Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='UMilki']A teraz mała przygoda. Myślałam, że osiwieję, ale opowiem Wam, bo to da pewien obraz Olina.
Kilka dni temu Olin będąc na spacerze zerwał się ze smyczy. Akurat na podwórku była moja suka Milka, Balbina, przypięty Blacki i ja czesząca Antka. Niedaleko mnie na trawie siedziała moja córka (1,5 roku). Nagle patrzę a zza drzew wyłania się jakiś pies. Olin leciał prosto na nas. Ja zamarłam, bo nie miałam pojęcia z jakim nastawieniem do nas się zbliża.
Najpierw podbiegł do mojej córy, pomerdał ogonem, obwąchał i przyleciał do mnie. Po chwili przywitał się z każdym psem i usiadł koło mnie. Byłam zaskoczona jego zachowaniem, bo nie ukrywam po wpisach z poprzedniego DT miałam tylko czarne myśli.
Zaskoczył mnie bardzo, ale to bardzo pozytywnie. Myślę, że ten pies ma wielkie serce. Zobaczymy co Olin nam jeszcze pokaże :)[/QUOTE]
On lubi dzieci....do mojego nigdy nie miał złego nastawienia....ale jak go przwrócił to zamarłam....ciekawa jestem jak się zachowuje do innych suk...Tolę terroryzował non stop i to strasznie, z resztą Zofija widziała....
Olinek to wspaniały pies....jak zmieniałam opatrunki kilka razy dziennie, boląca rana.... a on nawet sam dawał łapkę....sam podchodził jak widział maść i bandaż....wspaniały tylko że dominant

Posted

Olin nie dostał u mnie tabletek na odrobaczenie , bo brał cały czas rano i wieczorem antybiotyk. Do samego końca , skończył chyba 2 dni przed powrotem do schroniska. Cieszę się bardzo, że miewa się u Was królewsko. Uciekanie przez płot to standard u niego. Szczególnie wcześnie rano odwiedzał u mnie wszystkich sąsiadów. Pozaglądał do wszystkich okolicznych misek i wracał. :) kochany jest.

Posted

Mam problem z edycją 1 strony i tutaj zrobię rozliczenie. Jak mi się tylko uda to wrzucę to na 1 str.:
Na koncie Olina po zapłącie dwóch rachunków na kwotę 473,42 zostało -32,42zł (czyli był Oliś na minusie)
A tu wpływy:
02.08. acha44 -10zł
02.08. aka_nina - 5zł
03.08. wujek&ciocia - 15zł
04.08. MyrkurDagur-10zł
05.08. Daria z Wyszkowa- 50zł
12.08. Kado - 15zł
13.08. Paulinken- 10zł
23.08. Kama210 -10zł
23.08. Ranias-10zł

Razem po odjęciu -32,42 na koncie Olinka jest 102,68zł

Posted

[quote name='Zofija']Mam problem z edycją 1 strony i tutaj zrobię rozliczenie. Jak mi się tylko uda to wrzucę to na 1 str.:
Na koncie Olina po zapłącie dwóch rachunków na kwotę 473,42 zostało -32,42zł (czyli był Oliś na minusie)
A tu wpływy:
02.08. acha44 -10zł
02.08. aka_nina - 5zł
03.08. wujek&ciocia - 15zł
04.08. MyrkurDagur-10zł
05.08. Daria z Wyszkowa- 50zł
12.08. Kado - 15zł
13.08. Paulinken- 10zł
23.08. Kama210 -10zł
23.08. Ranias-10zł

Razem po odjęciu -32,42 na koncie Olinka jest 102,68zł[/QUOTE]

Zosiu, zobacz czy nie ma ode mnie jeszcze 10zł dla Olinka, bo zrobiłam 2 przelewy po 10zł- jeden to deklaracja, drugi-na lekarstwa:lol:

Posted

[B] [IMG]http://www.dogomania.../images/icons/icon1.gif[/IMG] [/B]

[INDENT] cioteczki przepraszam za off...wspólnie pomoglismy [B]Olinkowi[/B] [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/love.gif[/IMG], to może tym razem pomożemy naszej[B] Poker,[/B] która ze swoją tymczasowiczką znalazła się w sytuacji podbramkowej...

[URL="http://www.dogomania.191363-PROSZ%C4%98-O-POMOC-W-OP%C5%81ACIE-HOTELU%21-Brakuje-90-z%C5%82-.-SZNAUCEROWATA-LADY-u-nas-w-DT./page12?highlight=lady"]http://www.dogomania.pl/threads/1913...highlight=lady[/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='ranias']Zosiu, zobacz czy nie ma ode mnie jeszcze 10zł dla Olinka, bo zrobiłam 2 przelewy po 10zł- jeden to deklaracja, drugi-na lekarstwa:lol:[/QUOTE]

przy wpływie 23.08. pisało na lekarstwa, ale sprawdzę, czy nie ma dtugiego- czyli w sierpniu wpłacałaś 2 razy?????

Posted

[quote name='Zofija']przy wpływie 23.08. pisało na lekarstwa, ale sprawdzę, czy nie ma dtugiego- czyli w sierpniu wpłacałaś 2 razy?????[/QUOTE]

Tak, zrobiłam dwa przelewy:lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Olinku, dziś deszczowy i zimny dzień, ale na spacerek pójdziesz z ciotką?[/QUOTE]

Dzisiaj poprawa pogody.Olinku, zapraszam na spacerek. Może Antos wybierze się z nami..:lol:

Posted

Ja dołączam się do przechadzki, ale co z tą pogodą?? Teraz u Ciebie też chyba deszczowo? Olinek lubi " mokre" spacery? Mojemu Oskarowi nie sprawiają różnicy żadne anomalie pogodowe.

Posted

[quote name='danka4u1']Ja dołączam się do przechadzki, ale co z tą pogodą?? Teraz u Ciebie też chyba deszczowo? Olinek lubi " mokre" spacery? Mojemu Oskarowi nie sprawiają różnicy żadne anomalie pogodowe.[/QUOTE]

U mnie cały dzień błękitne niebo i słoneczko grzeje. To będzie prawdziwie letni spacerek:lol:

Posted

[quote name='Zofija']Ranias:) jest od Ciebie 2 razy 10zł- przepraszam za omyłkę. Uzupełnię jak edytuję pierwszy post bo zawsze z tym mam problem:([/QUOTE]

Najważniejsze kochana,że pieniążki dotarły do Olinka:lol: