Zuzka2 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Nie mam czasu czytać wątku,bo ciągle ogłaszam różne zwierzaki...Gdzie aktualnie są Aza i Bart?Dobrze kojarzę,że Wa-wa? Czy jest opcja ich dowozu na terenie Polski? Wrzuciłam je na Katowice,bo tam ostatnio szukają dużych. Quote
agnieszka24 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Aza i Bart są w hoteliku koło Nowego Miasta nad Pilicą - woj.mazowieckie. Jeśli ktoś chciałby adoptować psiaki, to postaramy się pomóc w transporcie. Dzięki Zuzka że pamiętasz o naszych psinkach :) Quote
agnieszka24 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Aza i Bart dziękują za pomoc finansową! :) 30 zł - anonim :loveu: 50 zł - Yana :loveu: Saldo na koniec stycznia wynosiło 555 + 80 = 635 zł Psiaki maja zapłacony hotel za styczeń - 500 zł. Kupiłam psiakom karmę Arion 2x 20 kg za - 175 zł : http://www.telekarma.pl/p958/arion.f4e.adult.bravo.croc.2x20.kg.htm Wydatki: 500 zł + 175 zł = 675 zł Brakujące 40 zł dołożyłam od siebie. Stan konta psiaków = 0 a tu trzeba by było zapłacić za luty... :( Quote
jadwiga Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 pozdrawiam,ode mnie za styczeń i luty poszło, po dziesiątym marca wyślę znowu...a swoją droga koniecznie zmieńcie tytuł - po pierwsze wprowadza w błąd,każdy przeczyta,że dług spłacony, no to w porządku, a po drugie tytuł musi być jakiś dramatyczny, przyciągający uwagę... Quote
agnieszka24 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dziękuję Jadwigo, że zawsze wspierasz nasze psinki!! :) Tytuł zmieniony. Podnoszę, bo psiaki znowu potrzebują naszego wsparcie!!! ps: wykupiłam im kolejne pakiety ogłoszeń. może tym razem się uda... Quote
agada Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Czy ktoś mógłby je na Facebooka dać z prośba o pomoc i jakimś tkliwym tekstem, to czasami dział.... A swoją droga te pakiety ogłoszeń to tak średnio działają... Lepiej zrobic jakieś dobre allegro lub kilka ogłoszeń samemu, ale na dobrych stronach, bo wtedy można ich pilnowa i podnośc w miarę możliwości. a tak to żyją własnym życiem i niby sa tylko nie wiadomo gdzie.... Quote
Zuzka2 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 agada napisał(a):Czy ktoś mógłby je na Facebooka dać z prośba o pomoc i jakimś tkliwym tekstem, to czasami dział.... A swoją droga te pakiety ogłoszeń to tak średnio działają... Lepiej zrobic jakieś dobre allegro lub kilka ogłoszeń samemu, ale na dobrych stronach, bo wtedy można ich pilnowa i podnośc w miarę możliwości. a tak to żyją własnym życiem i niby sa tylko nie wiadomo gdzie.... Potwierdzam-tak właśnie jest.Ogłosić to jedno,ale potem trzeba "pracować" nad ogłoszeniem-odświeżać,przerzucać na inne woj,kopiować.To nie chodzi o 40 czy 60 portali,ale nawet 3,tylko na kilka woj.i pilnować. Teraz trochę portale "się wycwaniły" i wyłapują duplikaty,więc konieczne są liczne fotki i czas,żeby na każde woj.redagować całkiem inaczej ogłoszenie. Skutkują też anonse,plakaty (plakaty trochę rzadziej,chyba,że w kolorze-fajne i czytelne). Quote
Ziutka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Dostałam maila w sprawie psiaków, pani jest chętna adoptować Azę i Barta :) Przesyłam maila do agnieszki :cool3: Quote
wojtuś Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ziutka napisał(a):Dostałam maila w sprawie psiaków, pani jest chętna adoptować Azę i Barta :) Przesyłam maila do agnieszki :cool3: Ziutka dzieki:loveu: Ciekaw jestem wieści od tej Pani:) A kiedyś o Psiakach dla Ciebie to myślałem... o nich:loveu: Quote
Ziutka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 wojtuś napisał(a):Ziutka dzieki:loveu: Ciekaw jestem wieści od tej Pani:) A kiedyś o Psiakach dla Ciebie to myślałem... o nich:loveu: Jakoś mi się udaje i przychodzą zapytania o psiaki z bazarku :) Oby tak dalej :) Quote
agada Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ziutka napisał(a):Dostałam maila w sprawie psiaków, pani jest chętna adoptować Azę i Barta :) Przesyłam maila do agnieszki :cool3: Czy to prawda!!!!!??????????? Dajcie znać co dalej, to byłby cud!!!! Quote
