Zofija Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 We wrześniowym nie ma. Jeszcze raz sprawdzę i prześlę Ci wyciąg do wglądu na maila Quote
kado Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [B]Olinku[/B] deklaracja za X już do Ciebie leci:) Quote
aka_nina Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Olinku, kaska z bazarku już wkrótce [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215504-Robi-się-do-not-enter-p?p=17737265#post17737265[/URL] Quote
UMilki Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Dobre wieści. Możemy Olinowi podawać ludzki zamiennik. Teraz trzeba dowiedzieć się ile będzie ten zamiennik kosztować. Mojego lekarza na razie nie ma. Dowiem się w przyszłym tygodniu o zniżki. Quote
kado Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 To naprawdę dobre wieści:) A powiedzcie mi czy ludzi odstrasza to,że Olinek musi brać leki do końca życia czy cena tych leków? Quote
Zofija Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='kado']To naprawdę dobre wieści:) A powiedzcie mi czy ludzi odstrasza to,że Olinek musi brać leki do końca życia czy cena tych leków?[/QUOTE] Chyba i to i to. Znowu miałam telefon. Już nie chce pisać. Pan miał się zastanowić i nie oddzwonił. Każdy dzwoni pełen entuzjazmu, jak Olin piękny, jaki podobny do poprzednika, sretetete i jak słyszy o leku, to się zastanowi i ewentualnie oddzwoni............. Quote
Zofija Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='UMilki']Dobre wieści. Możemy Olinowi podawać ludzki zamiennik. Teraz trzeba dowiedzieć się ile będzie ten zamiennik kosztować. Mojego lekarza na razie nie ma. Dowiem się w przyszłym tygodniu o zniżki.[/QUOTE] No włąśnie pytanie jaka cena, czy rzewczywiście tańszy Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Dobre wieści! Zofija to w takim razie prześlę Ci potwierdzenia przelewów za wrzesień i październik. Quote
Zofija Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']Dobre wieści! Zofija to w takim razie prześlę Ci potwierdzenia przelewów za wrzesień i październik.[/QUOTE] Elu, naprawdę nie musisz. Rozliczę to początkiem listopada. Nie ma zadnego problemu. Pani Ania też za wrzesień wpłaciła w październiku, też mi pisała. Póki co mamy na OLISIOWY CZYNSZ I LEKI:) Quote
Zofija Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Martwi mnie Oliś, mam jednak nadzieję, zę w końcu znajdzie się jego ludź Quote
ranias Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 A ja zapraszam Olisia na wirtualny spacerek i mizianki wieczorne :lol: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Oj to się cieszę, że finanse dopisują, bo zmartwiłam się bardzo, że budżet się nie dopina.. Cieszy mnie każda chwila na tym wątku, kiedy czytam, a przede wszystkim widze zdjęcia szczęśliwego Olinka. Trafił do rewelacyjnego dt. Mogę sie tylko uczyć ...[quote name='Zofija']Elu, naprawdę nie musisz. Rozliczę to początkiem listopada. Nie ma zadnego problemu. Pani Ania też za wrzesień wpłaciła w październiku, też mi pisała. Póki co mamy na OLISIOWY CZYNSZ I LEKI:)[/QUOTE] Quote
ranias Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 i podreptamy sobie na wieczorny spacerek :lol: Quote
ranias Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Olinku, puk puk- przychodzę z wizytą :lol: Quote
UMilki Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Oliniasty pozdrawia jesienno wietrznie. Dwa dni temu się wkurzył, że reszta stada sobie poszła i znów walcząc z zasiekami na ogrodzeniu wygrał i dołączył do nas. No jakoś uwielbia Kubę. Tylko ta miłość ma dziwny wymiar, nieokreślony. Chyba chłopcy boją się zdecydowanej konfrontacji, więc tylko powarkują i lecą razem. Olin jest mega grzeczny wobec człowieka. Gdy złapałam go (chciałam go po prostu złapać za cokolwiek, bo tak latał w prawo i lewo, że wypadło na kark) to posłusznie przywarł do ziemi. Poczekał aż go zapnę na smycz i przy nodze wrócił do pocerowanego kojca :) A wczoraj mu się wydawało, że umie otwierać drzwi z klucza... Tak, zostawiłam klucz w jego bramce. Przychodzę, a klucz do połowy przekręcony i złamany. Skubany... Olin to niebanalny pies dla niebanalnego człowieka. Quote
ranias Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Spryciul z niego :lol: a czy wiadomo coś na temat tego zamiennika amylanu dla niuńka? Quote
holly101 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Co Wy Kochane na bazarek - w połowie - dla Olinka? :) Właśnie się prawie stworzył - jak już "dzieło" zostanie ukonczone - dam znaka i poproszę o częste hopanie :) Quote
holly101 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 No - to się uwinęłam ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/216687-Bazarek-dla-małych-dogomaniaków-na-dług-po-Fado-i-pomoc-Olinowi-do-7.11[/url]. Quote
ranias Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 I jeszcze dla Olinka cmok w pychola z okazji Dnia Kundelka. Może sie Oliś nie obrazi, bo przecie z niego prawie .....;) Quote
holly101 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Buziaki dla Olina, no i zapraszam do podbijania bazarku z postu wyżej :) Quote
ranias Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Olinku, zapraszam na wirtualne dreptanie :lol: Quote
UMilki Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='ranias']Spryciul z niego :lol: a czy wiadomo coś na temat tego zamiennika amylanu dla niuńka?[/QUOTE] Tak, wiadomo. Zamiennik kosztuje ok 25 zł za 20 sztuk. A Olin niestety musi przyjmować po dwie tabletki. Suma sumarum amylan wychodzi jednak taniej. Tym bardziej, że zamiennik ludzki wydawany jest bez recepty. Nie ma zniżek. Szkoda. Quote
Recommended Posts