UMilki Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Zofija']Moja Droga:) Biedaczysko wygląda o nieeeeeeebo lepiej niż wyglądał miesiąc temu. TO BYŁ DRAMAT- POŁOWA Z TEGO CO JEST TERAZ. Wiem, ze on dalej chudy i bidny, ale wiesz mi jak go zobaczyłam pierwszy raz to zrobiło mi się słabo. W kaźdym razie super, ze jest u Ciebie. Jak Ci się uda to poproszę takie zdjęcia całego przodem - potrzebuje do ogłoszeń:))[/QUOTE] Ja nie wierzyłam, że pies może tak wyglądać, ale najwidoczniej jeszcze niewiele nieszczęścia widziałam w życiu. W każdym bądź razie pychol mu się zaczyna uśmiechać. Spróbuję złapać go innym aparatem. Quote
Beatkaa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Błąkam się po dogo i znów witam u Ciebie Olinku,cieszę sie niezmiernie,że jesteś już w hoteliku... to naprawdę wielkie szczęście :multi: Quote
danka4u1 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Olinku, pokaż pysia ! Lubimy Cię oglądać szczęśliwego. Quote
aka_nina Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Super psion. Teraz to ma dopiero szanse na adopcję. Quote
UMilki Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Dziś aura nie była przyjazna do robienia zdjęć. Jak tylko niebo się rozchmurzy zrobimy mu sesję na miarę moich możliwości (bo sprzęt nie jest specjalnie profesjonalny). W każdym bądź razie Olin bardzo się cieszy na każdy kontakt z człowiekiem. Bardzo chce się bawić z moją suczką Milką, ale ta na razie go kokietuje ;) Psisko jest bardzo pojętne, więc ułożenie go nie powinno stanowić problemu. Na razie dajemy mu czas na zapoznanie się z nami, miejscem, ale przede wszystkim na nabranie ciała. A to nie jest trudne, bo wsuwa, aż mu się uszy trzęsą. Quote
Zofija Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [quote name='UMilki']Dziś aura nie była przyjazna do robienia zdjęć. Jak tylko niebo się rozchmurzy zrobimy mu sesję na miarę moich możliwości (bo sprzęt nie jest specjalnie profesjonalny). W każdym bądź razie Olin bardzo się cieszy na każdy kontakt z człowiekiem. Bardzo chce się bawić z moją suczką Milką, ale ta na razie go kokietuje ;) Psisko jest bardzo pojętne, więc ułożenie go nie powinno stanowić problemu. Na razie dajemy mu czas na zapoznanie się z nami, miejscem, ale przede wszystkim na nabranie ciała. A to nie jest trudne, bo wsuwa, aż mu się uszy trzęsą.[/QUOTE] Bardzo się cieszę z tego co piszesz:) Jak aura będzie lepsza to zrób zdjęcia to zrobimy mu ogłoszonka na ok. 70 stronkach:). Cieszę się, ze nie sprawia większych problemów:) Quote
Zofija Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 dzisiaj wpiszę wpływy Olina. Olin też zmienia konto. Wszystkim wyślę nowe konto na pw, ale wieczorem, a najpóźniej do jutra Quote
aka_nina Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Zofija']dzisiaj wpiszę wpływy Olina. Olin też zmienia konto. Wszystkim wyślę nowe konto na pw, ale wieczorem, a najpóźniej do jutra[/QUOTE] O kurcze a ja dziś wpłaciłam na stare za sierpień.. Quote
Zofija Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [quote name='aka_nina']O kurcze a ja dziś wpłaciłam na stare za sierpień..[/QUOTE] nic nie szkodzi Quote
Zofija Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Nowe konto wysłalam wszystkim na pw i dałam na 1 str. Quote
UMilki Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Matko, ten chłopak to żywe srebro. Nie umie nawet na moment zatrzymać się. Uciekał z kadru i co z tego, że na trybie sportowym. Na razie jedno, to które się nadaje. Jutro może będzie lepszy dzień. [CENTER][IMG]http://lh3.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFXJQc5U4XI/AAAAAAAAAYA/PKGbhLfJczw/DSCN8166.JPG[/IMG] [/CENTER] Quote
danka4u1 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Piękny pies. I chyba " model super sportowy",:multi: :multi: taki że tryb sportowy nie wystarczy dla niego.:evil_lol::evil_lol: Jak przyjemnie kończyć dzień, widząc zadowolonego i szczęsliwego psa. Quote
