Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak od 17.10, ale wiecie co tak dziwnie wyszło..., bo mona przykazała, aby nie wypłynęło to publicznie na wątki przed emisją, to tak sobie zakodowałam i tego trzymałam się, zobaczyłam, że ktoś gdzieś na jakimś wątku napisał dużymi literami wczoraj o tym reportażu i napisałam na pw, że zalecenie było, żeby nie rozgłaszać do czasu emisji na forach publicznie, żeby nie spalić, no to dostałam odpowiedź z pytaniem kogo bronię, jak tu na dogo liczy się każde słowo.... i nie mam tu na myśli Ellig to już było później, żeby nie było wątpliwości :)

Posted

[quote name='obraczus87']Tripti, ja tez dostalam takie przykazanie od Mony - czyli tak naprawde u źródła.... ale nie wiem o co chodzi w takim razie.[/QUOTE]
Na FB juz wszystko ujawnione wczoraj i dzisiaj od rana dyskusja wre i mona pisze!

Posted

[quote name='tripti']pojawi się w sieci prawda? część tych reportaży pojawia się, a akurat nie mamy tvn24 jak się okazało przypadkiem :([/QUOTE]
Bedzie w sieci i bedzie tez w dzisiajszych Faktach TVN .

Posted

[url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=193491624010941&set=a.156380771055360.40354.156377861055651&ref=nf#!/event.php?eid=142061022520744&index=1[/url]

Od wczoraj!

Posted

no właśnie widzę... przeczytałam też dyskusję na ich stronie... mam nadzieję, ze reportaż pokaże prawdę jak najwyraźniej, żeby też taki człowiek z ulicy zwrócił uwagę. Jeszcze wczoraj rozmawiałam z moną przez telefon, ale nie wspominała o tym, że już publicznie można rozgłaszać stąd ten niepokój :)

Posted

Jestem zeby wytlumaczyc dlaczego pisze o reportazu na fb a Was prosilam o cisze do konca. Wczoraj dostalam tel. ze kilka osób zobaczylo zajawki reportazu z moja wypowiedzia i jest afera, mialam tez tel. ze schroniska zreszta bardzo ... niemily. W takiej sytuacji nie bylo sensu milczec wiec napisalam oficjalnie ze dzis jest material o Korabiewicach. Bardzo Wam dziekuje za pomoc, kazda jaka dostalam, nie musimy juz dzialac w konspiracji bo sprawa w koncu ujrzala swiatlo dzienne. Mam tylko wielka nadzieje ze okaze sie to dobre dla zwierzat i cos zmienimy w dzialaniu schronisk, które póki co sa wszystkim tylko nie wlasnie schroniskiem. Ogladajcie dzis o 17.10 na tvn24 i potem w faktach, a rozszerzona wersja materialu w sobote w tzw sobotnim reportazu
pozdrawiam i dziekuje

Posted

Obejrzałam dziś Fakty o 19.00 :( :( :( Brak słów :( Napisałam na FB o Kreseczce, skoro sprawa jest tak głośna. Może ktoś ją wypatrzy. Moniko - masz rację - to obóz koncentracyjny :( Podczas oglądania po prostu ZDRĘTWIAŁAM.... Oby ten koszmar szybko się skończył :(

Posted

[quote name='tripti']też właśnie promocji nie spotkałam :( dopiero w marcu chyba będą, szkoda, że wtedy tą a ursynowie przepuściłam, liczyłam, że jeszcze po tych ogłoszeniach ktoś się odezwie, ale kto weźmie psa, żeby zaraz go ciachać... cieczka wypada tak jakoś w kwietniu, ale wiadomo, że to może być różnie, narazie na koniec stycznia będą 3 miesiące od końca cieczki, to taki dobry okres w sumie.

śmieszna to fakt ;) ale też duża, budzi respekt, jak jeszcze zmarszczy nosa to wogóle, rano zdarza się czasami fajny widok, jak Witka chce już wyjść to przychodzi drapie łapą i jak się człowiek budzi to widzi nad sobą takie piękne białe wyszczerzone kły, można się szybko obudzić ;)[/QUOTE]
Napisz prosze do Ewy Marty juz rozmawialysmy .Ewa rozmawiala z dr.Czajka i On policzy taniej ale ja nie wiem ile Witka wazy.....