agnieszka24 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Podesłałam pani ankietę przed adopcyjną i umowę do wglądu, zobaczymy czy coś z tego wyniknie. Bardzo bym chciała! Quote
Ziutka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 agnieszka24 napisał(a):Podesłałam pani ankietę przed adopcyjną i umowę do wglądu, zobaczymy czy coś z tego wyniknie. Bardzo bym chciała! Czekamy na wieści w takim razie i kciuki trzymamy :) Quote
Ziutka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 agada napisał(a):Zagląda i czekam obgryzając paznokcie.... ja też..... Quote
agnieszka24 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Pani narazie nie odpisała. nie dostałam tez potwierdzenia dostarczenia wiadomości. Czekamy.. Quote
agada Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 agnieszka24 napisał(a):Pani narazie nie odpisała. nie dostałam tez potwierdzenia dostarczenia wiadomości. Czekamy.. Może powtórzyć? Quote
agnieszka24 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Poczekam do jutra. Jak się nie odezwie mailowo, to zadzwonię do niej, bo podała swój numer. Jeszcze nigdy nie dzwoniłam do ludzi zainteresowanych adopcją pierwsza - niech włożą trochę wysiłku w poszukiwanie psa! Ale teraz jestem zdesperowana, nadal nie ma grosza na opłacenie dalszego pobytu w hotelu, więc trzeba na cito szukać domu psiakom. Quote
2411magdalenka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 wiesz co Aga, telefon to dobry pomysł.. pogadać, że umowa to nic strasznego, że przecież każdy odpowiedzialny człowiek pragnący mieć zwierzaka w duchu sam podpisuje taką umowę bla bla bla ;) chodzi mi o to, że nie taki diabeł straszny.... sama jak pierwszy raz zobaczyłam umowę adopcyjną, to byłam jakaś zniesmaczona, że nie dość, że chce zwierzakowi dać dom, ogród, posłanko, zabawki, royala, to jeszcze jakiś cyrograf trzeba podpisać ;) myślę, że nie zaszkodzi.... i trzymam kciuki oczywiście :) Quote
wojtuś Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 agnieszka24 napisał(a):Poczekam do jutra. Jak się nie odezwie mailowo, to zadzwonię do niej, bo podała swój numer. Jeszcze nigdy nie dzwoniłam do ludzi zainteresowanych adopcją pierwsza - niech włożą trochę wysiłku w poszukiwanie psa! Ale teraz jestem zdesperowana, nadal nie ma grosza na opłacenie dalszego pobytu w hotelu, więc trzeba na cito szukać domu psiakom. Myślę Agnieszko, podobnie jak Magdalenka, żeby zadzwonić do Pani i spokojnie pomówić o Psiakach, o warunkach, które może im zapewnić, opowiedzieć jakie są Psiaki, z rozmowy już cokolwiek będzie można wywnioskować o tej Pani o domku:) Trzymam kciuki:) Quote
Ziutka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 wojtuś napisał(a):Myślę Agnieszko, podobnie jak Magdalenka, żeby zadzwonić do Pani i spokojnie pomówić o Psiakach, o warunkach, które może im zapewnić, opowiedzieć jakie są Psiaki, z rozmowy już cokolwiek będzie można wywnioskować o tej Pani o domku:) Trzymam kciuki:) Podpisuje się :) Quote
agada Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Szpilki mam wszędzie i co???? Choć pewnie sądzę, ze dooopa blada, jak cicho..... Quote
nina_q Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 i jak tam u rodziców mojego gada?? Agus te rzeczy nadal czekaja na bazarek dla Azuni i Barta. Tylko u mnie koszmar z czasem. Jakby Ci sie udało??? Moze jak staniemy na nogi po tym choróbsku to mi sie uda ale to nie wiem kiedy bedzie :( Quote
agnieszka24 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Rozmawiałam z Panią, to bardzo miła i odpowiedzialna osoba. Dzisiaj odesłała mi ankietę - wynik pozytywny :) Przedzwonię do niej jutro i dopytam o pare rzeczy. Psiaki miałyby iść na podwórko. Buda się już buduje. Tylko przydałby się kojec, bo Bart lubi zwiewać. Ale może namówię Panią by go postawiła, albo zamykała psiaki na noc w budynku lub w domu. Martwi mnie ten kot, ale może nie będzie to przeszkodą. Pani jest chętna by wykastrować Barta i zapłacić za transport. Musze zorganizować jakiś samochód kombi. Pani mieszka koło Sochaczewa. Myślę, że nasze psiaki znajdą tam swoją przytań :) Proszę, trzymajcie mocno kciuki aby udało się doprowadzić sprawę do końca!! Quote
Recommended Posts