wujek & ciocia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='aka_nina']Ale fajnie, czekamy na zdjęcia :D[/QUOTE] czekamy, czekamy :) Quote
bela51 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Dlaczego ja dopiero teraz trafiłam na watek Olinka, nie wiecie ? Quote
UMilki Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Olin w bardzo grzeczny sposób zapoznał się z moja suczką. Wszystko go bardzo interesuje - nos cały czas przy ziemi. I ciągnie do ludzi i domu. Quote
Zofija Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 [quote name='UMilki']Olin w bardzo grzeczny sposób zapoznał się z moja suczką. Wszystko go bardzo interesuje - nos cały czas przy ziemi. I ciągnie do ludzi i domu.[/QUOTE] no to super! Poproszę Cię o zdjęcia Olina jak trochę przytyje do nowych ogłoszeń:) Quote
danka4u1 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Witaj Olinku na swoich posiadłościach !:multi: Słyszę, ze już zaznaczyłeś sobie teren, który jest Twoim [COLOR=red][U]DOMEM[/U][/COLOR][COLOR=black] :multi: :multi:[/COLOR] Jak dobrze czytać takie wątki szybkie, jasne, konkretne i..tak wspaniale zakończone. Teraz nabieraj ciałka chudzino i czuj się bezpieczny.:lol: Quote
Zofija Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 i raz dwa wskakuj do nowego cudownego domku:) Quote
kado Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [B]Olinku[/B] cudnie, że już jesteś bezpieczny:) Cioteczki błagam...Potrzebuję kogoś, kto pomoże mi wstawić zdjęcia,bo ja nie umiem:( Quote
danka4u1 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Prześlij komuś na pocztę, to wstawi, ale nie mnie, bo też nie umiem.....Teraz wakacje, będziemy uczyć się od września... Quote
Zofija Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='kado'][B]Olinku[/B] cudnie, że już jesteś bezpieczny:) Cioteczki błagam...Potrzebuję kogoś, kto pomoże mi wstawić zdjęcia,bo ja nie umiem:([/QUOTE] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]- spróbuję Ci pomóc Quote
kado Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Zofija'][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]- spróbuję Ci pomóc[/QUOTE] Dzięki Zofija,ale zdjęcia już wstawione..pomoc na dogo działa błyskawicznie:) Quote
UMilki Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Olin miewa się dobrze. Łapczywie rzuca się na jedzenie, ale z drugiej strony bardzo chce być głaskany i trochę nie wie co jest dla niego ważniejsze :) Jutro, a najpóźniej pojutrze wybieramy się do weterynarza na szczepienia i oględziny psiaka. Jest bardzo pokojowo nastawiony do świata. Nie wiem czy jest to wynik nowego miejsca i stresu czy taką ma naturę. Bardzo lubi mojego TŻ. Zdjęcia wkrótce. Quote
Zofija Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='UMilki']Olin miewa się dobrze. Łapczywie rzuca się na jedzenie, ale z drugiej strony bardzo chce być głaskany i trochę nie wie co jest dla niego ważniejsze :) Jutro, a najpóźniej pojutrze wybieramy się do weterynarza na szczepienia i oględziny psiaka. Jest bardzo pokojowo nastawiony do świata. Nie wiem czy jest to wynik nowego miejsca i stresu czy taką ma naturę. Bardzo lubi mojego TŻ. Zdjęcia wkrótce.[/QUOTE] no to supe, czekamy na zdjęcia i mamy nadzięję, ze Olinek się nie zmieni:) Quote
danka4u1 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [LEFT][quote name='UMilki']Olin miewa się dobrze. Łapczywie rzuca się na jedzenie, ale z drugiej strony bardzo chce być głaskany i trochę nie wie co jest dla niego ważniejsze :) [/LEFT] .[/QUOTE] [LEFT] Optymalnym wyjściem byłoby[U] równoczesne[/U] głaskanie i karmienie..:evil_lol::evil_lol:...da się zrobić ?:evil_lol::evil_lol: Olinek z nadmiaru szczęścia nie wie, jak racjonalnie korzystać z wszystkich uroków życia, które mu zaoferowałaś. Wspaniale trafił dzięki Wam wszystkim.:multi:[/LEFT] Quote
