Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olin, ciotka nie zapomniała o Tobie, tylko ma na głowinie wiele spraw wymagających czasu, " zachodu", a nie są to wesołe sprawy.
Ale na spacerek zawsze znajdziemy czas. Na spacerek !!!

Posted

[quote name='ranias']Dzisiaj trochę wcześniej.Może wypatrzymy jeszcze grzybka w trawie :crazyeye:[/QUOTE]
Tak cioteczko, na grzybki najlepiej chodzić, póki jeszcze jasno. I dla grzybków lepiej, by były widoczne, jak mamy je jeść i dla nas bezpieczniej niż w ciemnym lesie; chociaż z Poinkiem- dzielnym psiakiem bezpiecznie i po ciemnku.
No to na spacerek i przednocne sikanko.

Posted

[quote name='ranias']Olinku, na grzyby idziemy, bo nam wszystkie sprzątną sprzed nosa :lol:[/QUOTE]
Na grzyby o 15 !!?? Ranias, to mi odpowiada- ta godzina- idę z Wami.

[quote name='kado']Jak tam [B]Olinku[/B] nazbierałeś prawdziwków czy w weekend już mieszczuchy ograbiły lasy:cool3:[/QUOTE]
Mieszczuchy wolą nie grabić, bo mają kiepskie rozeznanie w grzybkach...
Idziemy na miejski spacerek.

Posted

[quote name='ranias']Zosiu, moja wpłata 29 czerwca- 30zł,to były deklaracje za VI,VII,VIII. 23 sierpnia wpłaciłam 10 zł- deklaracja za IX :lol:[/QUOTE]

wiem, wiem, :)))))))))))

Posted

[quote name='Zofija']Kurcze kiepsko ze skłądkami na Olinka. Na razie nie wystarcza ani na miesięczną wypłatę.[/QUOTE]

Nie rozumiem...jak nie starcza? A co ze stałymi deklaracjami? Kurcze, jak ktoś się zobowiązał, to dlaczego nie płaci? A jeżeli nie może, to niech napisze na wątku...Tu chodzi o dobro [B]OLINKA :loveu::loveu::loveu:!!!!!
[/B]