danka4u1 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='ranias']Ciocia Danusia pożegnała Rudą, teraz przywita się z Olinkiem :multi:[/QUOTE] Pewnie, że przywita się, chociaz pora racze usposabia do bajek na dobranoc. Z Rudą nie mogę się rozstać i nawet nie za bardzo pociesza mnie myśl, że śpi sobie w łóżeczku...zazdrosna jakaś jestem o psinę, czy co? A może to miłość??? Spokojnie Olinku, Ciebie tez kocham. Dobranoc. Quote
Zofija Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Pani Daria zmieniła deklarację na 25zł mcznie- problemy w pracy... Quote
kado Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ja swoją deklarację wpłaciłam dzisiaj rano:) Mizianko[B] Olinku[/B] Quote
Zofija Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='kado']Ja swoją deklarację wpłaciłam dzisiaj rano:) Mizianko[B] Olinku[/B][/QUOTE] Super. Czy mogę Was prosić o jak najszybsze wpłaty, na koncie Olina jest 302 zł , a rachunek przyszedł na 415 - pewnie koszty leczenia. Trzeba też znaleźć osoby, które się jeszcze złożą na Olinka. Quote
UMilki Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Tak, ta powiększona kwota, to koszty badań i leków, które brał na leczenie koopy. OLIN dziś przeszedł test na koty. Wynik całkowicie NEGATYWNY. Koty są całe, pies też, ale to co nam pokazał nie daje żadnych wątpliwości. Nie może być w domu gdzie są koty. Quote
danka4u1 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='ranias']Olinek to piesek z charakterem :lol:[/QUOTE] Charakter charakterem, ale koty też " ludzie".....:evil_lol: Spij Olin i niech Ci się kot przyśni:evil_lol::evil_lol: Quote
Ashaski Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Zajrzyjcie prosze, do Giny: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192865-Pi%C4%99kna-bernardynka-czeka-na-DOM[/url] Quote
Zofija Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Rachunek za Olinka zostanie zapłącony w tym tygodniu:). Quote
ranias Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 A czy Olinek ma pełne deklaracje? Jaki jest stan finansów naszego piesia? Quote
danka4u1 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Olinku, pamiętam o Tobie piesiu, ale tyle spraw ostatnio mam na głowinie..tyle piesków w nagłej potrzebie [B]na cito.[/B] Dobrze, że Ty jesteś bezpieczny i uratowany. Quote
kado Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='ranias']A czy Olinek ma pełne deklaracje? Jaki jest stan finansów naszego piesia?[/QUOTE] No właśnie...napiszcie ile brakuje tych składek... Quote
ranias Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Olinku, dzień dobry.Słonko od rana przygrzewa, trzeba łapać ostatnie promyki :lol: Quote
kado Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [B]Dziewczyny to niepoważne jest...przez 3 dni nikt nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie...ilu brakuje składek[/B]....[B]To po co ten dramatyczny tytuł?????[/B]:crazyeye:[B]Tylko żeby za 2 m-ce nie było lamentów, że nie ma za co trzymać Olinka w hoteliku i że wisi widmo schroniska....:shake: [/B] Quote
ranias Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Musimy poczekać na Zofiję, jest księgową Olinka....... Quote
paulinken Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cioteczki, przepraszam za offa, potrzebny ktoś z Katowic-Piotrowic na wizytę dla Maćka z mojego podpisu. Quote
ranias Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 I co słychać u naszego Olinka?Jak tam zdrówko piesia? Quote
UMilki Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Przepraszam, zaniedbałam internetowo swoich podopiecznych i nic nie piszę. Obiecuję poprawę. Olin wspaniale umie wspinać się po siatkach. Chodzi po nich jak po drabinie. Genialna umiejętność, ale dla potencjalnego przyszłego właściciela może to być kłopot. Każdego dnia próbuje ustawić sobie moją suczkę, ale ona mu się nie daje. Śmiesznie wyglądają gdy biegną obok siebie. Kto kogo przegoni. [CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TMsJYYrN4kI/AAAAAAAAAcM/7IFJ7kyUceU/Zdj%C4%99cie0380.jpg[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh3.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TMsJYIjvyGI/AAAAAAAAAcI/xG8g7shWBnI/Zdj%C4%99cie0379.jpg[/IMG] [/CENTER] [/CENTER] Quote
ranias Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jakie cudne słoneczne fotki.Olinek wspinający się po siatce- cwana bestyjka tylko faktycznie to może być problem... Quote
Zofija Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='kado'][B]Dziewczyny to niepoważne jest...przez 3 dni nikt nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie...ilu brakuje składek[/B]....[B]To po co ten dramatyczny tytuł?????[/B]:crazyeye:[B]Tylko żeby za 2 m-ce nie było lamentów, że nie ma za co trzymać Olinka w hoteliku i że wisi widmo schroniska....:shake: [/B][/QUOTE] bardzo przepraszam juz jestem. Podliczę w ten weekend i napiszę Quote
Zofija Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Rachunek za Hotelik i weta zapłacony. Chciałam właśnie rozliczyć wpływy, ale zobaczyłam, ze dostałam ogólny stan konta bez info kto i kiedy wpłacił. Napisałam już w tej sprawie i jak tylko dostanę wyciąg zaraz zrobię rozliczenie za cały październik! Quote
Recommended Posts