Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']Ciocia Danusia pożegnała Rudą, teraz przywita się z Olinkiem :multi:[/QUOTE]
Pewnie, że przywita się, chociaz pora racze usposabia do bajek na dobranoc.
Z Rudą nie mogę się rozstać i nawet nie za bardzo pociesza mnie myśl, że śpi sobie w łóżeczku...zazdrosna jakaś jestem o psinę, czy co? A może to miłość???
Spokojnie Olinku, Ciebie tez kocham. Dobranoc.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kado']Ja swoją deklarację wpłaciłam dzisiaj rano:) Mizianko[B] Olinku[/B][/QUOTE]

Super. Czy mogę Was prosić o jak najszybsze wpłaty, na koncie Olina jest 302 zł , a rachunek przyszedł na 415 - pewnie koszty leczenia. Trzeba też znaleźć osoby, które się jeszcze złożą na Olinka.

Posted

Tak, ta powiększona kwota, to koszty badań i leków, które brał na leczenie koopy.

OLIN dziś przeszedł test na koty. Wynik całkowicie NEGATYWNY. Koty są całe, pies też, ale to co nam pokazał nie daje żadnych wątpliwości. Nie może być w domu gdzie są koty.

Posted

[quote name='ranias']Olinek to piesek z charakterem :lol:[/QUOTE]
Charakter charakterem, ale koty też " ludzie".....:evil_lol:
Spij Olin i niech Ci się kot przyśni:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ranias']A czy Olinek ma pełne deklaracje? Jaki jest stan finansów naszego piesia?[/QUOTE]

No właśnie...napiszcie ile brakuje tych składek...

Posted

[B]Dziewczyny to niepoważne jest...przez 3 dni nikt nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie...ilu brakuje składek[/B]....[B]To po co ten dramatyczny tytuł?????[/B]:crazyeye:[B]Tylko żeby za 2 m-ce nie było lamentów, że nie ma za co trzymać Olinka w hoteliku i że wisi widmo schroniska....:shake:

[/B]

Posted

Przepraszam, zaniedbałam internetowo swoich podopiecznych i nic nie piszę. Obiecuję poprawę.

Olin wspaniale umie wspinać się po siatkach. Chodzi po nich jak po drabinie. Genialna umiejętność, ale dla potencjalnego przyszłego właściciela może to być kłopot.
Każdego dnia próbuje ustawić sobie moją suczkę, ale ona mu się nie daje. Śmiesznie wyglądają gdy biegną obok siebie. Kto kogo przegoni.

[CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TMsJYYrN4kI/AAAAAAAAAcM/7IFJ7kyUceU/Zdj%C4%99cie0380.jpg[/IMG]

[CENTER][IMG]http://lh3.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TMsJYIjvyGI/AAAAAAAAAcI/xG8g7shWBnI/Zdj%C4%99cie0379.jpg[/IMG]
[/CENTER]

[/CENTER]

Posted

[quote name='kado'][B]Dziewczyny to niepoważne jest...przez 3 dni nikt nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie...ilu brakuje składek[/B]....[B]To po co ten dramatyczny tytuł?????[/B]:crazyeye:[B]Tylko żeby za 2 m-ce nie było lamentów, że nie ma za co trzymać Olinka w hoteliku i że wisi widmo schroniska....:shake:

[/B][/QUOTE]
bardzo przepraszam juz jestem. Podliczę w ten weekend i napiszę

Posted

Rachunek za Hotelik i weta zapłacony. Chciałam właśnie rozliczyć wpływy, ale zobaczyłam, ze dostałam ogólny stan konta bez info kto i kiedy wpłacił. Napisałam już w tej sprawie i jak tylko dostanę wyciąg zaraz zrobię rozliczenie za cały październik!