kado Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [B]Olinek[/B] mój piękniutki:) Nabierzesz ciałka i domki będą się bić o Ciebie przystojniaku:) Quote
Zofija Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 To zdjęcie jest już lepsze- w sensie do ogłoszeń, ale jeszcze ze dwa by się przydały:). Olin wygląda coraz to coraz lepiej! Quote
danka4u1 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Olinku- dzielny uśmiechnięty psie - na jednym ze zdjęć uśmiecha się !- nabieraj ciałka, bo humor już Ci chyba wrócił w dobrych warunkach. Quote
Zofija Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 nabrała kfiatuszek ciałka- to prawda!!! Quote
UMilki Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Oto fotki Olina. Dziś było lepiej, ale trzymał się bardzo blisko nóg, więc przepraszam za dodatki ;) [CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFfbMx9716I/AAAAAAAAAYs/mwSM8726-Zg/DSCN8175.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh4.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFfbNDQUBBI/AAAAAAAAAYw/apmKk8xBeN4/DSCN8176.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh5.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFfbNG89LaI/AAAAAAAAAY0/sPqRAOmJO-A/DSCN8177.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFfbNUm1ZMI/AAAAAAAAAY4/QRJiJNhnB_c/DSCN8178.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh4.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFfbNSY35hI/AAAAAAAAAY8/wu6CaCY484g/DSCN8182.JPG[/IMG] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] Quote
ranias Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dawno mnie nie było u Olinka, a tu takie same dobre wiadomości.Piesio bezpieczny i szczęśliwy, pychol mu się uśmiecha. Jak milo się czyta.Olinku, zasłużyłeś na wszystko co najlepsze :lol::lol: Quote
Zofija Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 zdjęcia super. widzę, ze Olinek wygląda coraz to lepiej- czy możesz mi coś napisać o jego charakterze- do jakiego domu/właściciela się nadaje- pytam pod kątem ogłoszeń? Czy też jeszcze poczekać? Quote
UMilki Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Nie do końca jestem w stanie go określić. Bardzo się cieszy na nasz widok, spuszczony ze smyczy leci prosto do domu. Wobec innych psów raczej obojętny, chociaż zdecydowanie woli damskie towarzystwo. Co nie zmienia faktu, że gdy piłka jest w jego posiadaniu to jest tylko jego, innym psiakom podejść nie pozwoli, ale mi oddaje i równie chętnie leci za aportem. Myślę, że musi trafić w ręce człowieka, który z psami miał do czynienia, tak żeby Olin nie miał możliwości wejścia mu na głowę. Jest na pewno inteligenty, szybko się uczy, bardzo lubi kontakt z człowiekiem. Nie wiem jak zachowuje się w domu, czy zachowuje czystość. W kojcu się nie załatwia chociaż ma kawał trawy do wyłącznej dyspozycji, czeka za każdym razem na spacer. Nie jest agresywny wobec człowieka, wobec psów też zachowuje się spokojnie. Jest bardzo wesoły, żywy, energiczny. Potrzebuje dużo ruchu. Quote
aka_nina Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='UMilki']Nie do końca jestem w stanie go określić. Bardzo się cieszy na nasz widok, spuszczony ze smyczy leci prosto do domu. Wobec innych psów raczej obojętny, chociaż zdecydowanie woli damskie towarzystwo. Co nie zmienia faktu, że gdy piłka jest w jego posiadaniu to jest tylko jego, innym psiakom podejść nie pozwoli, ale mi oddaje i równie chętnie leci za aportem. Myślę, że musi trafić w ręce człowieka, który z psami miał do czynienia, tak żeby Olin nie miał możliwości wejścia mu na głowę. Jest na pewno inteligenty, szybko się uczy, bardzo lubi kontakt z człowiekiem. Nie wiem jak zachowuje się w domu, czy zachowuje czystość. W kojcu się nie załatwia chociaż ma kawał trawy do wyłącznej dyspozycji, czeka za każdym razem na spacer. Nie jest agresywny wobec człowieka, wobec psów też zachowuje się spokojnie. Jest bardzo wesoły, żywy, energiczny. Potrzebuje dużo ruchu.[/QUOTE] Pies idealny. Quote
Recommended Posts