Havanka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 2411magdalenka napisał(a):ja też nie skończyłam jeszcze ogłaszać, tylko teraz będę mieć mniej czasu... a może kupię jeszcze psiakom ogłoszenia? zasługują na domki... i tyle już Ciotki walczyłyście, że powinnyście lada dzień coś WYwalczyć. trzymam kciuki.. Magdalenko, każde ogłoszenia zwiększają szansę na dom !!! Byloby super !!!! Quote
andzia69 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 agnieszka24 napisał(a): Andziu, mam wielką prośbę, czy mogłabyś psiakom wystawić allegro? już im dawno wystawiłam...i zmieniłam tytuł jaki mi wczoraj zasugerowałaś... Quote
paulinken Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 A możecie mi przesłać nr konta, bo prosiłam. Quote
wojtuś Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Biedne te Psiaki ale wierzę że damy radę je utrzymać i znaleść domki:) Quote
andzia69 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 czy ktoś wie albo moze się dowiedzieć jak oba psiaki reagują na konie? i to jak najszybciej? nic ie obiecuję...no ale gdyby koni nie goniły to może zaświeci dla nich iskierka.... Quote
agnieszka24 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 zaraz zadzwonię do Izy i zapytam o konie Quote
Havanka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='andzia69']czy ktoś wie albo moze się dowiedzieć jak oba psiaki reagują na konie? i to jak najszybciej? nic ie obiecuję...no ale gdyby koni nie goniły to może zaświeci dla nich iskierka.... Czekamy cierpliwie na więcej informacji i oczywiście trzymamy mocno kciuki ! Quote
andzia69 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 to jest ta nasza szansa - a raczej psiaków: http://www.dogomania.pl/threads/193748-Dwa-psy-stróżujące-poszukiwane no ale nie mogą gonic koni... Quote
Havanka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='andzia69']to jest ta nasza szansa - a raczej psiaków: http://www.dogomania.pl/threads/193748-Dwa-psy-stróżujące-poszukiwane no ale nie mogą gonic koni... Gdyby tylko się udało.... Teaz wszystko zależy od Azy i Barta... Quote
2411magdalenka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 a czy ktoś pisał już do tej dziewczyny??? czy jest możliwość sprawdzenia reakcji na konie??? myślę, że trzeba działać bardzo szybko! Quote
agnieszka24 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dzwoniłam do Izy - postara się znaleść jakiegoś konia i sprawdzić reakcję psiaków. Quote
agada Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 agnieszka24 napisał(a):Dzwoniłam do Izy - postara się znaleść jakiegoś konia i sprawdzić reakcję psiaków. No tego to jeszcze chyba nie było :lol:, moż eto sie okazać kłopotliwe, bo koń to spora sztuka :evil_lol:, no i chyba chodzi o to by ten koń biegł :cool3:? Quote
2411magdalenka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 podnoszę!!!! poszło ode mnie 20 zł, nie kokosy, ale do skarbonki się nadaje! Cioteczki, Wujaszkowie - dołóżcie!!! uratujcie 2 psiny... Quote
agnieszka24 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Dziękuję Magdalenko :) Iza sprawdziła psiaki na konie i krowy :cool3: Zwierzątka nie wzbudziły w nich żadnego zainteresowania :p Mają do nich neutralny stosunek. Oby naszym psiakom udało się znaleść dom. Miałam dziś bardzo miły telefon w sprawie Azy. Pani zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Jak nie uda się wydać obu psiaków razem, to może chociaż Aza trafi do domku :) Quote
2411magdalenka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 aż by się chciało wierzyć, że to z moich ogłoszeń ;) ale to całkiem możliwe, bo takie "świeże" były ;) Agniecha, a pisałaś już do tej osoby "od koni"???? może warto by było "zaklepać" psiakom miejsce...? Quote
agada Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 agnieszka24 napisał(a):Dziękuję Magdalenko :) Iza sprawdziła psiaki na konie i krowy :cool3: Zwierzątka nie wzbudziły w nich żadnego zainteresowania :p Mają do nich neutralny stosunek. Oby naszym psiakom udało się znaleść dom. Miałam dziś bardzo miły telefon w sprawie Azy. Pani zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Jak nie uda się wydać obu psiaków razem, to może chociaż Aza trafi do domku :) Oby... sie udało... Mam taka propozycję, skoro sytuacja finansów jest ciężka może kupować tańszą karmę? Jakieś Pedigree, albo coś w tym stylu? Wiem zabijecie mnie za tę propozycję, ale kasy jest naprawdę mało,a to dwa spore psy.... Quote
agnieszka24 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 agado, ja tak samo myślałam żeby im kupić jakiegoś Firiskisa. Ta karma nie jest taka najgorsza, a napewno jest lepsza niż Chappi. I tak trzeba będzie zrobić. Psiaki teraz rarytasów nie jadają. Poza tym nie stać nas na inną, lepszą karmę.. Magdalenko, jestem pewna, że ten telefon był z twoich ogłoszeń :D Quote
andzia69 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 2411magdalenka napisał(a): Agniecha, a pisałaś już do tej osoby "od koni"???? może warto by było "zaklepać" psiakom miejsce...? ja pisałam na pw do dziewczyny, która zakładała wątek...na razie czekam na jej odpowiedź... co do karmy - ja bym była za Boschem My friendem - tanio i w miarę nienajgorzej;) Quote
wojtuś Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Widzisz Magdalenko:D Na szczeniakach u Agi napisałem że masz cudowną rękę do ogłoszeń;) Kiedy będzie coś wiadomo? Quote
agnieszka24 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Coś się wymyśli z karmą. Andziu czekam niecierpliwie na wiadomość od dziewczyny, która szuka dwóch psiaków. Pani z Kędzierzyna-Koźle jest praktycznie zdecydowana na adopcję Azy. Wydaje mi się, że to będzie bardzo fajny dom. Andzu, czy znasz jakąś osobę, która ewentualnie mogłaby się wybrać tam na wizytę przed adopcyjną? Quote
agada Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 andzia69 napisał(a):ja pisałam na pw do dziewczyny, która zakładała wątek...na razie czekam na jej odpowiedź... co do karmy - ja bym była za Boschem My friendem - tanio i w miarę nienajgorzej;) Wybierzmy więc jakiś tanio/dobry kompromis, bo nie ma co :roll: jak nas nie stać to lepiej by hotel był jakoś w miarę regularnie płacony, może się nam Iza jeszcze przydać ;) Quote
2411magdalenka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 rewelacja... lawinowe dobre informacje :) no to trzymam kciuki za osobę "od koni"... no i kto wie, może potencjalny domek dla suni też się uda wykorzystać ;) PODRZUCAM, PIENIĄŻKI NA KARMĘ I DŁUG W HOTELU NADAL BARDZO POTRZEBNE! Brakuje 600 zł! Quote
Havanka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 agada napisał(a):Ciotki to co, znowu jakis bazarek? W planach jest jeszcze bazarek zafundowany przez Owieczkę. Czekam na fanty. Quote
2411magdalenka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 podnoszę psiaki bo naprawdę potrzebują duuuużo $$$$$ pomocy ;) Quote
Recommended Posts