mnie jak w kalejdoskopie :D ... może ten się przyjmie ;)[/QUOTE]

Ślicznego masz collaczka:) Ale te poprzednie też były ładne:)

Posted

[quote name='Ewanka']No właśnie, też mi się tak wydaje ... i ja ją rozumiem, tez bym ich za drzwi nie wyrzuciła :)[/QUOTE]

O nie, za drzwi? nie ma nawet mowy. To moje ulubione dziewczyny. :lol:

Posted

Myszki mają się dobrze. Kiedy pada nie wystawiają nosa ze swojego posłanka. Ruda baraszkuje z Małą - to szczeniak Misi, którego musiałam odłączyć od pozostałych łobuziaków bo była przez nich gryziona.

Posted

[quote name='ciapuś']Myszki mają cały czas 2 obserwatorów na allegro.Niestety nie zawsze coś to oznacza[/QUOTE]
Niewiem ale ludie chyba myślą że jak dodają psa do obserwowanych to jakoś pomagają.... :angryy: ciapuś nastempnym razem dopisz że jest to aukcja charytatywna i jak sie jest się zainteresowanym adopcją niech nie dodoaje do obserwowanych bo wzbydza to fauszywe nadzieje....