Posted

[quote name='Ellig']Napisz prosze do Ewy Marty juz rozmawialysmy .Ewa rozmawiala z dr.Czajka i On policzy taniej ale ja nie wiem ile Witka wazy.....[/QUOTE]

Eluniu bardzo dziekujemy. Justynka na pewno napisze do EWa Marta.

Mona raz jeszcze gratuluje, naprawde!!!

Go-ja mam nadzieje ze ktos wypatrzy Witeczke nooooooo....

Posted

koszmar :( ta obojętność tego prokuratora i wójta (?)......

Wita waży ok 17 kg, więc kawałek psa jest. Problem w tym, że od jutra mam dwa tygodnie na nauczenie się setek stron i nie wiem jak to będzie wyglądało przez te dwa tygodnie z jakimkolwiek czasem :(
tak się jeszcze zastanawiam, czy ktoś z ludzi takich, którzy widzieli to w np w faktach pofatuguje się osobiście pomóc jakiemuś psu z tego miejsca...

a widziałyście takie ujęcie gdzie były takie młode psiaki za siatką? dwa rude i czarny? taka powtórka tych naszych panienek.... nie masz już Marta tego miejsca u Natalii?

Marta mam jeszcze taką prośbę, jak jednak mogłabyś usunąć ten wątek Kreseczki z tego wątku o tym schronisku, ta kobieta szpera w necie, może nie osobiście, ale prędzej czy później ktoś tam trafi, a może jeszcze kiedyś będziemy chcieli tam po kogoś pojechać, to tak nie chcę być kojarzona z konkretnym psem czy miejscem zamieszkania, a widział nas na żywo tylko jeden wstawiony pracownik.

Posted

[quote name='obraczus87']Zaraz usunę.

Miejsce u Natalii jest zajete przez Tusie - mamę Krecików.[/QUOTE]

oki, dzięki:) to trzeba mamę krecików do domu wydelegować :)

Posted

[quote name='tripti']oki, dzięki:) to trzeba mamę krecików do domu wydelegować :)[/QUOTE]

Trzeba tylko musze tekst do ogłoszeń napisac, a teraz czasu nie mam i skupić się nie mogę w ogóle :(

Posted

pewnie, że rozumiem:) tak tylko napisałam, ale ten pies, o którym pisałam na tamtym wątku schroniska ten z budy, to dostałam informację, że już bezpieczny :):):) i to u wiadomego Anioła :):)
ale wpis zostawię, niech będzie, zobaczymy jakie faktyczne zainteresowanie jest tym tematem, oprócz wielkiego wzburzenia wirtualnego.

a zobaczcie co u Pani Joli Boczkowskiej jest, wiem, że Witka jest tylko jedna i niepowtarzalna, a takiego futra jak ona nie ma nikt :) ale zobaczcie ten dziobek i tą kreskę na nosie:

[URL="http://img203.imageshack.us/i/szczeniaki1.jpg/"][IMG]http://img203.imageshack.us/img203/4905/szczeniaki1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='obraczus87']Trzeba tylko musze tekst do ogłoszeń napisac, a teraz czasu nie mam i skupić się nie mogę w ogóle :([/QUOTE]
Czy Tusia to teraz Tara? zajrze do Tusi i moze cos poskladam....

Posted

[quote name='Ellig']Czy Tusia to teraz Tara? zajrze do Tusi i moze cos poskladam....[/QUOTE]

Ellig Tusia to mama Krecików, a Tara to tymczasek Natalii też z tego schr.

drażnią mnie strasznie te reklamy na dogo, pewnie Was też, ale słuchajcie ile taka reklama kosztuje? ta duża na górze pewnie dużo, ale te mniejsze na dole może tańsze, kurcze może by Witę tam wysłać?

Posted

[quote name='tripti']Ellig Tusia to mama Krecików, a Tara to tymczasek Natalii też z tego schr.[/QUOTE]
OK juz sobie przypomnialam dla Tary wydarzenie na FB zrobilam:)Dziekuje:)