UMilki Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 W kwestii zdrowotnej: Olin został dziś odrobaczony, za trzy, cztery dni kąpiel, potem zabezpieczymy go przeciw kleszczom, a dziesięć dni od robaczania wszystkie niezbędne szczepienia, żeby psiaka zabezpieczyć. Quote
Kociabanda2 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='danka4u1'] Jak dobrze czytać takie wątki szybkie, jasne, konkretne i..tak wspaniale zakończone. [/QUOTE] To jeszcze chyba nie koniec (raczej początek). Fajnie, że już jest w hoteliku, ale Olinek chyba będzie szukał domu, prawda? Quote
Beatkaa Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Proszę o zajrzenie : [url]http://www.dogomania.pl/threads/189825-malutki-Kiler-znów-niechciany-nie-chce-wracać-do-schronu-(-Pilnie-DT-i-deklaracje[/url]. :( :( :( Quote
danka4u1 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='Kociabanda2']To jeszcze chyba nie koniec (raczej początek). Fajnie, że już jest w hoteliku, ale Olinek chyba będzie szukał domu, prawda?[/QUOTE] Olinkowi należy się swój domek i [U]pan na wyłączną własność[/U].:multi::multi: Quote
aka_nina Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='danka4u1'][LEFT] [LEFT] Optymalnym wyjściem byłoby[U] równoczesne[/U] głaskanie i karmienie..:evil_lol::evil_lol:...da się zrobić ?:evil_lol::evil_lol: Olinek z nadmiaru szczęścia nie wie, jak racjonalnie korzystać z wszystkich uroków życia, które mu zaoferowałaś. Wspaniale trafił dzięki Wam wszystkim.:multi:[/LEFT][/QUOTE] hahaha :D dobre dobre Quote
UMilki Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Olinek pozdrawia :) I hop na pierwsze. Bardzo ładnie chodzi na smyczy i mimo ciekawie wyciągającego się noska (bo przecież wszystko pachnie - nowe) to się nie szarpie. Quote
Kociabanda2 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Cioteczki i wujkowie przepraszam za offa. [SIZE=4][URL="http://www.dogomania.pl/threads/189782-Bernardyn-w-op%C5%82akanym-stanie-POMOCY-czeka-go-u%C5%9Bpienie%21-PILNIE-POTRZEBNE-WSPARCIE-%28"][COLOR=Red][B]tu[/B][/COLOR][/URL] [/SIZE]jest bernardyn w potrzebie. To pilne. Może zajrzycie? Quote
UMilki Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Wrzucam zdjęcia Olina. Tak wygląda nasze biedaczysko. Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie wyglądać lepiej. [CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFBXRwUKNeI/AAAAAAAAAWE/M-R5XqvOKok/Zdj%C4%99cie0297.jpg[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFBXSOn1OrI/AAAAAAAAAWI/flRnXemoy7I/Zdj%C4%99cie0298.jpg[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFBXSDyxYYI/AAAAAAAAAWM/7SRQJu4Vpu0/Zdj%C4%99cie0301.jpg[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh3.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TFBXSZylbUI/AAAAAAAAAWQ/lTu9zDDXp2U/Zdj%C4%99cie0303.jpg[/IMG] Nie łatwo chłopaka złapać w obiektyw. Na ostatnim z niewyjściowym "butem" mojego TŻ. [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] Quote
Zofija Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Moja Droga:) Biedaczysko wygląda o nieeeeeeebo lepiej niż wyglądał miesiąc temu. TO BYŁ DRAMAT- POŁOWA Z TEGO CO JEST TERAZ. Wiem, ze on dalej chudy i bidny, ale wiesz mi jak go zobaczyłam pierwszy raz to zrobiło mi się słabo. W kaźdym razie super, ze jest u Ciebie. Jak Ci się uda to poproszę takie zdjęcia całego przodem - potrzebuje do ogłoszeń:)) Quote
danka4u1 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Olinku, jakie szczęście, że[U] [COLOR=red]znalazłeś [/COLOR][COLOR=black]dom[/COLOR][/U] :multi:i[COLOR=red] [U]tyle serc[/U][/COLOR] zaangażowało się w Twój los:multi: Biedaku, teraz będzie już tylko lepiej; nabierzesz ciałka chudzino i jesteś BEZPIECZNY, a my spokojniejsi. [COLOR=red][U]Dziękujemy.[/U][/COLOR] Quote
Recommended Posts