Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zofija']Moja Droga:) Biedaczysko wygląda o nieeeeeeebo lepiej niż wyglądał miesiąc temu. TO BYŁ DRAMAT- POŁOWA Z TEGO CO JEST TERAZ. Wiem, ze on dalej chudy i bidny, ale wiesz mi jak go zobaczyłam pierwszy raz to zrobiło mi się słabo. W kaźdym razie super, ze jest u Ciebie. Jak Ci się uda to poproszę takie zdjęcia całego przodem - potrzebuje do ogłoszeń:))[/QUOTE]

Ja nie wierzyłam, że pies może tak wyglądać, ale najwidoczniej jeszcze niewiele nieszczęścia widziałam w życiu.
W każdym bądź razie pychol mu się zaczyna uśmiechać.
Spróbuję złapać go innym aparatem.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś aura nie była przyjazna do robienia zdjęć. Jak tylko niebo się rozchmurzy zrobimy mu sesję na miarę moich możliwości (bo sprzęt nie jest specjalnie profesjonalny).
W każdym bądź razie Olin bardzo się cieszy na każdy kontakt z człowiekiem. Bardzo chce się bawić z moją suczką Milką, ale ta na razie go kokietuje ;)
Psisko jest bardzo pojętne, więc ułożenie go nie powinno stanowić problemu. Na razie dajemy mu czas na zapoznanie się z nami, miejscem, ale przede wszystkim na nabranie ciała. A to nie jest trudne, bo wsuwa, aż mu się uszy trzęsą.

Posted

[quote name='UMilki']Dziś aura nie była przyjazna do robienia zdjęć. Jak tylko niebo się rozchmurzy zrobimy mu sesję na miarę moich możliwości (bo sprzęt nie jest specjalnie profesjonalny).
W każdym bądź razie Olin bardzo się cieszy na każdy kontakt z człowiekiem. Bardzo chce się bawić z moją suczką Milką, ale ta na razie go kokietuje ;)
Psisko jest bardzo pojętne, więc ułożenie go nie powinno stanowić problemu. Na razie dajemy mu czas na zapoznanie się z nami, miejscem, ale przede wszystkim na nabranie ciała. A to nie jest trudne, bo wsuwa, aż mu się uszy trzęsą.[/QUOTE]

Bardzo się cieszę z tego co piszesz:) Jak aura będzie lepsza to zrób zdjęcia to zrobimy mu ogłoszonka na ok. 70 stronkach:). Cieszę się, ze nie sprawia większych problemów:)

Posted

[quote name='Zofija']dzisiaj wpiszę wpływy Olina. Olin też zmienia konto. Wszystkim wyślę nowe konto na pw, ale wieczorem, a najpóźniej do jutra[/QUOTE]
O kurcze a ja dziś wpłaciłam na stare za sierpień..

Posted

Matko, ten chłopak to żywe srebro. Nie umie nawet na moment zatrzymać się. Uciekał z kadru i co z tego, że na trybie sportowym. Na razie jedno, to które się nadaje. Jutro może będzie lepszy dzień.

[CENTER][IMG]http://lh3.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFXJQc5U4XI/AAAAAAAAAYA/PKGbhLfJczw/DSCN8166.JPG[/IMG]
[/CENTER]

Posted

Piękny pies. I chyba " model super sportowy",:multi: :multi: taki że tryb sportowy nie wystarczy dla niego.:evil_lol::evil_lol:
Jak przyjemnie kończyć dzień, widząc zadowolonego i szczęsliwego psa.

Posted

Oto fotki Olina. Dziś było lepiej, ale trzymał się bardzo blisko nóg, więc przepraszam za dodatki ;)

[CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFfbMx9716I/AAAAAAAAAYs/mwSM8726-Zg/DSCN8175.JPG[/IMG]

[CENTER][IMG]http://lh4.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFfbNDQUBBI/AAAAAAAAAYw/apmKk8xBeN4/DSCN8176.JPG[/IMG]

[CENTER][IMG]http://lh5.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFfbNG89LaI/AAAAAAAAAY0/sPqRAOmJO-A/DSCN8177.JPG[/IMG]

[CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFfbNUm1ZMI/AAAAAAAAAY4/QRJiJNhnB_c/DSCN8178.JPG[/IMG]

[CENTER][IMG]http://lh4.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFfbNSY35hI/AAAAAAAAAY8/wu6CaCY484g/DSCN8182.JPG[/IMG]
[/CENTER]

[/CENTER]

[/CENTER]

[/CENTER]

[/CENTER]

Posted

Dawno mnie nie było u Olinka, a tu takie same dobre wiadomości.Piesio bezpieczny i szczęśliwy, pychol mu się uśmiecha. Jak milo się czyta.Olinku, zasłużyłeś na wszystko co najlepsze :lol::lol:

Posted

zdjęcia super. widzę, ze Olinek wygląda coraz to lepiej- czy możesz mi coś napisać o jego charakterze- do jakiego domu/właściciela się nadaje- pytam pod kątem ogłoszeń? Czy też jeszcze poczekać?

Posted

Nie do końca jestem w stanie go określić. Bardzo się cieszy na nasz widok, spuszczony ze smyczy leci prosto do domu. Wobec innych psów raczej obojętny, chociaż zdecydowanie woli damskie towarzystwo. Co nie zmienia faktu, że gdy piłka jest w jego posiadaniu to jest tylko jego, innym psiakom podejść nie pozwoli, ale mi oddaje i równie chętnie leci za aportem.
Myślę, że musi trafić w ręce człowieka, który z psami miał do czynienia, tak żeby Olin nie miał możliwości wejścia mu na głowę.
Jest na pewno inteligenty, szybko się uczy, bardzo lubi kontakt z człowiekiem.
Nie wiem jak zachowuje się w domu, czy zachowuje czystość. W kojcu się nie załatwia chociaż ma kawał trawy do wyłącznej dyspozycji, czeka za każdym razem na spacer.
Nie jest agresywny wobec człowieka, wobec psów też zachowuje się spokojnie.
Jest bardzo wesoły, żywy, energiczny. Potrzebuje dużo ruchu.

Posted

[quote name='UMilki']Nie do końca jestem w stanie go określić. Bardzo się cieszy na nasz widok, spuszczony ze smyczy leci prosto do domu. Wobec innych psów raczej obojętny, chociaż zdecydowanie woli damskie towarzystwo. Co nie zmienia faktu, że gdy piłka jest w jego posiadaniu to jest tylko jego, innym psiakom podejść nie pozwoli, ale mi oddaje i równie chętnie leci za aportem.
Myślę, że musi trafić w ręce człowieka, który z psami miał do czynienia, tak żeby Olin nie miał możliwości wejścia mu na głowę.
Jest na pewno inteligenty, szybko się uczy, bardzo lubi kontakt z człowiekiem.
Nie wiem jak zachowuje się w domu, czy zachowuje czystość. W kojcu się nie załatwia chociaż ma kawał trawy do wyłącznej dyspozycji, czeka za każdym razem na spacer.
Nie jest agresywny wobec człowieka, wobec psów też zachowuje się spokojnie.
Jest bardzo wesoły, żywy, energiczny. Potrzebuje dużo ruchu.[/QUOTE]
Pies idealny.