Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobre wieści. Możemy Olinowi podawać ludzki zamiennik. Teraz trzeba dowiedzieć się ile będzie ten zamiennik kosztować. Mojego lekarza na razie nie ma. Dowiem się w przyszłym tygodniu o zniżki.

Posted

To naprawdę dobre wieści:) A powiedzcie mi czy ludzi odstrasza to,że Olinek musi brać leki do końca życia czy cena tych leków?

Posted

[quote name='kado']To naprawdę dobre wieści:) A powiedzcie mi czy ludzi odstrasza to,że Olinek musi brać leki do końca życia czy cena tych leków?[/QUOTE]

Chyba i to i to. Znowu miałam telefon. Już nie chce pisać. Pan miał się zastanowić i nie oddzwonił. Każdy dzwoni pełen entuzjazmu, jak Olin piękny, jaki podobny do poprzednika, sretetete i jak słyszy o leku, to się zastanowi i ewentualnie oddzwoni.............

Posted

[quote name='UMilki']Dobre wieści. Możemy Olinowi podawać ludzki zamiennik. Teraz trzeba dowiedzieć się ile będzie ten zamiennik kosztować. Mojego lekarza na razie nie ma. Dowiem się w przyszłym tygodniu o zniżki.[/QUOTE]

No włąśnie pytanie jaka cena, czy rzewczywiście tańszy

Posted

[quote name='Elżbietka_Cieszyn']Dobre wieści! Zofija to w takim razie prześlę Ci potwierdzenia przelewów za wrzesień i październik.[/QUOTE]

Elu, naprawdę nie musisz. Rozliczę to początkiem listopada. Nie ma zadnego problemu. Pani Ania też za wrzesień wpłaciła w październiku, też mi pisała. Póki co mamy na OLISIOWY CZYNSZ I LEKI:)

Posted

Oj to się cieszę, że finanse dopisują, bo zmartwiłam się bardzo, że budżet się nie dopina.. Cieszy mnie każda chwila na tym wątku, kiedy czytam, a przede wszystkim widze zdjęcia szczęśliwego Olinka. Trafił do rewelacyjnego dt. Mogę sie tylko uczyć ...[quote name='Zofija']Elu, naprawdę nie musisz. Rozliczę to początkiem listopada. Nie ma zadnego problemu. Pani Ania też za wrzesień wpłaciła w październiku, też mi pisała. Póki co mamy na OLISIOWY CZYNSZ I LEKI:)[/QUOTE]

Posted

Oliniasty pozdrawia jesienno wietrznie. Dwa dni temu się wkurzył, że reszta stada sobie poszła i znów walcząc z zasiekami na ogrodzeniu wygrał i dołączył do nas. No jakoś uwielbia Kubę. Tylko ta miłość ma dziwny wymiar, nieokreślony. Chyba chłopcy boją się zdecydowanej konfrontacji, więc tylko powarkują i lecą razem.
Olin jest mega grzeczny wobec człowieka. Gdy złapałam go (chciałam go po prostu złapać za cokolwiek, bo tak latał w prawo i lewo, że wypadło na kark) to posłusznie przywarł do ziemi. Poczekał aż go zapnę na smycz i przy nodze wrócił do pocerowanego kojca :)
A wczoraj mu się wydawało, że umie otwierać drzwi z klucza... Tak, zostawiłam klucz w jego bramce. Przychodzę, a klucz do połowy przekręcony i złamany. Skubany...

Olin to niebanalny pies dla niebanalnego człowieka.

Posted

[quote name='ranias']Spryciul z niego :lol: a czy wiadomo coś na temat tego zamiennika amylanu dla niuńka?[/QUOTE]

Tak, wiadomo. Zamiennik kosztuje ok 25 zł za 20 sztuk. A Olin niestety musi przyjmować po dwie tabletki. Suma sumarum amylan wychodzi jednak taniej. Tym bardziej, że zamiennik ludzki wydawany jest bez recepty. Nie ma zniżek. Szkoda.